< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 24 Aralık 2023; 17:42:54 > |
Devil May Cry 5: Special Edition [PS5 ANA KONU]
-
-
-Şimdi bunun sonunda Remastered ibaresi yok diye yeni sayılıyor sanırım.
- Peki tamam. -
-
-
Bu oyunu kesin çıktığı gibi alacağım ama şimdiden Amerika psn hesbaı açıp 260 liraya 40 dolarlık kod mu alsam yoksa Türkiye fiyatı 280-300 civarı olursa diye bekleyip ana hesabıma mı alsam. Keşke şu yeni nesil oyunların Türkiye psn fiyatları açıklansa artık.
-
6 kez daha oynayip tekrar platinleyecegim PS5 te :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bir türlü alıp oynamaya sıra gelmemişti nasip yeni nesile diyelim artık,bu kadar beklemişken PS5'te oynarım Allah izin verirse.
-
-
PS5 sürümü gayet iyiymiş 120 fps akıyor oyun..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyundan platin alan var mı acaba
Platin için milyonluk orb geliştirmesini mi istiyor? Eğer o değil de en zorda bitir diyorsa o da aşırı zor olur. Demon Hunter zorluğundaki bazı bosslar bile çok zor. İlk boss beni uyuz etmişti. Neyseki sonraki bosslar bunun kadar zor değil. V ile oynaması harika bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Of of ne istemiyor ki
Tüm zorluklarda bitir, tüm zorluklarda s-rank ile bitir, en zor seviyede bölümleri tek darbe almadan bitir ki darbe alırsan s-rank ihtimali kalmıyor. En zorda checkpoint yok darbe aldığın anda işin bitiyor vs. vs.
V'yi ben de çok sevdim bu arada. Bunun da bir kupası var, bölümlerden birini beraberindekileri kullanmadan bitir istiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 22 Aralık 2023; 21:27:39 >
Oha çıldırmış olmalılar. O nasıl platin? Oha.
10/10 zorlukta bir platin toplamda 6 kez bitirmek gerekiyor.
Beraberindekileri kullanmadan derken? Griffon ve Shadow mu? Onlarsız nasıl bitireceğiz ki?
Kupaya baktım da tam öyle değilmiş ben yanlış anlamışım
PowerPyxyoutubeDevil May Cry 5 (DMC5) - Pet Protection Trophy / Achievement Guide (Mission 05)https://www.youtube.com/watch?si=RJqXIeBfNRI2qvmG&v=Y8SFsMSpSVI&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Easy, Normal, Zor olayını ayırmışlar. Her biri için ilerlemeyi de ayrı ayrı kaydediyor. Kazandığımız Red Orb'lar ise hepsinde geçiyor. Bu olay güzel olmuş. İlk kez görüyorum böyle bir şey. Öldüğümüzde kazandığımız Orb'lar da silinmiyor. Tabi o Orb'ların zorunluluk olması tartışılır. Hatta diriltme taşının parayla satılması mevzusu da öyle. Zorluğundan dolayı oyunu geçemezsen diriltme taşını parayla almak zorundasın. O da kötü. Ha tabii Easy zorlukta yani (Human)'da oynarsan bu sefer de aşırı kolay oluyor. Oyunu oynamanın bir anlamı kalmıyor. Bu arada ben Combo'ları Auto'ya aldım. Manual'de oynamak çok karışık geliyor. Özellikle Dante'nin çok fazla Combo'su var, insanın beynini yakıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Aralık 2023; 16:17:25 > -
Ben hep manuel oynuyorum. Dante'den sword ve motor komboları yapıyorum. 13. bölümde orb farm yapılabiliyor. Dr. Faust'u ve tüm skillerini açınca 10 dakikada 400-500 bin arası orb toplanabiliyor
Kaldı 12. Dante must die modu inanılmaz zor. Bırak S-rank alabilmeyi her mission'da karakteri en az 4-5 kez diriltmek durumunda kalıyorum
Şu zorluk seviyesine kadar eğlenerek oynuyordum ama artık bitse de gitsek diyorum. Can barları o kadar yüksek seviyede ki 3 düşmanı öldürmek 10 dakikamı alıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- uncharted 2 türkçe dublaj izle film makinesi
- god of war remake
- uncharted 4 kaç bölüm
- hitman absolution türkçe yama
- gta 5 lester görevi
- ps5 dik mi yatay mı
- marvel rivals sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X