Şimdi Ara

DEVLET HASTANESİNDE 400 KİŞİLİK KUYRUK !!! BİR YIL SONRAYA TEDAVİ TARİHİ DE CABASI... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim insanımızın saygısızlığı uyanıklığı yüzünden oluyor. Adamın durumu acil değil, grip yada üşütmüş. Sabah isine gidiyor aksam hooop acile.

Durumu kotu olmadığı için de rahatca bekleyebiliyor. Parası olmayan beklerken telef olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka muhabbetleri bir nebze olsa anlayabiliyorum fakat bu sağlıktaki rezillik hiç düzelmedi, her seçimde sağlıkta muhteşem şeyler diyorlar cahil halk inanıyor yine aynı yine aynı.

• Ağlamaya devam edin 20 milyon nüfuslu bir şehirde gayet normal kimlik randevusu alıyorsun ekim sonuna kadar dolu gidin küçük şehirlerde alın ne yapıyorsanız yapın Karadeniz'e gidin mükemmel hastaneler var hem de rahatlıkla randevu alınır sonraki güne dış randevusu alirsiniz ama siz devam edin

• quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

Ekmek kuyruğunda bekliyorduk ey ümmeti muhammed,ey evladı osmanlı,bu cehape var ya bu cehape,ah gençler ah siz bilmezsiniz yahu,siz görmediniz

• yyildizz Y kullanıcısına yanıt
    Ağlamaya alış çünkü daha çok ağlayacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphonekullanicisi -- 2 Eylül 2017; 11:10:30 >
  • Hani diyorlardı, eskiden ekmek kuyruğuna girerdik beklerdik şimdi ise hastahane kuyruğuna giriyor halk ve bir seneye veya 14 ay sonra randevu alabiliyor ben şahsen ekmek kuyruğuna girmeyi yeğlerim.

Sağlık konusunda sıkıntılı günler geçiren biri olarak 10 saat ekmek kuyruğu beklerim fakat sağlığa tahammülüm yok.

Ama insanları alıştırdılar ülkede o kadar çok açık var ki ama halk bunu kabul etmiyor buda acayip bi olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irina Spalko -- 2 Eylül 2017; 11:14:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

Ağlamaya alış çünkü daha çok ağlayacaksınız

evladım hayatında kaç kere hastaneye gittin de kaç kere kuyruk bekledin de vs vs...

şöyle anlatayım sana;

1- devlet hizmetinin nüfusla alakası olmaz. şehir 20 milyonsa benim suçum mu? 30 yıldır yöneten kim aq?
    nüfus 20 milyonsa hizmet de 20 milyonluk olacak.. ya da Allahın günü rezidans inşaatına başlamayacak seninkiler. gerisi fasa fiso..

2- karadeniz dediğin yeri de biliyorum. amcam hastalanınca 4 saatlik yola götürdüler hastaneye..
    ertesi güne diş randevusunu ALIRSIN :)

3- bence sen buralarda çok dolaşma da git şu koğuş arkadaşından saatini geri alma cesaretini göster..gerçi senin hırsızlarla falan aran iyi olması lazım ama.. hayret..

4- memleketin çomarı entelektüel olmuş helal olsun. ingilizce seviyeni kendin mi yaptın yoksa kurs falan mı açtılar sana? sevindim senin adına..

5- kendine iyi bak kardeşim ve uzun uzun yaşa.. yaşa da gör, öğren, anla..

Allah cümlemize akıl fikir nasip eylesin.

kib honey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildizz -- 5 Eylül 2017; 22:3:54 >

• Acil servisten söz ediyor anladığım kadarı ile. Gittiği hastanenin az altında Bezmialem hastanesi var. Oranın acilinde en fazla 10 15 dakika bekleyerek işini halledebilirdi halbuki.

Gittiğin hastane eğitim ve araştırma hastanesi genellikle çok uzun süredir takip edilen hastaların bulunduğu bir hastane.. Acile gittikleri zaman sürekli orada takip edildikleri için orayı tercih ediyorlar.

Eğer sürekli bir rahatsızlığınız yoksa daha sakin hastaneleri seçmeniz gerekir.

Hastanede bir suç bulamadım. Yaşadığı şehri bilmeyen sende sorun var bana göre.

Biz neden beklemiyoruz ? Bunun cevabı lazım öncelikle.
  • yyildizz Y kullanıcısına yanıt
    Boş yapıyorsun Erdoğan belediye başkanı olduğu zaman nüfusa bak İstanbul'un hastaneler kaç katına çıkmış İstanbul'da Ankara'da onlara bak sen ona göre kıyaslama yap

• gilardo kullanıcısına yanıt
    ben de 2012 de gatada sıraya girmiştim. Bu ekim ayına takabiliriz dediler. Unutmuştum hatta sıraya girdiğimi. Vatandaşı olmasak komik ülkeyiz aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Acil servisten söz ediyor anladığım kadarı ile. Gittiği hastanenin az altında Bezmialem hastanesi var. Oranın acilinde en fazla 10 15 dakika bekleyerek işini halledebilirdi halbuki.

Gittiğin hastane eğitim ve araştırma hastanesi genellikle çok uzun süredir takip edilen hastaların bulunduğu bir hastane.. Acile gittikleri zaman sürekli orada takip edildikleri için orayı tercih ediyorlar.

Eğer sürekli bir rahatsızlığınız yoksa daha sakin hastaneleri seçmeniz gerekir.

Hastanede bir suç bulamadım. Yaşadığı şehri bilmeyen sende sorun var bana göre.

Biz neden beklemiyoruz ? Bunun cevabı lazım öncelikle.

1- anlamamışsın. acil servise gittiğim hastane ile bezmialem arası 12 km canım. önce okuduğumuzu anlayalım.
    acil için başka, diş için başka hastaneden bahsediyorum. fantazilerimizi kendimize saklayalım.

2- doğma büyüme buralıyım ve devlet hastanesine gitmem üçü beşi geçmez. maraba muamelesini sevmiyorum. ama ortamlarda yancıların söylediklerini gerçekte görmek için o gece devlet hastanesine gittim.. gerçekler ortada..

3- hastanede suç bulamadıysan Allah başka keder vermesin kardeşim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.