Yoğun program mı alıyosun normal mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
devlette kalp cerrahının 40k alması (5. sayfa)

-
-
Yoğun hocam. Ben 1. Sınıfımı ingilizce b2 olmaya harcadım onu yapınca şimdi okul başlayana kadar en azından a1-2 bitsin mantığı ile acele öğrenmek için yoğun tercih ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka bizim okulda dersler çok yoğun goethenin normaline gircem ben de sanırım
Hocam ben de 1. Sınıfta ingilizce öğrenmeye çalışacağım, siz b2 ye 0 dan mı geldiniz ? Şu an ben A1 A2 falanimdir hwralde, pek temelim yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne yazdım acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venterneved -- 11 Ağustos 2022; 23:20:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sizi her zaman rasyonel biri olarak görmüşümdür.
Eğer mezuna kalmak gibi bir çılgınlık yapmadıysanız, tıp yazdığınızdan eminim
Yok hocam ben biliyordum liseden. Tıbbi literatüre hakim oldum diyelim.
Sizi kandırmışlar hocam hiçbir kalp cerrahı 40kya çalışmaz 400dür o
Hocam o zaman birisi de çıkıp der ki 20 bin alsa daha iyi eğer 70-80 bin alırsa hafta sonu Paris'e mi gitsem Londra'ya mı diye aklı dolu olur iyi ameliyat yapamaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin beklentin 5k yada 500k miydi niye 40k mantıklı bir sayı gelmedi mi sana
Bakış açısı farki hocam. Elbette öyle yorumlar olur ama nereden baksan 2 sene lise çalışması 6 sene üniversite çalışması 1 sene tus çalışması (iyimser) 5 yil asistanlık ve uzmanlıkta da binlerce vaka ile deneyim kazanma yani nereden baksan 20 yıllık bir emeğin sonucu olarak 20k maaş bence küfürden farksız
ankarabordrolu gitti ankarabitanıdığımdoktorlu geldi
-
benim de bi tanığım doktor haftada 30k kazanıyor ama kaç doktor kazanıyor bu kadar o önemli senin tanıdığın 40k alıyor diye 40k alacağını sanıyorsan üzgünüm dostum :(
-
Ankaratıplı hocam herşeyi doğru söylediği için zorunuza gidiyor
https://forum.donanimhaber.com/tip-yazmayanlar-pisman-oldu-uzman-tabibe-14bin-tl-ek-zam--153597500#153597500
Hekimler haftaya eylem planı yapıyor siz hala ankaratıplı
+olarak sen tusta cerrahi bölümlerin çoğunun boş kaldığını devlet hastanelerindeki cerrah sayısını biliyor musun maalesef çoğu şehirde cerrah kalmadı öyle Google’a meslek maaşı yazıp tercih yapmayın çok pişman olursunuz madem çok iyi kazanıyorlar niye cerrahi kontenjanları dolmuyor diye sorarlar adama
Hayatında kaç kez doktorların iş bıraktığını gördün mesela durum iyi falan değil teorikte yazılan maaşların hiçbiri pratiğe yansımayacak 15 ağustosta göreceğiz
Radyoloji ve Röntgen kazanır. Sirküle çok ciddi oranda fazla.
-
maaş+nöbet+ek ödeme ile yeni zamlı 35-40k alır mı hocam radyoloji uzmanı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X