Şimdi Ara

Devlette işler böyle işte herzaman birinin keyfini beklersiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nakılz

Sağlık meslek lisesi mezunu olup yazılım mühendisliği kazanman niye zorumuza gitsin? Kazandığın yer çok mu yüksekti? Bir imam hatip mezunu olarak diş hekimliği okuyacağım inşallah ve bilmelisin ki iyi puanlı sağlık meslek lisesi olmaz ancak iyi puanlı imam hatip lisesi olur bunu kafana sok önce. Öyle bir lisede okudum ve arkadaşlarım ilk senelerinde çok da iyi yerler kazandılar. Yukarıda Kartal İmam Hatip’ten haberi olan birisi var doğru söylemiş.
    İmamhatipleri sevmem gerçekten ama Kadıköy ve Kartal imamhatio gerçekten çok iyi ve imkanları da çok güzel eğer ki her imamhatip böyle olucaksa desteklerim ama çoğu gerçekten çok kötü genele vurursak .

Not : Kartal ve Kadıköy imamhatip şöyle diyeyim Kabataş İstanbul Erkek ve Galatasaray ile yarışıcak seviyede . Hem dil olarak hem imkan olarak hem de eğitim olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle katılıyorum.
  • Bay_Maxx B kullanıcısına yanıt
    Bak ben sadece yazdığımdan sorumluyum senin ne anladığından değil eğitimli kişilerin görev almaması ve torpilin olmasını eleştiriyorum ayrıca imam hatiplerde cok mükemmel okullar değil bizzat kendi ilcemdeki okulda kız kaçırmadan müdür dövmeye uyuşturucu satmaya kadar bir sürü olay oldu ve açıkcası önyargım hem bundan hemde surekli ön plana çıkarılmasından adamlar fen lisesini sanayi sitesine yapmış imam hatip saray gibi ve binlerce örnek var böyle bir okul türü neden sebepsizce daha iyiymiş gibi gösteriliyor

• anlıkhesabım A kullanıcısına yanıt
    ya tam bir sığsın okuduğunu anla bi önce beyin yoksunu ben torpili Vs elestirmisim orda bu mal kiskanma diyor

• ilkereis kullanıcısına yanıt
    aga boş konuşuyosun. İmam hatipden mezun olupda bürokraside çalışan kaç kişi örnek verebilirsin bana? Daha doğrusu bürokratlarıın okuduğu liselere değil üniversitelerine bakılması gerektiğini öğrencek yaşta değil misin?
  • hangi liseden mezun olduğun vs önemli değil

asıl önemli olan çalışıp kendi başarınla bir yerlere gelebilmek torpille değil

• okumadan anlamadan yazmayın bıktım artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harbiden aptalsınız siz ben hiçbişey demiyorum size bi okuyun anlayın ondan sonra yazın şu beyninizi arada hobi niyetine kullanın MaGa MoŞ kOnYŞyon mAga
  • senin duana ihtiyacım yok eminim 1700cü olmuşsundur kesin milletvekili akraban da vardır aynen oturduğun yeri uydurma amaçlı kullanıyosun bide yeniçerileri sevecek kadar da tarih cahilisin sana ne desek boş inşallah ülke sizin gibi öküzlerin eline düşmez arap artıkları
  • cevap veremeyince küfür edersin böyle köpek salya akıtmaya başladın hadi köyüne yada arabistana hadi
    Her haltı da imamhatiplere baglamak xd nası bi kuyruk acınız var anlamıyorum ki.İmamhatipler şöyle imamhatipler böyle hööğğ.İmamhatip mezunuyum ve Sayısal 6k. Biraz da burdan kudur
  • Şilomikronn kullanıcısına yanıt
    ya olum banane senin sıralamandan farkımız bu işte siz sözde dindar özde kindarsınız incenin dediği gibi zorunuza gitmesin hepinsiz tertemiz çomarlarsınız
    Kıyamam ya çok içerledin galiba xd

• Açil Halojenür A kullanıcısına yanıt
    Bunlardan daha iyi olanları da var Beyoğlu İmam Hatip gibi ama iyi olanlardan en popüleri Kartal. Çünkü zamanında kat sayı problemi dindar insanlar iyi bölümler kazanmasın diye ortaya çıkarıldı ve bu da en çok Kartal’a yönelik olmuş oldu. Şimdi her yere açtıkları için puansız öğrenci alan imam hatipler var sürüsüyle. İyi olanların da sayısı arttı ama onlar 10 arttıysa kötülerinin sayısı 1000 arttı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.