Şimdi Ara

Devletin yerinde olsam yüksek borcu olanları kapatirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendim fenerli olduğum için buraya actim. Fenerin bı dünya borcu. Gs ve bjk de öyle. Karabük gibi kulüplerinde hadlerinden fazla borçları var. Şu takımların Avrupa'da ne başarısı varda bu kadar paraları çar cur ediyorlar. Gariban eve ekmek götüremiyor. Futbolcular kemiksiz vergisiz para alıp çatır çatır disco da bar da yiyor. Son model arabalar. Haddi hesabı yok.

Ben devletin yerinde olacam. Bu tarz kulüplere borç sınırlaması getiririm. Bu borcu aşanın bakarım borcunu aşmış. Sen bunu odeyemezsin diyip tüm malvarlığına el koyarım. Kulübü de kapatırım. Senelerdir dünya klasmanında en çok para harcayıp en az başarı alan takımlar bizimkiler. Tr Ligi'nde şampiyonluğa oyndiktan sonra milyon dolarları çöpe atmanın anlamı da yok. Hiç değilse çöp adamlara milyon dolar paralar verip vergisiz oynatacaklarina. Altyapıdan genc çocuklar cikarirlar. Onlar ekmek yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ++

Kulüp başkanı aynı zamanda şirket ve dernek sahibi olacak başakşehir'de olduğu gibi. Başka türlü umurlarında olmuyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

++

Kulüp başkanı aynı zamanda şirket ve dernek sahibi olacak başakşehir'de olduğu gibi. Başka türlü umurlarında olmuyor çünkü
    Hele şükür söylediklerimi düzgün anlayan bir arkadaş. Aynen dostum.

• Bu kadar çok bütçe harcayıp. Bu kadar çok taraftar kitlelerini peşinden sürükleyen. Bu kadar çok yüksek paraların döndüğü bir sektör futbol. Bu dediklerim hem milli takım için hem büyük kulüplerimiz için. Milli futbolculara bir dünya prim. Ama galibiyet yok. Tr de futbola ilgi hadsafhada. İnsanlar futbol için kavga edip, tartışma çıkartıyorlar. Çoğu ülkede bu kadar büyük bir öneme sahip değil. En basitinden forumda girin bir taraftar bölümüne. Küfür serbest olsa inanın herkes birbirine sövüp sayacak. Ona rağmen belaltı vurmalar. Birbirlerine kin nefret söylemleri. Üç maç mağlubiyet ile ülkede gündem oluyor bu kulüpler. Böyle bir piyasa tr de futbol. Buna rağmen başarı neredeyse sıfır. Antin Kuntin elemelerde karşımıza cikan, bütçemizin onda birine sahip Avrupa'nın köy takımları bize diz çöktüruyor. Kırk yılda birde çeyrek final görmeleri,, elemeleri geçmeyi de başarı sayar olduk.

Ciddiyim. Haddini aşan borçlara ulaşan kulüpleri kapat gitsin. Garibim taraftarda vefa, sefa, cefa diye çile çekip dursun.

• quote:

++

Başakşehirin olayı farklı. Hükümet desteği saolsun modunda onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolisso -- 5 Eylül 2018; 22:26:56 >
  • Katılıyorum. Bu kadar öneme rağmen dediğin gibi başarı neredeyse sıfır seviyesinde.

Bir Futbol için insanlar birbirlerini yiyorlar. En basitinden Trabzonda Fener forması giydiğini düşün

Ne var arkadaş bu kadar ben Karadeniz insanını, Trabzonluları severim mert insanlardır. Düşman mıyız, ne bu Fenerli kini ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolisso -- 5 Eylül 2018; 22:30:57 >
  • finansal fair play de bunu amaçlıyor. kapatmıyorlar kulübü ama düzgün yönetilmesini sağlamak için varlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir şey yapamazlar sonuçta Hasan Ali, Alper Potuk gibi çöplerin kluplere musalat olup batırmasını devletin en üstündekiler bizzat yabancı sınırını destekleyerek başlatıyor ve bunu direk uygulatıyor.

Ayrıca daha komiği eski başbakanın karımla maç izliyorduk hiç Türk yok bu ne demesi ve bunun için yabancı sınırının kaldırılması gerektiği şeklinde çıkan haberler .

Yani devlet futbola burnunu sokarak zaten kluplerin düzelemiyicek şekilde batmasını istiyor hiç bir şey yapamaz o yüzden kusura bakmayın ama önce futbola karışmayıp yabancı sınırı denen şeyi tamamen kaldırması lazımki sonra batan kluplere kızabilsin.

• Dolar / Euro 1 - 2TL bandında olsa Türk lirası olarak gelen gelirler, döviz kuruna çevrildiğinde bir anlam ifade eder ve dolar / Euro borç bandını kulüpler çok rahat çevirir.

Ama Dolar / Euro şuan kaç? Biri 6 küsür biri 7 küsür. Döviz kurları buralara nasıl geldi, sadece futbol kulüpleri değil ülkede binlerce sektör bunu nasıl öngörmeye çalıştı pek bilgi sahibi değiliz. Ama bir sene içinde dolar / euro bandının buralara gelmesi kulüpleri aşırı derecede zorladı. Bunun sebebi dış mihraklar demi?

Devlet önce kendi israfı önlesin, sonra futbol kulüplerine söz geçirsin. Sonuçta Ejder Meyveli Smothie Florya filan semalarında içilmiyor. Konu siyasete kaymasın diye çok sesimi çıkarmıyorum ama bu ülkede kulüp borçlanmalarından daha büyük sorunlar var. Yarın asfalt kemirmeye başlayınca Cocu'nun aldığı yenilgiler, kulübün borcu, Belhanda'nın kırmızısı bizi kurtarmayacak.

Bir futbol zevkimiz vardı içine edildi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolisso

Başakşehirin olayı farklı. Hükümet desteği saolsun modunda onlar

Alıntıları Göster
    Kime göre neye göre hükümet desteği?

Ne yapmış çıkarıp para mı vermiş? En fazla sponsor olmuştur onuda herkese yapıyor , vergi borçlarını siliyor.

Keşke başakşehir'De ki yönetim kadrosu bizde olsaydı hocasından başkanına , o zaman gerçekten şuanda ali bey'in bahsettiği uluslararası alanda saygı gören spor külübü olurduk. Şuan gelen geçenden tokat yiyoruz maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Dolar / Euro 1 - 2TL bandında olsa Türk lirası olarak gelen gelirler, döviz kuruna çevrildiğinde bir anlam ifade eder ve dolar / Euro borç bandını kulüpler çok rahat çevirir.

Ama Dolar / Euro şuan kaç? Biri 6 küsür biri 7 küsür. Döviz kurları buralara nasıl geldi, sadece futbol kulüpleri değil ülkede binlerce sektör bunu nasıl öngörmeye çalıştı pek bilgi sahibi değiliz. Ama bir sene içinde dolar / euro bandının buralara gelmesi kulüpleri aşırı derecede zorladı. Bunun sebebi dış mihraklar demi?

Devlet önce kendi israfı önlesin, sonra futbol kulüplerine söz geçirsin. Sonuçta Ejder Meyveli Smothie Florya filan semalarında içilmiyor. Konu siyasete kaymasın diye çok sesimi çıkarmıyorum ama bu ülkede kulüp borçlanmalarından daha büyük sorunlar var. Yarın asfalt kemirmeye başlayınca Cocu'nun aldığı yenilgiler, kulübün borcu, Belhanda'nın kırmızısı bizi kurtarmayacak.

Bir futbol zevkimiz vardı içine edildi...
    Kim nasıl öngörsün trump'un ekonomik savaş açacağını. Zaten ülke ülke değil dolar alıp satıp 3 kuruş kazanınca zevkten orgazm olanlarla dolu.

• quote:

Kim nasıl öngörsün trump'un ekonomik savaş açacağını. Zaten ülke ülke değil dolar alıp satıp 3 kuruş kazanınca zevkten orgazm olanlarla dolu.

Alıntıları Göster
    Trump savaş açmadan önce de 4,8'di, hakikaten baya öngörülebilir bir yükselişti.
    Dolar konusundaki ilk mesajlarında bu kadar da saçmalamaz canım deyip ironi yaptığını sanmıştım da sen de fena aktrollmüşsün.

• Bu kulüplerin yüksek borçları olması devletin işine geliyor, iyide olsa kötüde olsa o biriken borcu yavaş yavaş tahsil ediyor. Diğer taraftan çok büyük kitleye hitap eden kulüpler, devlete rest çekemiyor. Dolaylı faydaları, yeri geldiğinde gündemi meşgul ediyorlar ve diğer bütün gündemleri değiştiriyorlar. Bu milletin elinden 3 büyükleri alırsan tek gündem siyaset olur.
  • Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Hükümet desteği olmadan sıradan bir kulüp buralara gelemez. Senin için araştırdım, Al oku şu yazıyı. Başakşehirin başkanı Göksel Gümüşdağ Emine Erdoğan'ın ağabeyinin kızı ile evli. Erdoğanların damatı sayılır.

Bu küçük bir kesit. Yazının tamamını okuyabilirsin.

https://www.google.com.tr/amp/s/www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/soner-yalcin/akpnin-futbol-duzeni-1666125/amp/

quote:

Aziz Yıldırım, Digitürk/maç ihalesinde Katarlıları parasal olarak koruduğu için geçen hafta Gümüşdağ'ı yerin dibine soktu:

– “İhale şartnamelerini bilmiyoruz. Sadece Göksel Bey biliyor. İstedik vermediler.”

– “Göksel Bey, ihaleye fesat karıştırırsan, mahkemeye götürürüm, bunu bil!”

5 yıllık toplam 3 milyar dolarlık paradan bahsediyorlar! Futbol deyip küçümsemeyin, büyük paralar

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Trump savaş açmadan önce de 4,8'di, hakikaten baya öngörülebilir bir yükselişti.
    Dolar konusundaki ilk mesajlarında bu kadar da saçmalamaz canım deyip ironi yaptığını sanmıştım da sen de fena aktrollmüşsün.

Alıntıları Göster
    Aynen fena aktrollmüş . Birde sorsan muhafazakarım der hemen bel altına vurmuş, muhabbeti. En iyisi bloklamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Alıntıları Göster
    Yoo 3 civarlarındaydı ki gayet normal 2018 yılındayız , 2002'ye göre kıyasladığımızda gayet iyi durumdayız. Öncesi malum

Mesela benzine zam geldi diyorlar neye göre geldi? Geçen gittim kangoo aracıma 50 liralık benzin istedim pompacı 50 lira aldı benden ne zammı?

Neyse siyasete gerek yok burdanda banlanmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolisso

Hükümet desteği olmadan sıradan bir kulüp buralara gelemez. Senin için araştırdım, Al oku şu yazıyı. Başakşehirin başkanı Göksel Gümüşdağ Emine Erdoğan'ın ağabeyinin kızı ile evli. Erdoğanların damatı sayılır.

Bu küçük bir kesit. Yazının tamamını okuyabilirsin.

https://www.google.com.tr/amp/s/www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/soner-yalcin/akpnin-futbol-duzeni-1666125/amp/

quote:

Aziz Yıldırım, Digitürk/maç ihalesinde Katarlıları parasal olarak koruduğu için geçen hafta Gümüşdağ'ı yerin dibine soktu:

– “İhale şartnamelerini bilmiyoruz. Sadece Göksel Bey biliyor. İstedik vermediler.”

– “Göksel Bey, ihaleye fesat karıştırırsan, mahkemeye götürürüm, bunu bil!”

5 yıllık toplam 3 milyar dolarlık paradan bahsediyorlar! Futbol deyip küçümsemeyin, büyük paralar
    Bu ülkede tff başkanvekili bir oyuncuyu bir takımdan alıp öteki takıma veriyor , bir takıma cl'ye katıldığı her sezon cl maçlarından önce içerde maç yapma hakkı veriliyor. Bunları yazmayıp akraba olan kişiyi yazman bence gayet komik.

Madem çok biliyordu götürseydi ya ex başkanımız , anca atmayı bilir.

İbb o bütçeyle çok iyi işler yapıyor keşke ülke olarak köstek değil destek olsak

• quote:

Yoo 3 civarlarındaydı ki gayet normal 2018 yılındayız , 2002'ye göre kıyasladığımızda gayet iyi durumdayız. Öncesi malum

Mesela benzine zam geldi diyorlar neye göre geldi? Geçen gittim kangoo aracıma 50 liralık benzin istedim pompacı 50 lira aldı benden ne zammı?

Neyse siyasete gerek yok burdanda banlanmayalım

Alıntıları Göster
    Heh aynen bunu yazmıştın da troll olduğunu düşünümştüm, zam gelse 50 liralık istediğimde 50 değil 52 lira alır demiştin hatırladım şimdi.

Yok yok kesin geyik yapıyorsun da bu kadar uzatmak saçma bence, anlamayanlardan küfür yiyorsundur boşuna. He ihtimal bile vermek istemiyorum ama geyik değil de ciddiyse...

Bu arada 4,8 falandı rahip muhabbeti başlamadan önce. 3,8 civarından oralara ralli yaptı, sonra 4,6 - 4,8'den de buralara.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.