Şimdi Ara

Deve Sidiğinin Bile Sahtesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Deve Sidiğinin Bile Sahtesi

İngiltere'de yaşayan 33 yaşındaki eski yoga öğretmeni Oakley, geçtiğimiz günlerde yabancı bir haber ajansına, "İdrarın bağışıklık sistemini güçlendirdiğini, genel olarak sağlığa iyi geldiğini ve cildi güzelleştirdiğini duydum ve denemeye karar verdim" şeklinde bir demeç vermiş, 2 senedir her sabah kalkınca kendi idrarını içtiğini ve pamukla idrarını yüzüne sürdüğünü belirtmiş, ve cildinin ışıldamaya başladığını öne sürmüştü. Söz konusu haberden sonra özellikle İngilt

Bayıldığınız aşık olduğunuz batılılardada var bu olay araştırırsanız görürsünüz arap masalı diye yaftalamak basit.Deve Sidiğinin Bile Sahtesi 2018 demi kendi idrarını içen sayısı bayağa patlmıştı içen ingiltrede sağlığa gençliğe ciide faydalı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Mayıs 2024; 17:59:52 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Batı'nın yarısı benim akrabam deyip millete laf atıyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan herife deve sidiği satıyor diye değil de içine kendi sidiğini karıştırıyor diye saldırmışlar. Hay sizin olmayan beyninize be!

Ya şu dünyada ne aptal insan formları yaşıyor inanılmaz. Bir de bu ülkede bunlara tapanlar var. Onlar ayrı bir ahmaklık statüsünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Mayıs 2024; 21:11:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.