Şimdi Ara

Devlet Bahçeli: Öcalan meclise gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
8
Favori
23.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devlet Bahçeli: Öcalan meclise gelsin. Hdp grup toplantısında örgütü dağıttığını duyursun. Umut hakkı kapsamında çalışmalar başlatılsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tuncelide 4 tane
    siirtte 1
    diyarbakirda 3 tane devrem sehit oldu
    bunlar sadece sayisini bildiklerim
    birini ictimada bayrak tutarken boynundan vurdular
    digerini ramazanda ekmek kasasini mayinlayarak kahpece patlattilar. daha bir suru..

10 yil boyunca ruyalarima girdi atlatmasi zor. aileleri ise bir omur boyu bu aciyi yasayacaklar.

ve bi sabah kalkiyorsun, birisi cikmis diyorki bunlarin liderini salin meclise gelsin.

Az once haberlerde izledim. O kadar kotu hissettimki diyecek soz bulamiyorum. Allah tum sehit yakinlarina sabir selamet versin. Kelimelerin kifayetsiz kaldigi yerdeyiz
    Ülke işgal altında mı hayırdır? Batının isteği ile zararlı cemiyetleri mutlu etme girişiminde mi bulunuyoruz. Atatürk geleceği görerek Türk halkını uyardı ancak Türk halkı bunu görmemekte ısrar ediyor.

Sınır güvenliğinin olmadığı, içerisinde milyonlarca kaçağı barındıran, kaynakları toprakları ve şirketleri peşkeş çekilen, bölücülerin özgürce gezebildiği, yaşlı çocuk kadın erkek bebek demeden vatandaşını katleden alçak terör örgütü üyelerinin ve liderlerinin söz hakkı bulabildiği, milli değerlerin yok edildiği, Türk halkının bilinçli fakirliğe itildiği ve daha bir çok fazla rezilliğin yaşandığı bir ülkede tüm bunlar yaşanıyorsa ve bunlara engel olunamiyorsa iktidarı ve muhalefeti iş birliği içinde batının isteklerini yerine getiriyor demektir.

Devlet bahçeli bu ülkenin başına gelmiş en kötü seylerden birisidir.

Alakası yok. Erdoğan'ın iktidarının devam etmesi için anayasa değişikliği ve kürtlerin oyu şart. Erdoğan istedi bahçeli yaptı. Hamle felan geçin bunları! Suriye savaşında zarar görmüşüz, ukrayna savaşında zarar görmüşüz, akdeniz'de haklarımızı koruyamamışız... Hamleleri orada yapamadık da şimdi mi yapacağız. Hamle, plan, vizyon, strateji yok; bu dümdüz koltuk sevdası. O kadar!

• Yok ebesinin …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok artık ya pes ya!

İçimden o kadar ağır şeyler yazmak geliyor ki

Bu bahçelinin freni patladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 22 Ekim 2024; 11:55:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NeoNesil2024 N kullanıcısına yanıt

Özkan'ın forum tarihine geçecek savunmasını bekliyorum ben.

• NeoNesil2024 N kullanıcısına yanıt
    Yazacağı maksimum şey: Devlet Bahçeli: Öcalan meclise gelsin

• Bir an çözüm süreci zamanını hatırlatan bir konu sandım. O seviyeye gene gelmişler çünkü.

• DarkTechno kullanıcısına yanıt
    Gene buna "bu siyaset, siz anlamıyorsunuz" falan der herhalde.

• Elliki bunu bile savunabilecek mi çok merak ettim

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Umut hakkı nın bu terörist başı için dillendirilmesi bile tehlikeli bunu muhalefetten biri dillendirse bi analarına sövmedikleri kalırdı

• Hangi örgüt amk pkk mi kaldi? Ypg pyd falan ebesinin bilmem nesi kaç tane örgüt türedi. Neyi dagittigini duyuracak ne anlatiyonuz bir kurtuluş savaşı daha çıksın asılsın bütün hainler amk böyle olmayacak.

• CHP ve Özgür Özel bu konuşmaya ne diyecek merakla bekliyorum ?

Devlet Bahçeli: Öcalan meclise gelsinx (formerly twitter)
    Ümit Özdağ (@umitozdag) on X
    https://x.com/umitozdag/status/1848652806976065994
  • Apo gelip terörün bittiğini söylese ne olur söylemese ne olur? Apo'nun herhangi bir etkisi mi var Pkk ya da alfabeden seçmede ad verdikleri diğer örgütleri üzerinde?

2. bir açılım sürecini denemek tamam. Ama bunlarla olmaz, Akp ve Chp varken olmaz. Bu 2 kımıl zararlısının tek amacı birinin ak dediğine diğerinin kara demesi. Yeni ve temiz yüzlerle denenebilir ancak.

Erdoğan aklınca önden küçük enişteyi yollayıp nabız yokluyor.

Bir lafım da o küçük enişteye var. İlk açılım zamanı sırf muhalefet tarafındaydın diye etmediğini bırakmadın mı? Şimdi ne oldu? Koskoca Devlet bey önden yollanan çocuk oldu. Yazık, Mhp için bile acınası bir durum.

Öcalan hapisten çıkarsa tüm ülkede, herkese, ne suç olursa olsun genel af çıkması gerekir. Kimse Apo'dan daha suçlu değil zira. Bu halk bunu kaldırır mı? Göreceğiz.

• Bunlara milliyetçi diyip arkasına takılanlara acıyorum. Çocuklarının geleceğini düşünüyorum, daha da acıyorum.

ABD mandası olmuşlar. Kukla gibi oynatıyorlar bunları, bunlar da peşlerine takılan akılsızları.

(İzleyin şimdi önce 'O öyle demek istemedi, devlet aklı, oyun kuruyor, siz anlamazsınız' tarzı savunmalar gelecek. Sonra da tepkiler büyüdükçe yine bir geri vitese şahit olacağız.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 22 Ekim 2024; 12:24:7 >
  • soygar kullanıcısına yanıt

halk suskun onlar dese ne olur demese ne olur. Böylesi iğrençliğe alkış tutacak elliki

• Skandal ve tarihi bir açıklama, hiç mi yüzleri kızarmıyor bunları söylerken. İnanılmaz. ve

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.