< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 4 Kasım 2022; 22:2:42 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 4 Kasım 2022; 22:2:42 > |
NOT: SORUNSUZ teslim alınca siparişi gizle yapın, cüzdan ile değil kart ile ödeme seceneğini kullanın zira sipariş bilgileriniz hiçbir şekilde görünmez. cüzdan ile ödemede önceden görünyordu artık siparşi gizle denilince cüzdan ile ödemedede kişisel bilgilerin görünmediği söyleniyor) ayrıca siparişin ekran görüntüsünü de almayı unutmayın. |
Halen satılık mo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14.00 itibariyle İLAN GÜNCELDİR. |
Ben hemen sipariş vermek istiyorum eğer varsa gala eliniZde Hb hesap. İki adet lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
"Hepsiburada 75/25 Tanımlı Hesap: BELEŞ (*HEMEN SİPARİŞİNİ VERECEK OLAN SADECE Daha Önce ALIŞVERİŞİMİZ OLANA ve MAX 3 ADET. SORUNSUZ ALIŞVERİŞİN olduğu yazışmadan yazılmalıdır. Ve ESKİ ÜYE olup ilandaki açıklamaları okuyup, anlayıp uygulayabilen forumdaşlara 1 ADET)" kimlere beleş olduğu açık ve net bir şekilde belli. herkese beleş yazılırsa bir gün o zaman yazın. daha önce sorunsuz alışverişimiz olmayanlar ise 4tl karşılığında hesabı devirli olarak satın alabilir. başkalarının sipariş teslimi sonrası hesap geri alınır dediği fiyattan ben hesabı devirli olarak satıyorum. daha ne olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 2 Eylül 2022; 9:42:37 > |
boşyere yazıp durma ne yazdığın görünmüyor |