Şimdi Ara

deveyükü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
12.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tefal actifry almıştım zamanında bir sıkıntı yaratmamışlardı
    samsung i9100 alacağım ama karar veremedim hala bu siteden alıp almama konusunda.
  • Merhaba Arkadaşlar, bende deveyuku.com adresinden alışveriş yaptım. konuşulduğu gibi kötü bir site değil ve ben sürekli oradaan alış veriş yapıyorum. Hepsiburada e-ticaretin öncüsü olmasına rağmen bir ton şikayetleri var her insanı memnun etmek zordur. Hepsiburada da 139 tl olan Remington S 6500 düzleştirici deveyükünde 95 tl hem uygun hem güvenilir tavsiye ederim ;)
  • bu tip sitelerden alırken kapıda ödeme seçeneği olan yerlerden almanı tavsiye ederim.
  • daha önce bir çok kez alışverişim oldu, hiçbir sorun yaşamadım. eski bir sitedir, dandik yeni kurulan sitelerden değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

bu tip sitelerden alırken kapıda ödeme seçeneği olan yerlerden almanı tavsiye ederim.

sikayetvar.com deveyuku hakkında şikayetle dolu, bende tansiyon aleti almıştım, sayfalarına ups kargoya verildi yazmışlar ama ne kargo kodu nede başka birşey var, bekledim gelmedi, ups i aradım, isim verdim yok öyle bir kargo dediler, tekrar deveyukunu aradım, yanlış yazmışlar sayfaya, aras kargoya vermişlermiş, kargo numarası verdiler, arıyorum kargo firmasını, böyle bir kargo yok diyor, tekrar deveyukunu aradım, bu sefer kargo numarasını yanlış verdiklerini söylediler, aradan 10 gün geçti ürün bana ulaşmadı, dedim geri iade edin paramı, 20 gün oyaladılar, yok sistemleri arızalıymış, yok kargo firmasıyla görüşüyorlarmış, şimdide ürünü kargo şubesinden aldığımı söylüyorlar, dedim aldıysam imzam nerde ..?

Bu adreste şikayetleri görebilirsiniz;

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/deveyukucom

45 gün oldu hala para iadesi bekliyorum.

• 08.03.2012 tarihinde kredi kartıyla ödeme sipariş verdim 6 gün geçmesine rağmen sipariş gelmedi bunun üzerine siparişi iptal ettim bankaya geri ödememi bir kaç gün bekledim iade edilmedi bunu üzerine tel açtım bankaya ödemenizi yaptık bankayla konuşun edile rbankayla konuştum böyle bir iade yapılmadığını söylediler bir dah atelefon açtım bu sefer post cihazlarının arızalı olduğunu bir kaç gün içinde iade yapılacağpını söylediler hala iade yi bekliyorum yani kısacası dolandırıcı bir firmadır hiç bulaşmayın gidin başka yerden alışverişinizi yapın...
  • kardeşim deve yükü zeytinburnunda mithatpaşa tramvay durağının karşısında
  • Dün deveyuku.com dan bir tane philips 9170 elektrik süpürgesi bir tane de arnica halı yıkama siparişi verdim. Siparişimin seyri aynen şöyle:

09.04.2012 14:34:06 Sipariş Durumu : Bekliyor
    09.04.2012 14:34:07 Sipariş Durumu : Ödeme Alındı
    09.04.2012 14:43:56 Sipariş Durumu : Sipariş Hazırlanıyor
    09.04.2012 15:16:47 Sipariş Durumu : Kargoya Verildi
    ve 10.04.2012 12.30 da Ankara Balgat adresime teslim edildi.

Bu siteden ilk alışverişimdi. Önce telefonda arayıp stok durumunu sordum. Akabinde siparişimi verdim. 24 saat bile geçmeden Ankara adresime geldi. Bu hızdan çok etkilendim doğrusu. Hatta siteye teşekkür maili bile attım. Sitenin siparişlerim sayfasında yukarıya yer verdiğim bilgileri dakika dakika giriyorlar. Anlaşılan hızlarını bu şekilde gösteriyorlar.
    Elektrik süpürgesini kulllandım, gayet iyi. Diğeri için servisten tanıtımını isteyeceğim için kolisini açmadım.

Benim bu siteden yaptığım ilk alışveriş deneyimim böyle. Herkesede tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkktravellerr -- 11 Nisan 2012; 0:37:45 >

• 3 parça eşya aldım bu siteden. Ama bir de gelin bana sorun neler yaşadım. Hataları maddeler halinde sıralıyorum:

1- Stokta olmayan ürünü sattılar.

2- Ben sessizlikten kuşkulanıp arayana kadar hiç haber vermediler bu durumu.

3- Yerine başka ürün önerdiler, kabul ettim.

4- Önerdikleri ürünle yolladıkları ürün tamamen farklı çıktı.

5- Gönderdikleri ürün 20 TL daha ucuz üründü.

6- Aradaki para farkımı almak için uğraşmak beni delirtti. Müşteri temsilcisiyle görüşmek tam bir işkence. Dakikalarca müzik dinliyorsun.

7- Benle ilgilenen temsilci daha sonra ortadan kayboldu. Onun yerine cevap veren temsilci bayan son derece kaba ve anlayışsız konuştu.

8- Gönderdikleri başka bir ürünümde de çıkan garanti belgesi o ürüne değil başka bir markaya ait çıktı.

9- Konuşurken beni kesinlikle dinlemediler telefonda, sürekli lafımı kesip yüzüme telefonu kapamakla tehdit ettiler.

10- Ama haklarını yemeyim nerden baksanız 20-25 TL lik telefon faturası kadar aramadan sonra 20 TL mi geri hesabıma gönderebildiler. Bilmiyorum neyi mi kurtardım.Ayrıca bu şikayeti bir sitede böyle dile getirdim diye beni 20 tl için böyle yapıyor diye lanse etcek kadar da karaktersiz bir yer.

Ayrıca ürünlerden 1 tanesinin kutusunun nerdeyse parçalancak halde oluşu diğerininde ürünün kendisinin üzerinde izler,karalıklar oluşu bizlere teşhir veya iade ürünleri kakıttırdıklarını gösteriyor..Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemjem -- 15 Mayıs 2012; 17:21:00 >

• Merhabalar,ben deveyuku.com sitesine yeni üye oldum ilk alışverişimde bir problemle karşılaştım ve iletişim numarasından telefonla aradım beni tam 16 dakika beklettiler sonunda bu böyle olmayacak deyip e-mail gönderdim aradan 5 gün geçti halen cevap gelmedi.İyiki alışveriş yapmamışım diyorum hele malı satınca demekki zaten ulaşmak imkansız olacakmış...ucuzda değil sonra bu site.Dikkatli olunmasını tavsiye ederim.
  • arkadaşlar her sitede sorun yaşıyoruz.kimileri sorun yaşamadım demiş kimileri yaşadımdemiş.ben uzun zamandır alışveriş yapıorum direk elden aldığım ürünlerde oldu.en son saç düzleştirici aldım braundan 3 gün içinde elimde oldu sürekli aradım bilgi aldım şimdi de misss gibi kullanıorum valla.garantili ürün ve en önemlisi ucuz ya.heryerde araştrdım en uygunu burda buldum.bence herşeyden önce sabır arkdaslar.ben tavsiye ettim gitti
  • alışveriş yapmışlığım var hocam temiz site
  • deveyuku.com adresinde En üst seviye SSL bulunmakta,
    True BusinessID EV SSL (Extended Validation) Genişletilmiş Onaylama anlamına gelmektedir. En üst seviye güven ürünüdür. EV ibaresine sahip olan sertifikalar "Yeşil Adres Çubuğu" özelliği ile diğer SSL setifikalarından ayrışmakta ve güven olgusunu görselleştirerek, kullanıcılara en üst düzeyde güven sağlamaktadır.
    EV SSL Kullanıcıları için Phishing ve benzeri kimlik hırsızlığı gibi tehtidlere karşı etkin güvenlik sağlar.
    Kullanıcılar EV SSL kullanan bir web sitesini ziyaret ettiklerinde, tarayıcılarının adres çubuğu yeşil renge döner. Bu görsel uyarı bütün kullanıcılar tarafından kolayca farkedilir. Yeşil adres çubuğu içinde, sertifika sahibi kurumun kimlik bilgileri ve sertifikanın hangi sağlayıcı tarafından temin edildiğide hareketli bir şekilde gösterilir.
    500.000$ karşılığında sigorta bulunmaktadır.2048-bit root düzeyinde şifreleme vardır.

deveyükü

kaynak;GeoTrust True BusinessID w/ EV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejderbey -- 3 Temmuz 2013; 9:35:25 >

• bende bu siteden 10 gün önce bir sipariş verme aptallığında bulundum. NE cevap var ne birşey ne kadar kötü bir durum.

Aklınız var ise bulaşmayın...
  • Dün set üstü ocak siparişi verdim. 3-4 gün içerisinde kargoya verileceği belirtilmiş ürünün. bugün teslim edildi ve üründe hiç bir eksik gedik yok.
  • ejderbey deveyuku çalışanı sanırım. Neyse piyasadan oldukça ucuz ürünleri oluyor ancak kimlerdir iletişim kurulabiliyor mu diye bir kaç kere telefon ettim açan olmadı. Demekki bir sıkıntı yaşasam muhattap kuramayacağım belkide. O yüzden riske girip başka yerden aldı. Böyle yerler şans işi. Kimine hiç sorun olmaz ama işler ters gittiğinde muhattap bulamayabilirsin. Bi mail atarsın sorun basitse cevap yazarlar hemen. Sıkıntılı iş olur cevap vermezler.

Ben daha önce duymadığım bir siteden alışveriş yapmadan önce ilk telefonla ararım bir kaç genel soru sorarım ulaşılabilir olup olmadıklarını ve ilgilerini görürüm. Sonra da internetten o site hakkında yorumlara bakarım. Eksilerini artılarını tartıp riske karar vereceksin her sıkıntı yaşayanı baz alıpta alışveriş yapmamak olmaz. Hepsiburada'dan bile sorun yaşayabiliyorsun. Paranı geri alma garantin var o ayrı ama çok az sitede var o da.
  • arkadaşlar internetten yıllardır alışveriş yaparım bu site kadar dandik bir site görmedim siteden bir ürün aldım ve kargolanmadan iade ettim 2 ay oldu hala para iadesi yapılmadı siteyle telefonda görüşmek zor. zorda olsa görüşmek nasip oldu bana iade yaptıklarını söylüyorlar banka ise yapılmadığını söylüyor ne bir dekont verebiliyorlar ne bir işlem kodu söylüyorlar anlıyacağınız sahtekar bunlar ama tüketici haklarına gideceğim siz siz olun daha güvenli sitelere yönelin...
  • çok kullandım. Adı adresi belli.

Sorun yaşadığım bir ürünle ilgili de çok yardımcı oldular. Tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.