Diriltme taşları için farm var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Diriltme taşları için farm var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 31 Aralık 2023; 19:27:50 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sevdiğin oyuna göre platin kasılabilir. Bütün oyunlarda yapınca sıkıntı. Zorunluluk değil de, zevk için yapınca daha güzel oluyor. Oyunu tekrar oynamak için bahane örneğin. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Ocak 2024; 21:40:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 17 Ocak 2024; 18:30:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 18 Ekim 2024; 19:4:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hareketleri yapıp rank için puan kasması mı zor? Mesela basit şekilde öldürünce düşük rank veriyordu diye hatırlıyorum. Taktiği mi var, yoksa adım adım, tek tek ilerleyince kesin yapılabiliyor mu? |
Sen 175 saat uğraş platinle adam 2 mayonez tıklasın ,çizgi roman çevirsin,500 metre koşsun ,her bölgesinden ve ps5 /4 sürümlerinden yarım saatte 10 platin toplasın 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |