Şimdi Ara

DeVil_BoZZo - Paladin 5552 crit :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 20k yazsa gene inanacaktım.Paladin sonuçta gönlümün classı :D
  • devıl bozzoyu taaa overclock bolumunden tanırım.. ozamanlar postu 477 falandı hatta ugrasırdık onla post kasma dıye cunku cok mesaj atardı 2 yıldır nerdeyse bılırım onu yalan solemez...zamanında ram getırıp satmıstır tıcaretdede hatası olmadı..cogu ınsana ram sagladı sanırım mushkın 466 lıklardı:) ozamanlar tccd bh5 kovalıyoduk.. ondan devıl nekadar bole heyecanlı atak bır adam olsada yalan solemez...olamazmı kardesım ha bı kere atmıstır bıdahada olmamıstır...ne var bunda..bole yalancı sıfatı koymak cok ayıp...anlıcagın devıl bozzoyla hıc samımıyetım yoktur ama ıyı tanırım onu..(samımıyet olmadan nasıl tanırsın dersen 2 yıldır postlarını goruyorum kelek yaptıgı bır topıc bıle olmadı)..

devıl sende bı kac tane krıtık koy artı soru sormustum yukarda bıdaha atabıldınmı dıye

• Arkadaşım kimseyi kırmak gücendirmek değil niyetim. Eğer kırdıysam gerçekten arkadaştan özür diliyorum. Ama rakamlar yalan söylemez yani. Yukarıda yazdığım rakam bile en uçuk extreme bir durumu gösteriyor. Ben diyorum ki sanırım oynadığın server orijinal server değil. Çünkü orijinal serverların kuralları ve mantığı belli. Ama free serverlarda çarpan sayısını değiştirebiliyor modlayan kişiler. Belki bir yanlış anlaşılma olmuştur ama şunu tekrar ediyorum ki Paladinin 5552 Hammer of Wrath vurması mümkün değil.

Keza Warlockların 15k 20k vurması da eskidendi. Sonradan Curse of Elements ve Curse of Shadowu fixlediler ve de 2 trinket aynı anda açılmıyor artık. Yani bir warlock bile artık max 15k vurabilir bu bile yukarıda yazdıklarımı uygularsa yani çok zor bir ihtimal.

Arkadaşım kırdıysam tekrar özür dilerim...
  • bende main base i 800 900 fln olsa anlayacamda 550:P ama helal olsun wow forumuna koy bi ss i rekor fln olabilir yani
  • Adam frostwhisperda oynuyo abi yalan da deel herkes inanıyor :D Şahitlerle konusun o çevredeki playerlarla falan bu matematik seni kandırı yo hocaaa :D
  • devil yalan söylüyo diyenler ayıp ediyo .... yani duyduğum ve gördüğüm kadarıyla öyle biri değil
  • Bide rank 11 olmuş ha Hadi baam
  • Bersaker mod'da değil mi yanlız arkadaş
  • 1 cısı Devil Eu Frostwishper realmınde oynuyor
    2 cısı Devili uzun suredır tanırım yazdıysa dogrudur
    3 cusu patchler sureklı deıstıkce ufak tefek buglar olusuyor nıtekım belkı bu sekılde bır buga rastgelmıs olabılır buglara en basıt bır ornek ( bazen oldugunde corpsenın cıkmaması relog olman gıbı ... )

4 cusu yukardakı lock ss sıne baktım da o lock ya bwlye farmlıyan bır guıldın mensubu yada oyunu bılmeyen n00bun teki neden dersenız raidde 4 lock olsa bıle kesınlıkle ss kendıne atılamaz ayrıca Bwl gıbı bır ınstace da Dest talentle oynamak raıde de kalan 39 kısıye yapılan buyuk bır saygısızlık vede yalnıstır .
    ama eger secenek 1 se dıyecegım laf yok Bwl farm pozısyonunda ıse ki deil ss lerden anladıgım kadarıyla cunku hala tear 1 ıtemlerıyle dolasan elemanlar var ( 2 lock ta cabası felheart shoulders vede chest den bellı ) .

Drakerock -frostwhisper - <A I A>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavericq -- 18 Temmuz 2006; 13:27:54 >
  • Pala hakkında yorum yapamıycam ama wl için o crit bence az
    WSGde 15k vuran(trinket filan açıodu kasmış belli) bi video mevcut ve o mobun resistancesinin düşük olduğunu da katarsan daha iisi bile çıkabilir
  • critler uçuşuyo walla havalardahelal olsun,ne diyem.
  • beyler orhan'ı (devil'i) tanımıyorsunuz, bana sorsanız sahtekarlık yapabilcek en son kişidir
  • quote:

Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım. Özetle;

Orijinal serverda Paladin ile istediğin buff + trinket + iksirleri kullan PVP'de 5550 vuramazsın. Bence bu "Fake". Artık hangi programı kullandığını bilmem ama bu mümkün değil.

550 x % 10 (judgement) x % 30 Berserking Buff x % 10 Berserker stance x % 30 Recklessness x % 10 Berserking Buff penalty x % 30 Power Infusion (Priest buff) + 120 spell dmg Flask iksir x +200 spell dmg Zandalarian Hero Charm (+300 spell dmg gear x% 30 0,5sn cast süresi olan bir spell gearın %30unu alır) = 2836 Yapar

Bu da crit vurura paladinde 4254 yapar. Şimdi bu matematiksel ifadeleri türkçe anlatayım.

Paladin üzerinde berserking buffı olan berserker stancedeki ve recklessness açmış bir warriora önce holy buff yapan judgement yapıp ondan sonra yukarıda yazan bilimum buffları yapıp berserking BG buffını da alıp yanındaki prieste de buff yaptırıp iksir içip kendi trinketini açıp da 0,5sn cast süresi olan Hammer of Wrath vurursa MAX 4254 vurur.

5552 bu durumda yalan olur. Bu da matematiksel kanıtıdır. Hangi programı kullandığını bilmiyorum ama bu FAKE. Ya da Orijinal server değilde ÇAKMA FREE serverlarda oynuyor olabilirsin...

Her denilene inanmamak lazım yine de inancımızı kaybetmemek lazım :)

SAYGILAR...

ben %100 inanıyorum doğrudur hiç mi devil bozzonun palasını duymadın mı kardeş bu forumda insanın gözüne çarpar yani free serverda olmasına inanmak bile bence impossible

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cybercab -- 23 Temmuz 2006; 23:45:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cybercab

quote:

Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım. Özetle;

Orijinal serverda Paladin ile istediğin buff + trinket + iksirleri kullan PVP'de 5550 vuramazsın. Bence bu "Fake". Artık hangi programı kullandığını bilmem ama bu mümkün değil.

550 x % 10 (judgement) x % 30 Berserking Buff x % 10 Berserker stance x % 30 Recklessness x % 10 Berserking Buff penalty x % 30 Power Infusion (Priest buff) + 120 spell dmg Flask iksir x +200 spell dmg Zandalarian Hero Charm (+300 spell dmg gear x% 30 0,5sn cast süresi olan bir spell gearın %30unu alır) = 2836 Yapar

Bu da crit vurura paladinde 4254 yapar. Şimdi bu matematiksel ifadeleri türkçe anlatayım.

Paladin üzerinde berserking buffı olan berserker stancedeki ve recklessness açmış bir warriora önce holy buff yapan judgement yapıp ondan sonra yukarıda yazan bilimum buffları yapıp berserking BG buffını da alıp yanındaki prieste de buff yaptırıp iksir içip kendi trinketini açıp da 0,5sn cast süresi olan Hammer of Wrath vurursa MAX 4254 vurur.

5552 bu durumda yalan olur. Bu da matematiksel kanıtıdır. Hangi programı kullandığını bilmiyorum ama bu FAKE. Ya da Orijinal server değilde ÇAKMA FREE serverlarda oynuyor olabilirsin...

Her denilene inanmamak lazım yine de inancımızı kaybetmemek lazım :)

SAYGILAR...

ben %100 inanıyorum doğrudur hiç mi devil bozzonun palasını duymadın mı kardeş bu forumda insanın gözüne çarpar yani free serverda olmasına inanmak bile bence impossible

1. Devil Bozzo, sahtekarlık yapacak biri değildir kendisini tanırım ayrıca yapsa kendi eline birşey geçmez!
    2. Kendi de şaşkın zaten bunu vurduğuna, ayrıca Frostwhisper'da oynuyor kendisi ve rank11 :)

bu resim ne FAKE, ne de ÇAKMA FREE server'da ...

• Ya beyler birşey sorucam 2 gündür kafama takıldı

Bende kaç vurduğm chat ekranında yazmıyor sebep :?
  • onu chat ekranının yanındaki combat log bölümünden bakıyosun ..

mouse ile yazıların üstüne gel belli olur bi süre sonra
  • Ya devil hastayım su carına ha :D
  • bu bıras abartı sankı ya ne bılıyım ınsanı oyundan sogutur 11k crıtt
  • eminim bu fake vs cevaplarına aynı veya benzer bir baska HoW screenshotıdır. Koysun arkadas, herkes rahatlasın
  • adamın critlemesi neden size bu kadar battı

vurdum diyosa vurmuştur ..

devil öyle fakelerle kendini "aha bakın nası vurdum" demek isteyen biri değildir

esas bu fake diyenler böyle şeyler yapmaya meyilli insanlarki hemen fake diyolar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.