Şimdi Ara

Devlet Bahçeli: Öcalan meclise gelsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
8
Favori
23.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geldi işte algı yapıp konuyu saptırıyor. Müthiş milliyetçi gördükleri adamın söylediklerine bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cümleyi ben söylesem sokakta linç yer, cesedimi bulamazlardı.

Devlet bahçeli söylüyorsa vardır bir bildiği diyerek destek mesajları gelecektir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öcalan icin idami kaldiran, tecritten cikmasinada ön ayak olacaktir. Eski dost düsman olmazmis. Bunu Özgür Özel söylese ne hainligi kalirdi nede Yunanligi.

• Dem meclis grubu konuşması var, çok mutlular.

MHP-AKP apo'yu salacak belli oldu. Bir anayasa değişikliği için teröristbaşını bırakacaklar. Bir muhalif olarak şaşırmadım, ama buna şaşıranlara şaşırıyorum.

• bu büyük bir skandaldır tarihe yazıldı savunan cnntürk hükümet yağadanlığı kanallar allah belanızı versin .

chp dese ortalık yangın yeriydi şu an medyada,iki yüzlüsünüz topunuzun canı cehenneme desteklencek yapı yok ülkede yeminle hepsi foseptik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ekim 2024; 13:25:27 >
  • Kaladin. kullanıcısına yanıt
    Bu zihniyeti aşmak imkansız çünkü herkes işine geldiğine göre hareket ediyor. İnsanoğlu her daim kendi çıkarını gözetir. Türk milletinin, milliyetçiliği şekilcilikten ibarettir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İktidar ortağı demden tebrik almış oldu elliki avuçları patlayana kadar alkışlar

• SultanApex S kullanıcısına yanıt

Nasıl olmasınlar. Gökte ararken yerde buldular.

"Terör örgütünün taleplerini kabul etmek, tehdide boyun eğmek değil"miş.

Taleplerini kabul etmeye razılar yani. Talepleri neler peki? Özerklik, öz yönetim, ana dilde eğitim. Yani ayrılık, yani bölünme. Ucu nereye çıkıyor peki tüm bunların? Anayasa değişimi!

🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xtwitter
    🔥 Devlet Bahçeli: “Terör örgütünün taleplerini kabul etmek, tehdide boyun eğmek değildir. Üstelik yeni saldırıları kışkırtmaktan başka bir netice vermeyecektir.”
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1848659259313074597

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 22 Ekim 2024; 13:33:39 >
  • simülasyon bozuldu harbiden

• Bahçeli bi oyun kuruyor ama hayırlısı. İsrail’in kuzeye doğru harekatı ve Suriye ‘de Pyd -Pkk denklemini baz alan , jeopolitik bir hamle yapıyor. Öcalanın ne derece etkisi var , örgüt üstünde hala itibarı var mı , orası muamma.

• MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında kullandığı sözler Ankara kulislerinde adeta deprem etkisi yarattı. DEM Parti de Bahçeli’nin açıklamalarının ardından verdiği ilk tepkide şaşkınlığını gizlemeyerek "Bu kadarını beklemiyorduk, tarihi bir konuşma yaptı" yorumunu yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 22 Ekim 2024; 13:36:32 >

• Rasim Ozan Kütahyalı:

Biz söylediğimizde ortalığı ayağa kaldırdılar. Abdullah Öcalan İmralı'da bavulunu toplamaya başladı. Bahçeli devrimci bir çıkış yapmıştır.

Türk siyasi hayatı yeni bir döneme girmiştir. Öcalan gelecek silahları ve terörün lağvedildiğini açıklayacak.

Ondan sonra Ankara'daki özel güvenlikli ev hapishanesine geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 22 Ekim 2024; 13:38:20 >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

Öcalan DEM genel başkanı olursa şaşırmam. Koltuğu bırakmamak için cumhur ittifakı herşeyi yapar. Net bu artık!

• O bebek katili terörist elebaşı hapiste g*berecek, hapiste g*berecek, hapiste g*berecek !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 22 Ekim 2024; 13:43:5 >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

en son çözüm süreci başladığında dinlenip güçlenme fırsatı buldular. Şimdi farklı olacağına ellikiyi inandırabilirler ama bizi asla..

• Bu durum Zafer partisini yükseltir konuda sebebini acikladim

https://forum.donanimhaber.com/mhp-cozum-sureci-soylemleri-lubnandan-gelen-multeci-akimi-sonrasi-zafer-partisi-yukselecek--159835841

• Hayretle izledik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.