Şimdi Ara

DEVİR İŞLEMLERİ NE KADAR TUTAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BEN 92 MODEL DOGAN L ALDIM YALNIZ DEVİR İŞLEMLERİNİ HENÜZ YAPMADIM AYIN 31.07.2009 TARİHİNDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARAÇ MALTEPEYE BAĞLI GÖZÜKÜYOR BUNU AVRUPA YAKASINDA HALLEDEBİLİRMİİM YOKSA MALTEPEYE GİTMEM GEREKİYORMU BİRDE NE KADAR TUTAR DEVİR İŞLEMLERİ BİLEN VARSA BENİMLE PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.

- ARACIMIN MUAYNESİ YAPTIRILMIŞ 2011 YILINA KADAR GEÇERLİ
    - VERGİ BORCU YOK TEMİZ KAĞIDI VAR
    - ARACIMIN SİGORTASI 31.07.2009 TARİHİNDE BİTİYOR BİRTEK SİGORTASINI YENİLİCEM AMA BUNUNDA FİYATINI HENÜZ ALMADIM YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

TOFAŞ DOĞAN L
    1992 MODEL
    1.6 MOTOR

SİZLERİN CEVABINI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.

SİGORTASINI Bİ TANIDIĞA YAPTIRACAM
    SADECE DEVİR İŞLEMLERİNİ YANİ ÜSTÜME ALMAYI MUMAMELECİYE VERSEM NE İSTER ? KENDİM YAPSAM NE TUTAR ?

• noter satış : 200TL gibi bir rakam tutar.
    yeni ruhsat : kendiniz yaparsanız 50TL mal olur yoksa muameleciye yaptırırsanız 100-150 isteyenler var.

plakanın kayıtlı olduğu şubeyi değiştirmek istiyorsanız anadolu yakasından avrupa yakasına almak için 70-100 tl geçmez bence size yakın şubeye aldırın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superxp -- 20 Temmuz 2009; 12:10:00 >
  • Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın
  • ikinizede çok teşekkür ederim Allah razı olsun dediğin gibi aracı oturduğum semte almak en iyisi tekrar teşekkürler
  • Noter satışı: 210 TL
    Ruhsat: 105 TL
    Plaka değiştirmek: yanılmıyor isem 80 - 100 TL arası tutuyor.
    Trafik sigortası: 220 - 250 TL arası.
  • Bu gün Mersin'de bir kaç trafik müşavirine sordum; plaka + ruhsat değişimi + kendi alacakları parayla birlikte 185 ile 240 arası değişen fiyat söylediler. En son 200 tl'ye birisiyle anlaştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.