İki önceki sayfada konuyla ilgili düşüncemi paylaşmıştım. Olayı dış faktörlerin, bölgede yaşanan olayların tetiklediğini düşünüyorum. Ben savunma ya da yerme odaklı yaklaşmıyorum, olay bazlı bakıyorum. Ama bu arkadaşa bu soruları sormam da gayet normal diye düşünüyorum. Yoksa ben demirtaş muhabbetleri olduğu zaman da herhangi bir yorum yapmamıştım. Çünkü herhangi bir ideoloji ya da parti aidiyetim yok. O yazdığım olaylara ses çıkarmayıp, geçmişteki çözüm sürecini ya da bahçelinin açıklamasını eleştirenler samimi değil. Vurgulamak istediğim nokta burası. Kendisine saygısı olan insanın özgün, bağımsız, hür fikirleri olur. Burada yorum yazanların çoğunda bu yok. Kendi ideolojileri, partileri rüzgarı ne tarafa estiriyorlarsa o tarafa gidiyorlar. Her türlü trollük benim için aynıdır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 22 Ekim 2024; 14:49:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devlet Bahçeli: Öcalan meclise gelsin (6. sayfa)
-
-
Aradaki farkı GENE ANLAYAMIYORSUNUZ.
Muhalefetin elinde GÜÇ YOK neyle ne konuşacak ne alacak veya ne taviz verecek ?
Yarın öbürgün kazara CHP iktidar olur İKTİDAR GÜCÜ ile istediğini yapabilir. ( Sonuçta sonraki seçimde notunu gene halk verecek. ) Ama iktidar değilken bir gücü yokken senin konuşman farklı bir şey oluyor. Neyle neyin pazarlığını yapacak muhalefet DEM ile ? Anca 3-5 oy için koltuk için seçim pazarlığı yapar muhalefette iken.
-
Terörist seviciler mutlu olmuştur
Bebek katilini mecliste görmek isterler.
Vatan hainleri...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Söylemek istediğim şeyler var ama, susmak zorundayım. O kadar param yok.
Apo mu kaldı adam çıkıp konuşsa bile pkk/ypg üzerinde hiçbir etkisi olmaz nerdeyse, tam tersi muhafazakar milliyetçi halkta etkisi çok olur, silah bırakın dese pkklılar teslim mi olacak hayır tabiki, bizim halk bunu onaylamaz, siyasetende götürüsü getirisinden fazla olur, böyle birşeyi ihtimal dahilinde görmüyorum ama neden bunu dedi, bu açıklamayı anlayamıyorum, bir işler dönüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi Bakalım Bahçeli konuşması sonrası Özgür Özel'de konuşmuş. Terör bitecekse TAM DESTEK DEMİŞ CHP !
Hadi bakalım buralarda muhalifçilik oynayan sözde muhalifler buna ne diyecek ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 22 Ekim 2024; 14:57:43 > -
x (formerly twitter)Aykırı (@aykiricomtr) on Xhttps://x.com/aykiricomtr/status/1848667051906466298?t=6hs8fdzwCbONPONLRJ-Arw&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bahçeli + ona bunu söyleten + özgür ilk seçimde tarihin tozlu raflarına gönderilir.
-
-
Artık belli olmuştur. Zafer Partisi'nden başkası yalan.
-
CHP yapsa Terörist ilan edilirdi.Bu işler böyle gelsin konuşsun neticede halk kararını sandıkda verdi HDP Dem Parti bu Ülkenin resmi bir partisidir dediğimde tamda olayı bu işte!Sokaktaki cahile selam olsun gerçeği görmez sorgulamaz sadece konuşur! Hiçkimsenin itiraz hakkı yok yeni Anayasa yeni düzen hayırlı olsun bunu bu halk istedi,!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 22 Ekim 2024; 15:10:9 >
:D Çok büyük konuşuyorsun !
Ne yapacan başka partiye mi oy verecen ?
İlk laf Mansur Yavaş'tan gelmiş sürece karşı çıkmış. Özgür Özel çözüm olacaksa terör bitecekse TAM DESTEK DEMİŞ. İmamoğlundan ses yok daha ortamı kokluyor anlaşılan ama oda DEM'i kızdıracak bir açıklama yapmayacaktır. CHP'nin adayı Mansur Yavaş olamıyacağına göre Tıpış tıpış oy verecen sen gene...
-
KIVIRMA. Onu bunu geç, sen Bahçeli'nin konuşmasını destekliyor musun desteklemiyor musun? O zaman senin demen mantığı ile, hükümetin elinde her şey var her istediğini yapabiliyorken neden çocuk katilini meclise sokup konuşmasını istiyor? İha siha vs falanla inlerine giriyorduk hani ? Terörü kökten bitirmek varken neden pazarlık yapıyorsunuz, nasıl olsa her şey emrinizde. Demek ki 3-5 koltuktan fazlası için pazarlık yapıyorsunuz.
-
AKP-MHP-CHP hiçbiri doğru yolda değil, söylemler yanlış. Özellikle AKP-MHP çok büyük yanlış yapıyor. Sen de bir iktidar yanlısı olarak hiç savunma yapmaya kalkışma.
Biz muhaliflerin adayı Mansur Yavaş. O da gerekli cevabı verdi.
Bu ülkede huzurun ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir.
Ama bunun yolu terörist başının Gazi Meclisimiz çatısı altında konuşturulması asla değildir.
Millet de tarih de bunu affetmez.
-
Rte destek verdi o yüzden mecbur destek verecek. Chpye laf atmak için böyle değilmiş gibi yapacak. Şu anda böyle bir çelişki içindeler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X