Şimdi Ara

Devletin yerinde olsam yüksek borcu olanları kapatirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Heh aynen bunu yazmıştın da troll olduğunu düşünümştüm, zam gelse 50 liralık istediğimde 50 değil 52 lira alır demiştin hatırladım şimdi.

Yok yok kesin geyik yapıyorsun da bu kadar uzatmak saçma bence, anlamayanlardan küfür yiyorsundur boşuna. He ihtimal bile vermek istemiyorum ama geyik değil de ciddiyse...

Bu arada 4,8 falandı rahip muhabbeti başlamadan önce. 3,8 civarından oralara ralli yaptı, sonra 4,6 - 4,8'den de buralara.

Alıntıları Göster
    Yav troll tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kapatmak olmaz da, Rangers'a nasıl yaptılar, onun gibi alt lige düşürmek lazım bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Kapatmak olmaz da, Rangers'a nasıl yaptılar, onun gibi alt lige düşürmek lazım bence.
    Rangerse naptılar ki ?

• Dünyada bu kadar çok taraftarı olup bu kadar başarısız olan kulüpler yoktur (3 büyüklerden bahsediyorum) her birinin ülke nüfusu kadar taraftarı var ancak elde olan koca bir hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Dünyada bu kadar çok taraftarı olup bu kadar başarısız olan kulüpler yoktur (3 büyüklerden bahsediyorum) her birinin ülke nüfusu kadar taraftarı var ancak elde olan koca bir hiç
    Demek istediğim bu hocam.

• Ülkede her şeyi sattılar. En çok zarar eden kulüpleriyse bi kakalayamadık araplara. Bari vergi affı yapılmasın. Kendin oyuncu üretmeden dağıttığın maaşlara bak. Bu ne kibir. Belçika Hollanda böyle bol keseden dağıtıyor mu yabancılara. Eğer ödenen paraların karşılığı yoksa ödemeyeceksin o paraları. Bütçen kadar açılacaksin.

• Devleti ilgilendirmez bu durum.
    Federasyon özerktir. UEFA'nın kriterlerinin aynısını TFF olarak sende uygulayacaksın.
    gelecek sezondan itibaren yapılabilir. bağımsız denetçiler kulüpleri denetleyecek ve TFF'ye rapor sunacak.
    her kulübün ne kadar borcu TFF sitesinde yer alacak. Zararda olan her kulübe kardeşim borçlarını azalt yoksa transfer için lisans vermiyorum.
    atıyorum Karabük 10 milyon borcu var sezon sonu borç 12 mi oldu. 3 milyonluk oyuncu sat satamazsan resmi olarak bana başvuru yapan ilk oyuncunu satacağım. bu iş bu kadar basit aslında.

internette araştırın Karabük nasıl battı diye
    bilmem kaç milyonluk menejerlik parası
    şehrin nüfusundan fazla soda filan almışlar

Edit: yabancı kuralı serbest olsun yabancı sayın artıkça TFF'ye bir ücret odenir bu para fon olarak saklanır.
    Altınordu gibi külüplere hibe edilir. Veya yabancı transferi yapan kulüp o kadar altyapıya yatırım yapar akademi vb birşey kurar.
    bunları adil şekilde denetlemek şartı ile.
    FB-BJK-GS hatta diğer istanbul kulüpleri birleşip istanbul akademisi gibi akedemi kurup TR'den genç yetenekleri alarak ilkokuldan üniversite hayatına kadar eğitim masraflarını karşılar ailesine her ay düzenli para ödersin.
    bu cocuklar sabah okuluna gider akşam idmanına hepsi topcu olacak diye bir kaide yok bazıları da üniversitede sağladığın burs ile sevdiği kulüpte başka iş yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gambit666 -- 18 Eylül 2018; 9:48:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gambit666

Devleti ilgilendirmez bu durum.
    Federasyon özerktir. UEFA'nın kriterlerinin aynısını TFF olarak sende uygulayacaksın.
    gelecek sezondan itibaren yapılabilir. bağımsız denetçiler kulüpleri denetleyecek ve TFF'ye rapor sunacak.
    her kulübün ne kadar borcu TFF sitesinde yer alacak. Zararda olan her kulübe kardeşim borçlarını azalt yoksa transfer için lisans vermiyorum.
    atıyorum Karabük 10 milyon borcu var sezon sonu borç 12 mi oldu. 3 milyonluk oyuncu sat satamazsan resmi olarak bana başvuru yapan ilk oyuncunu satacağım. bu iş bu kadar basit aslında.

internette araştırın Karabük nasıl battı diye
    bilmem kaç milyonluk menejerlik parası
    şehrin nüfusundan fazla soda filan almışlar

Edit: yabancı kuralı serbest olsun yabancı sayın artıkça TFF'ye bir ücret odenir bu para fon olarak saklanır.
    Altınordu gibi külüplere hibe edilir. Veya yabancı transferi yapan kulüp o kadar altyapıya yatırım yapar akademi vb birşey kurar.
    bunları adil şekilde denetlemek şartı ile.
    FB-BJK-GS hatta diğer istanbul kulüpleri birleşip istanbul akademisi gibi akedemi kurup TR'den genç yetenekleri alarak ilkokuldan üniversite hayatına kadar eğitim masraflarını karşılar ailesine her ay düzenli para ödersin.
    bu cocuklar sabah okuluna gider akşam idmanına hepsi topcu olacak diye bir kaide yok bazıları da üniversitede sağladığın burs ile sevdiği kulüpte başka iş yapar.
    Hayal dünyasında yaşamışsın. Burası zaten öyle dediğin gibi olsaydı bu sistem seneler öncesinden yapılırdı. Amerikayi yeniden icat etmeye gerek yok. En baştan yapılabilirdi. Yapılması da zor. Senelerce bu kadar uçuk milyon dolarlar harcayıp sıfır başarı alan kulüpler bir tek Tr de var. TFF özerk falan da değil. Sözde özerk TFF. Bir bakanın lafına göre sistem düzenleyen ve değiştiren kuruldur TFF.

Allah tan dolar euro fırladı da mecbur yerli yeteneklere ucuz yabancılara yöneldi takımlar. Kendi kafalarına göre iş yapabilecek düzeyde yönetim yok. Sistemi bile dolar euro belirliyor. Özerk olan TFF değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 18 Eylül 2018; 17:58:24 >

• Bunca yıl yapılmadıysa bundan sonra yapılabilir ayrıca TFF özerk olmak zorunda mevcut şartlarda değil bu zaten türk futbolunun sorunu. Euro dolar fırlanasi seni futbol kulüplerinden daha çok etkiliyor. Alice harikalar diyarında yaşamayı bırakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bunca yıl yapılmadıysa bundan sonra yapılabilir ayrıca TFF özerk olmak zorunda mevcut şartlarda değil bu zaten türk futbolunun sorunu. Euro dolar fırlanasi seni futbol kulüplerinden daha çok etkiliyor. Alice harikalar diyarında yaşamayı bırakın
    Dediklerimi anlamamışsın. Bizi zaten etkiliyor. Dolar euro yükselmesi bizim için fırsat demedim zaten. Ama bu musibet olmasa ellerini ayaklarına çeki düzen vermeyip borca harca devam edeceklerdi. Vizyon bu işte. Ayrıca bu zamana kadar bu TFF ile bı cacık olmadığı için devlet zorla yaptirim yapmalı diyorum. Yani futbol yöneticileri kendi kafaları ile yönetimi beceremiyor. TFF ise onlardan daha beceriksiz. Bunca beceriksiz kendini düzeltmek yerine daha çok bozuyor. Dolar euro firlamasaydı daha da bozacaklardı. Oysa bunu dış etkenler değil kendileri akıl etmesi lazımdı. Şu andaki TFF rezillik. Bende 30 sene sonraki Türk futbolundan değil mevcut futboldan bahsediyorum. Soylediklerimde seninkiler gibi hayalci hiçbir şey yok. Olan şeyleri anlatıyorum çünkü. Sen ise çiçekleri böcekleri anlatıyorsun bana. Karşıma hayaller alemindeki tezle gelme bana. Zaten bunları beceremedikleri için devletin yerinde olsam bunlara dur derdim.

• Merak ediyorum bu kulüpler senin kadar hesap kitap bilmiyor mu ? Futbol kulüpleri devleti ilgilendirmez bı anlayamadın. Her borcu olan şirketi devlet kapatsın o zaman böyle saçma birşey var mı ? Spor bakanlığı var dimi devlet dediğin TFF işlevini yapamıyor ise TFF yonetimini değiştirir olur biter. Alan razı satan razı gerçekleri görün artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Merak ediyorum bu kulüpler senin kadar hesap kitap bilmiyor mu ? Futbol kulüpleri devleti ilgilendirmez bı anlayamadın. Her borcu olan şirketi devlet kapatsın o zaman böyle saçma birşey var mı ? Spor bakanlığı var dimi devlet dediğin TFF işlevini yapamıyor ise TFF yonetimini değiştirir olur biter. Alan razı satan razı gerçekleri görün artık
    Alan razı satan razı dediğin yönetim ve tff. Asıl onların değil bizim razı olmamiz lazım. Klupler onların değil taraftarindir. TFF dediğin bir bakanın lafina bakan göbeğini kaşıyan adamlar. 80milyonluk ülkeden genç yetenekler çıkmıyor. Almanya ise 2milyonluk Türk gurbetçilerden yıldız oyuncular çıkartıyor. Bu TFF nin başarısızlığıdır. Devlet şu an borcu olan klupler borcunu şu seviyeye indirmezse kapanır desin. Hepsi kendine çeki düzen verir. TFF borclu kulüp sever her zaman bunu unutma. Türk futbolunun gelismemesini en çok isteyen TFF dir.

• Devlet TFF kulüp kavramlarını öğren.

TFF alacaklı mı borçlu kulüp istesin. Ne dediğini bilmiyorsun.

• quote:

Devlet TFF kulüp kavramlarını öğren.

Düz mantik işte. En sevdiğimden. ilkokulda ki 2+2 = 4 ederse o halde 3+1 = 4 edemez mantığı. TFF gelişen kulüp istemez hiçbir zaman.

• quote:

Devlet TFF kulüp kavramlarını öğren.

Düz mantik işte. En sevdiğimden. ilkokulda ki 2+2 = 4 ederse o halde 3+1 = 4 edemez mantığı. TFF gelişen kulüp istemez hiçbir zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Alıntıları Göster
    Neden TFF banka mı? Asgari ücret odenirse daha mı çok faiz alırlar ??

Hem kulüpler taraftarın diyorsun hem devlet kapatsın yorum yazmak için yazmayın bı içini doldurun düşüncelerinizin. Boş demogoji yapmayin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.