Şimdi Ara

Devlet-Vakıf Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Yönetim bilişim sistemleri bölümünü düşünüyorum ancak bu bölüm ağırlıklı olarak vakıf üniversitelerinde var vakıf üniversitesini kime sorsam önermiyor,iyi olan devlet üniversiteleri Boğaziçi bunun ardından puan sıralamasına göre yıldırım beyazıt ve Sakarya geliyor ben Sakarya düşünüyorum okuyanlara sordum Sakaryadaki eğitimin iyi olduğunu söylediler şimdi gelelim sorularıma:

-Dershanede istediğimiz bölümü soruyorlar herkes hukuk psikoloji diyor ben'de tekrar düşüncelere daldım acaba hukuk'mu okusam diye, tm'de en iyi bölüm hukuk olduğu için insan kendini oraya gitmekte zorunlu hissediyor ne yapsam bilemiyorum.

-Yönetim bilişim sistemleri bölümüyle ilgili sorum,ben boğaziçini kazanamam büyük ihtimalle ygs 6'dan 17 000 alıyor çok parlak bir öğrenci değilim Sakarya olur diyorum ama sonra acaba vakıfta falan'mı okusam diyorum Kadir has var (Sabancı ve Özyeğin'i çıkardım puanları yüksek) 37 000'le tm'den alıyor bunu zorlasam yaparım,işte aynı soru acaba vakıfta'mı okusam devlette'mi ?çevremdeki insanlara önem veririm yani zengin tikilerle okumak istemem bu yüzden devlete kayıyorum ama ya kadir has'ta daha iyi bir eğitim verirlerse diye'de düşünüyorum yardım edin ne yapsam ?

Bu arada merak edenler olur belki Sakarya tm'den 136 000'le alıyor yani çok zorlamadan yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e24 -- 25 Ağustos 2014; 17:36:26 >

• yukarı
  • e24 E kullanıcısına yanıt
    selam kadir has'ı kesinlikle öneririm eğitim kalitesi vb. her şeyi çok iyi ben memnunum bu seneki sıralamalara bi bakarsan boğaziçi ve özü den sonra khas geliyor sıralaması bu sene baya yükseldi. Kadir has Sakarya vb. diğer devlet ünileriyle karşılaştırılmayacak kadar iyi bir üniversite olanak olarak da çok iyi iyice araştır görürsün.
  • yukarı
  • Hocam bir bakın ya
  • Yukarı
  • Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tiflis Devlet Tıp Fakültesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gec olsada cevap yazmak istedim gec olsun guc olmasin ben yildirim beyazita bu yil yonetim bilisim sisteminden girdim bolumude universiteleride cok iyi biliyorum sorun varsa sorabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.