Şimdi Ara

Devil's Pact [Hardcore Raid ve PvP]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: keles71 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zerg Hostile Yapımcılarından

Server: The Ravager
    Taraf: Sith Empire
    Üye Sayısı: 103 (12 Ocak itibari ile)

Belirli bir strateji ve disiplin çerçevesinde hareket eden, Sith felsefesinin başarıya giden yol olduğuna inanmış oyuncuların guildidir.

DP Web - SWTOR Web - Mail Grubumuz

Devil's Pact'de... Rank Sistemi, DKP Sistemi, Class Master Sistemi, Officerlar v.b gibi şimdiye kadar hayatımıza girmiş çıkmış yada henüz çıkamamış multi player online oyunlarda kurulan guildlerdeki bir çok sistem ve yapı yoktur. Bunların yerine guildin karakteristik yapısı vardır. Guildin karakteristik yapısına göre yapılmış ve yapılacak recruitler vardır. Temelini Sith felsefesinden alan 3.guildimiz olacak Devil's Pact.

Kuralları ve sistemli yapısı ile düzen ve huzur ortamını tesis edebilen guild, tüm bunları gerçekleştirirken üyeler yönetim baskısını üzerlerinde hissetmeden gerçek yaşamdaki sosyal statü ve haklarını sanal ortamda da muhafaza ederler.

Guild Kuralları - Ventrilo Kuralları - Kullanıcı Sözleşmesi

Devil's Pact Hardcore Raiding ve PvP guildidir. Devil's Pact üyeleri istisnai durumlar dışında, özellikle akşam saatlerinde online olabilen oyunculardan seçilir. Çünkü Devil's Pact'de her akşam Guild Aktivitesi vardır.

Sadece;
    - 22 yaş üstü, mümkünse daha üstü ve yaşının vermiş olması gereken olgunluğa sahip
    - Ilk kez bir MMORPG oynamıyor olan
    - Aktif olarak oynayabilen ve her guild aktivitesine mümkün olduğunca iştiraak edebilen
    - Ventrilo kullanan
    - Kurallarla sorun yaşamayan
    - Uyumlu
    - Oyun oynadığımız bilincine sahip olan
    - Vasat bile olsa derdi anlayabilecek/anlatabilecek kadar bir ingilizceye sahip olan
    - Karakterine özen gösteren
    oyuncuları bir araya getirmeye çalışmaktayız.

Devil's Pact SWTOR için yıllardır hazırlanan bir guild. Daha önce var olduğumuz MMO'larda yapamadığımız bir çok şeyi SWTOR'da yapacağız. Bunlardan önde gelenleri Role Play ve Fantastik Edebiyat olacak. Başladığımız noktada ulaşmak istediğimiz hedef üyelerimizin hiç bir zaman oyun motivasyonlarının düşmemesi yada bitmemesini sağlamak.

SWTOR'da bizimle birlikte oynamak isteyen arkadaşlar ventrilo serverımızdan yada oyun içinden bize ulaşabilirler.

Üye olan oyuncunun üye olduğu guilde uymak yerine üye olduğu guildi kendi sevdiği, benimsediği, alıştığı tarza çekmek ve yönlendirmek istemesi zaman zaman gözlemlediğimiz bir problem oluyor. Bu yüzden lütfen Devil's Pact üyesi olmayı düşünüyorsanız eğer kurallarımız, kriterlerimiz ve guildin karakteristik yapısı hakkında web sitemizden bilgi edinin.

Devil's Pact tüm SWTOR oyuncularına başarılar diler.

Alarma,
    Guildmaster

• ravegerde bgleri genelde kim alıyor ?
  • Bnde bugun basliyacagim kabul ederseniz gelemk isterim guildinize tam mage olan dps karakteri acacagim.
  • Warzoneları kimin kazandığı değişiyor ama size bir voidstar mac sonucu ss'si gösterebilirim.

Devil's Pact [Hardcore Raid ve PvP]

The Ravager serverı hakkında biraz bilgide vereyim.

RUS corp 300'den fazla üyesi ile Sith Empire tarafının en kalabalık guildi. Adından da anlaşılabileceği gibi ruslar ama internasyonel guild seviyelerindedirler ve sadece ingilizce konuşurlar. Yine Sith Empire tarafının önemli guildleri arasında bir başka rus guildi C C C P vardır. Ve bir PK guildidir. White Rose yine empire tarafının kalabalık guildlerinden. Sunrise, Limited, Energizer, Terminus Est, Shadow Academy, Nemesis ve Sith'ari gibi small scale olan yanı yarı çapı fazla büyük olmayan ama 7/24 premade warzone giren guildlerin sayısı çok.

Republic tarafına gelecek olursak THE CLONE REPUBLIC, cumhuriyet tarafının en kalabalık ama en uslu çocuğu. 300 aktif üyesi olmasına rağmen pek sık karşınıza çıkmıyor üyeleri. Daha çok PVE ağırlıklı bir leveling guildi. Cumhuriyetin en uslu çocuğu aynı zamanda da tek uslu çocuğu. Çünkü gerisi BFG, Black Company, E V O, B M F, Rancor, Blackmore gibi yıllardır(bazısı 6 bazısı 12 yıldır) birlikte oynayan oyuncuların oluşturduğu PK guildleri. Tüm bunların yanında bir kaçta büyük kitle guildi var. Takım oyununu sahaya yansıtabilen en az 9 10 oyundur birlikte oynayan bir VOTF ve hırvatistanın en popüler guildlerinden CRO Rebels de varlar. Gang Bang, Ascension gibi yine small scale wz premade kuran ufak guildler var.

Iki tarafı teraziye koyduğum zaman Sith Empire'ın sayı olarak ağır geldiği, fakat oyunculuk olarak dengeli bir server görüyorum. Biz zaten yola çıkarken, kararlı bir şekilde, oyunun en psikopat, pk, tecrübeli oyuncularının ve guildlerin yer aldığı serverda oynayacağımızı tüm üyelerimize ve bizle birlikte oynamak isteyenlere duyurmuştuk. TOFN serverı olacaktı bu server ama ispanyol istilası, ipini koparanın gelmesi ve yüksek que yememiz nedeni ile serverı TOFN daki bir kaç guild ile birlikte değiştirdik. The Ravager'a geldiğimizde birtek RUS corp vardı fakat daha sonradan dünyanın iyi guildleri bu serverda toplanmaya başladı. Insanlar kaliteli guildleri gördükçe gelmeyede devam ediyor.

Devil's Pact'in serverdaki konumundan bahsedecek olursakta eğer. Yabancıların sık sık guilde girmek için mesaj attığı, Sith Empire tarafının en kalabalık 2.guildi. 16man raid yapabilen nadir guildlerden oluşumuz, günün her saati warzoneda bir çok üyemizin aktif olarak oynuyor oluşu biraz serverdaki ilgiyi üzerimize topluyor. Interasyonel seviyede dış bağlantılarımız olmasına rağmen aktiviteler olsun, sosyalleşmek olsun, serverın Kuzey Kore'siyiz. Biz kendi işimizle meşgulüz. General chatte lak lak yapmıyor, pugla flashpoint yada operation yapmıyoruz. Genelde kendi içimizde takılıyoruz. Kalabalık olduğumuz içinde bu mümkün oluyor.

Bizimle birlikte oynamak isteyen arkadaşlar bizi ventrilo serverımızda ziyaret edebilir yada oyun içinden bana mesaj atabilirler.

Alarma, Mert
    Guildmaster

• ben şimdi lord calypho da trooper kasıyorum 40 olacak pvp seti hazır 50 lvl çantaları toplamaya başladım.gel gör ki rep bglerde aynı özürlü gibi oynuyor.burnumdan geldi bırakacam bunu.Ravagerde ilk başladığımızda açmıştık 16 17 lvl bikaç bişey olması lazım.pvpde kim üstün diye o yüzden soruyorum.ya kafa kafaya gitsin yada bizimkiler yensin.calyphoda paso yeniliyoruz pcyi kaldırıp atasım geliyor.ravager dengeliyse orda devam edeyim healer oynarım gene.
  • Bilmiyorum sana bir faydası olur mu ama The Ravager'daki wzlerde pek fazla low lvl olmaz. Lvl50 premade ekipler tüm gün dolanırlar. Takımında iyi bir ekip varsa maçı kazanırsın. Bu iyi ekipler karşına gelirse eğer tek başına giren bir low lvl olarak, yanındakilerde pugsa eğer herhalde büyük olasılık kaybedersin. Ben 50lvl giyinik olmama rağmen yanıma bir premade denk gelmemişse, yada kendi guildimle premade girmemişsem bende kaybediyorum pugla birlikte hareket edemediğim, tek başımada maçı değiştiremediğim için. Ha guildden 4 giyinik 50lvl gireriz genelde... ya maç çok kafa kafaya geçer milimle kaybederiz yada kazanırız ama bazende olur ki yanına 2 tane lvl10 gelir ilk kez hutball oynayan... işte orada yapacak birşey yok ama genelde warzone da ne yapacağını bilmeyen adam iki taraftada pek denk gelmez. Aksine ne yapması gerektiğini çok iyi bilen adamlara denk geliceksin, eğer ravagerda oynarsan. Bu da senin açından iyi mi olur. Kötü mü olur. Onu ben bilemem.

• bu lvl dağılımındaki eşitsizlik bi yana benim asıl isyan ettiğim bizim lvl 50 adamların low lvllara karşı sap gibi oynaması.Tamam insan iyi oynayamayabilir ama salaklığın dibine vurmakta ayrı bi dava.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Boost
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlamadgım nokta levl 10 ile son level olan 50 aynı yerde mi pvp yapiyor omg?
  • Adım Gothess Bende The Ravager da oynuyorum hatta sızın elemanlarla partı falan yaptım Güsel guild herkesın gıtmesını tavsıye ederım
  • Oyuna daha yeniyim ve LVL 10 um. Anlamak istediğim konu ise.... The Ravager Serverinde Yani PVP serverinde isteyen istediğine ulu orta saldırabiliyormu.?
    Yani Serverin karşısında PVP yazdığı zaman , örneğin ben Görev yaptığım zaman bana isteyen oyuncu saldırabiliyormu?
    Guildinize girebilirmiyim.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapikoyli

Oyuna daha yeniyim ve LVL 10 um. Anlamak istediğim konu ise.... The Ravager Serverinde Yani PVP serverinde isteyen istediğine ulu orta saldırabiliyormu.?
    Yani Serverin karşısında PVP yazdığı zaman , örneğin ben Görev yaptığım zaman bana isteyen oyuncu saldırabiliyormu?
    Guildinize girebilirmiyim.?

Bazı haritalar hem republic hem de empire tarafı tarafından kullanılıyor. Eğer bu haritalarda karşılaşırsan herhangi bir republicle istediği gibi saldırabilir (ya da sen saldırırsın). Ben 2. 50 lvl karakterimi kasmak üzereyim ve pek sorun yaşamadım, çünkü fazla karşılaşmıyorsun (toplamda 6-7 kere karşılaşmışımdır level kasarken).

Guilde girmek için ventrilo serverımızdan veya oyun içinden guild masterımız ( Alarma ) ile görüşmen gerekir.

• guzelde :)) bu alarma hıc on oluyormu oyunda illa oyunu sabah oynamam gıbı bı kural varmı cunkı 1 haftadır gece kovalıyorum adamı bulamadım :) 1-2 yardımcı atasında guilde bizde girelim..
  • Bu sw serverlarinda playeri en bol server hangisi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

guzelde :)) bu alarma hıc on oluyormu oyunda illa oyunu sabah oynamam gıbı bı kural varmı cunkı 1 haftadır gece kovalıyorum adamı bulamadım :) 1-2 yardımcı atasında guilde bizde girelim..

oyundaki ismini yaz ben seni bulurum
  • Koskoca guild de 1kişininmi invite yetkisi var hocam ?
  • evet
  • Öyle işmi olur abi oyunun getirdigi kısıtlama ise lafım yokda yukarda yazdıgın yuksek yaş potansiyeli arkadaslık vs hic uygun dusen birşey olmamıs ben hayatımda daha oynamadgım mmo yoktur daha hicbir guildde 1kişide yetki görmedim sadece.böyle karman corman olur iş ben gelecem seni ariyacagım girmek icin baska biri gelcek seni arayacak güvendigin 2 3 kişiyide yetki vermenizi tavsiye ederim iyi oyunlar dikkate alip almamanızın bir önemi yok sadece görusumu söyledim
  • Yukarıda yazıyor neyin ne olduğu. 12 sene neticesinde geldiğimiz son nokta bu. Şuanda inandığım en doğru sistem bu. Guildde de şuanda 108 kişi var. Bu arkadaşlar guilde girebilmiş, bir şekilde recruit olmuş, invite alabilmişlerse, bundan sonra aramıza yeni katılacak arkadaşlarda aynı şekilde girebilirler guilde.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 16 Ocak 2012; 17:16:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catalan

Bilmiyorum sana bir faydası olur mu ama The Ravager'daki wzlerde pek fazla low lvl olmaz. Lvl50 premade ekipler tüm gün dolanırlar. Takımında iyi bir ekip varsa maçı kazanırsın. Bu iyi ekipler karşına gelirse eğer tek başına giren bir low lvl olarak, yanındakilerde pugsa eğer herhalde büyük olasılık kaybedersin. Ben 50lvl giyinik olmama rağmen yanıma bir premade denk gelmemişse, yada kendi guildimle premade girmemişsem bende kaybediyorum pugla birlikte hareket edemediğim, tek başımada maçı değiştiremediğim için. Ha guildden 4 giyinik 50lvl gireriz genelde... ya maç çok kafa kafaya geçer milimle kaybederiz yada kazanırız ama bazende olur ki yanına 2 tane lvl10 gelir ilk kez hutball oynayan... işte orada yapacak birşey yok ama genelde warzone da ne yapacağını bilmeyen adam iki taraftada pek denk gelmez. Aksine ne yapması gerektiğini çok iyi bilen adamlara denk geliceksin, eğer ravagerda oynarsan. Bu da senin açından iyi mi olur. Kötü mü olur. Onu ben bilemem.

hocam pm kutuna bakarmısın acil :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.