Şimdi Ara

Devlette işler böyle işte herzaman birinin keyfini beklersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üç gündür TTde adamlar hiç takmıyor bile ulan sizin o sistemi aylar öncesinden hazırlamanız gerekti 1 günlük ya bu kadar zor olmamalı

• Devlet memurlarının ve çoğu kurum kuruluşun acilen denetimden geçmesi gerekiyor. Yoksa daha çok bekleriz
  • Mellitus M kullanıcısına yanıt
    imam hatipliler bürokraside yer almamalı mesela
  • Memurlar 9 gündür yatıyor adamlar mesai varken çalışmıyor ki tatilde çalışsın. Ancak devletin etinden sütünden nimetlerinden faydalanır hak iddia ederler başka bi numaraları yok
  • ilkereis kullanıcısına yanıt
    Aman aman imamhatipler kapaliyken tıkır tıkır isliyordu demi kardeşim evet kardeşim bu ülkenin tek suçlusu dindarlar maalesef
  • Bay_Maxx B kullanıcısına yanıt
    Dindarlıkla alakası yok eğitim alan kişiler bürokraside yer alsın imamlık eğitimi alıp yönetici olması sana mantıklı geliyosa bilemem
    Imamhatipler burkoraside olmamalı eğitim verilmiyor diyen adama bak sağlık meslekten mezun olmuş. Diğer meslek liselerinde çok mu iyi eğitim veriliyor da imamhatipe takiyorsun?

Olması gereken torpilsiz kim hakediyorsa o olmalı dini eğitim veya sağlık eğitimi aldı diye kimse ayıklanmamali. ama bu Türkiyede hiç olmuyor maalesef milletimizin geleneği yüz karası torpil.
  • Bay_Maxx B kullanıcısına yanıt
    Sorun ne sağlık meslek liseliyim şimdide yazılım mühendisliği okuycam zoruna giden ne
    Boş yapma ne alakası var
    Sağlık meslek lisesi mezunu olup yazılım mühendisliği kazanman niye zorumuza gitsin? Kazandığın yer çok mu yüksekti? Bir imam hatip mezunu olarak diş hekimliği okuyacağım inşallah ve bilmelisin ki iyi puanlı sağlık meslek lisesi olmaz ancak iyi puanlı imam hatip lisesi olur bunu kafana sok önce. Öyle bir lisede okudum ve arkadaşlarım ilk senelerinde çok da iyi yerler kazandılar. Yukarıda Kartal İmam Hatip’ten haberi olan birisi var doğru söylemiş.
  • Arka tarafinizdan anlayip yorum yapmayin unide bolumunu okuyup calisana kimse bisey demiyor zaten sadece imam hatip mezunu olup calisana diyorum
  • Her fırsatta devletimizi karalamayın artık yeter.
  • sonunda benimle aynı düşünen birini buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_Maxx

Aman aman imamhatipler kapaliyken tıkır tıkır isliyordu demi kardeşim evet kardeşim bu ülkenin tek suçlusu dindarlar maalesef
    İmam hatipler taa Atatürk zamanında kuruldu ve hiç kapanmadı.
  • Böyle düşünen çokta şak şakçı köpeklerden çekindikleri için dile getirmiyorlar
  • Haklisin Pardon kapatilmaktan beter edildi keşke kapansaydi zamanında.
    Negüzel hocam inşallah çok başarılı olursunuz sorun falan yok. ben de ihl den mezunum hukuk yazdim. Bırakın herkes istediği şeyi okusun, imamhatipli diye falan ayrıştırmayin siz de çok farklı bi eğitim almadınız onu diyorum.
    Hocam sizin sorun ne adam imamhatibe gitmiş başarılı olmuş diye neyin kuyruk acısı bu ekstradan biraz medeni olun insanları istediği okula gitmesini yargılamak gibi bir hakkınız yok olamazda (:
  • Sıkıntı imam hatipten ziyade ülkede liyakat olmaması.İmam hatiplilere ve imam hatip liselerine daha çok torpil olduğu için sanki sıkıntı imam hatiplermiş gibi anlaşılıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.