Şimdi Ara

DeVil_BoZZo - Paladin 5552 crit :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    paladin içindi bu söyledigim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souldarkorn -- 27 Temmuz 2006; 15:12:20 >
  • ben su 15k crıtten bahsedıyorum devıla sozum yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cust0d1an

ben su 15k crıtten bahsedıyorum devıla sozum yok

bwl deki mobların spellere karşı resistancesinden pek haberin yok sanırım....

bu videoyu seyredebilirsin.http://video.google.com/videoplay?docid=5208181778339095458&q=bwl+crits

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 27 Temmuz 2006; 21:35:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: souldarkorn

cok güzel photoshop tebrik ederim

hass diyorum sana senin gibilerin işi yok burda hadi naş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

photoshop falan çok uçuk yorumlar devil'i tanımayanların yaptığı belli

• benım saten photoshop gıbı bı ıddıam yok ben sadece bu 15k crıtın bı classa vurulabılecegı konusunu dusunerek solemıstım sadece bı yorum du
  • kardeşim ben devil diyorum sen 15k dmg diyosun ne alakası var ??
  • kilitleyin bu konuyu
  • Vay a.k. ya ne bu kardeşim adam vurdum diyosa bir bug yada hata sonucu vurmuş olabilir neye uzattınız bu kadar anlamıyorum. Ha bi daha vur desen belki ömrü boyunca bir daha vuramayacak vurmasıda normal şartlarda teknik olarak mümkün değil bi mok olmuş ama sonuçta o dmg vurulmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

Vay a.k. ya ne bu kardeşim adam vurdum diyosa bir bug yada hata sonucu vurmuş olabilir neye uzattınız bu kadar anlamıyorum. Ha bi daha vur desen belki ömrü boyunca bir daha vuramayacak vurmasıda normal şartlarda teknik olarak mümkün değil bi mok olmuş ama sonuçta o dmg vurulmuş.

hehe demi solo Lord Kazzakı deviren paladin gibi :) yok diyom ben blizz palalara kıyak geçiyo hep onlarda bug oluyo
  • Abi bu oyun bug da olur her bi halt olur normaldir aha benide geçen AB de bi priest mind control ile LM den aşağı attı ben öldüm ama ghost um hala mind control ün etkisinden çıkmadı ve priest benim ghost u bi oraya bir buraya koşturmaya başladı ben öle seyrediyorum taki AB bitti ben o zaman kurtuldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

Abi bu oyun bug da olur her bi halt olur normaldir aha benide geçen AB de bi priest mind control ile LM den aşağı attı ben öldüm ama ghost um hala mind control ün etkisinden çıkmadı ve priest benim ghost u bi oraya bir buraya koşturmaya başladı ben öle seyrediyorum taki AB bitti ben o zaman kurtuldum.

evet ya çok garip buglar oluyo bi kere arkadaş ally kuşcusunun ordayı garip bi şekilde kuşla havalandı gitti. ilginç olan biz horde idik
  • s
    quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souldarkorn -- 28 Temmuz 2006; 15:12:55 >
  • lan lunlu konuşma. insan gibi konuşup tartışalım .

esas klavye delikanlılığını kimin yaptığı belli
  • Çok iyi vurmuş Bozzo. Ne günlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyy gidi.

benim warlockla rekorum 8k idi.

TBC bile değil, classic wow (vanilla) zamanları.
  • Ne var bunda o belli basli skiller az hp olunca vurulabildigi icin cok vuruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orhan'ın pala değil mi bu? AQ önünde insta pyro ile testler yapardık :D
  • Güzel photoshop, tebrikler.
    5k dmg Wow'da İMKANSIZ.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.