Şimdi Ara

Devlerin Aşkı Büyük Olur... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer büyük ekran istiyorsan ben senin yerinde olsam yurtdışından 3G'li tablet getirtirim.

Bu şekilde hem telefon hem tabletin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Bende lumia 1320 arkadaşımda mega 6.3 var güzel telefon mega da yakında kitkat güncellemeside alıcak kamerası güzel şarjı lumia gibi iyi gidiyor üzerinde 4.3 sürümü yüklü bir tek ekranı tft lumia 1320'de ıps ekran var güneş altında okunabilirliği daha yüksek ancak megadan kötü bir kameraya sahip samsung ele aldığında kalitesiz heran elinizden kayacakmış gibi bir hissiyat veriyor lumiayı elinize aldığında ağır olduğunu ve malzeme kalitesinin iyi olduğunu anlıyorsunuz tercih size kalmış ikisini deneyip ona göre karar verin iki cihazda güzel birbirlerine göre avantajı dezavantajı var.

Teşekkürler... Bende şuan L525 var. Tek sıkıntım e-kitap ve e-dergileri okuyamıyorum. Ekran 4 inç bu işlev için yetersiz kalıyor. Mega yı da 1320 yide denemiş biri olarak e-kitap ve e-dergi okumak için hangisini önerirsin yoksa ikiside aynı mı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Eğer büyük ekran istiyorsan ben senin yerinde olsam yurtdışından 3G'li tablet getirtirim.

Bu şekilde hem telefon hem tabletin olur.

Çok büyük kulakta komik duruyor... Blutut kulaklıktanda hoşlanmadığım için tabletlere bakmıyorum...

• silgikafa S kullanıcısına yanıt
    Meganın ekranı biraz daha büyük ama parlaklık değeri 1320'ye göre düşük seçim sizin.
  • Prestigio Multiphone 7600 Duo
    http://www.hepsiburada.com/liste/prestigio-multiphone-7600-duo/productDetails.aspx?productId=telcepprs7600&categoryId=371946
    merhabalar arkadaşlar bu ürün çok dikkatimi çekiyor marka hakkında bilgisi ve tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkesinherkesi

1320 alırım ben olsam tam f/p

Uzun süredir L1320 almayı planlıyorum fakat ekranının daha büyük olması sebebi ile galaxy mega aklımı karıştırdı. Çünkü benim derdim e-kitap ve e-dergi okumak ve makaleleri rahat okumak. Lumia işimi görür aslında ama mega daha rahat mı olur bilemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: silgikafa

quote:

Uzun süredir L1320 almayı planlıyorum fakat ekranının daha büyük olması sebebi ile galaxy mega aklımı karıştırdı. Çünkü benim derdim e-kitap ve e-dergi okumak ve makaleleri rahat okumak. Lumia işimi görür aslında ama mega daha rahat mı olur bilemiyorum...

0.3 ", yani köşeden - köşeye 0.8 cm fark var.

Ben lumia 1320'yi gördüm. Kendi Note 2'me pideci küreği derken 1320 bana göre daha bir kürek :P

İkisi arasında çooook büyük farklar yok.

Belki storage, belki fotoğraf kalitesi belki NFC farkı

Karar sizin tabi.

İkisini de elinize alın bir inceleyin derim.

Mega ile daha rahat edecekmişsiniz gibi geliyor...

• Xperia z ultra
  • z ultra varken diğerleri yalan
  • Bu arada meganın güncellenmiş versiyonu çıkacakmış yakında bilginize mevcut modele göre ekranı daha küçük olacak 6'' diğer özellikleri farklı olacak bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

quote:

quote:

0.3 ", yani köşeden - köşeye 0.8 cm fark var.

Ben lumia 1320'yi gördüm. Kendi Note 2'me pideci küreği derken 1320 bana göre daha bir kürek :P

İkisi arasında çooook büyük farklar yok.

Belki storage, belki fotoğraf kalitesi belki NFC farkı

Karar sizin tabi.

İkisini de elinize alın bir inceleyin derim.

Mega ile daha rahat edecekmişsiniz gibi geliyor...

Teşekkürler...

dediğim gibi işte Bi sürü e kitabım var 4 inçte okunmuyor. Aslında en ideal ekran 4 inç ama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

z ultra varken diğerleri yalan

Pahalı biraz bu sebeple bakmıyorum ve özellik olarak açıkçası beni aşıyor..😃

• quote:

quote:

z ultra varken diğerleri yalan

Pahalı biraz bu sebeple bakmıyorum ve özellik olarak açıkçası beni aşıyor..😃

yok kurşun kalemle telefonda yazı yazmak hoş gelebilir diye söylemiştim
    o zaman 1320 bakılmalı

• hocam ekran önemliyse 20 inclik bir tablet vardı asustu heralde alın onu rahat rahat kullanın yanında basit bir telefon iş görür.Yada bi hamal kirala akıllı tahtanı peşinde getirsin belki. işini görür.İşin şakası bir yana 1320 nin ekranı nasıl kesmiyor anlamıyorum bende öyle dedim 5 inclik telefonu büyüklüğünden yanımda taşıyasım kalmadı

• quote:

hocam ekran önemliyse 20 inclik bir tablet vardı asustu heralde alın onu rahat rahat kullanın yanında basit bir telefon iş görür.Yada bi hamal kirala akıllı tahtanı peşinde getirsin belki. işini görür.İşin şakası bir yana 1320 nin ekranı nasıl kesmiyor anlamıyorum bende öyle dedim 5 inclik telefonu büyüklüğünden yanımda taşıyasım kalmadı

😊

seçenek çok olunca seçmesi de zor oluyor.

1320 nin ekranı yetmez değil de acaba galaksi mega da kitap ve dergi okumak daha mı rahat olur demiştim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Bu arada meganın güncellenmiş versiyonu çıkacakmış yakında bilginize mevcut modele göre ekranı daha küçük olacak 6'' diğer özellikleri farklı olacak bilginize.

Pahalı olur o...

• Hocam git Mega'yı al bence daha fazla bekleme...

ne kadar çok soru ve öneri, o kadar bol kafa karışıklığıdır.
  • quote:

quote:

hocam ekran önemliyse 20 inclik bir tablet vardı asustu heralde alın onu rahat rahat kullanın yanında basit bir telefon iş görür.Yada bi hamal kirala akıllı tahtanı peşinde getirsin belki. işini görür.İşin şakası bir yana 1320 nin ekranı nasıl kesmiyor anlamıyorum bende öyle dedim 5 inclik telefonu büyüklüğünden yanımda taşıyasım kalmadı

😊

1320 nin ekranı yetmez değil de acaba galaksi mega da kitap ve dergi okumak daha mı rahat olur demiştim...

aradaki 0.3 inci yan yana koymadan farketmezsin bile

• quote:

quote:

quote:

😊

İkinci el 800 liraya buldum, lumia 1320... Ne dersiniz... 1,5 aylık faturası elinde. Wp sevmemiş android alacakmış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

😊

İkinci el 800 liraya buldum, lumia 1320... Ne dersiniz... 1,5 aylık faturası elinde. Wp sevmemiş android alacakmış.

Sıfır 1320 al zaten fazla pahalı değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.