sizce iyi mi yoksa yetersiz bir miktar mı? |
devlette kalp cerrahının 40k alması

-
- derece 2. kademe ile 13 yıllık hekimim
-
Normal - az arasi. Her an birisi gelip öldürür. Riski de fazla. Hatta bana kalirsa net az ve değmez. 20k-15kya guvende calisirim muhendis olup.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
doğru diyosunuz hocam
-
Extrem örnekler haricinde devlette bir kalp cerrahının kazanamayacağı para
-
neden boyle bir sey dusunudunuz ortalama uzman maaası bu sekıl suan
-
özeldeki bile bu kadar almıyo kaynağın a haber mi dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öğretim üyesi, göz hastalıkları uzmanı
- derece 2. kademe ile 13 yıllık hekimim
bu ay bahsettiğiniz kadar kazanamadım. (40 bin performans puanı ile)
-
hocam hastalardan hiç psikolojik ve fiziksel şiddete başvuran oluyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam allah size sabir versin
Oldukça az, ekonomik kriz ve kötü yönetimin sonucu. Ülke toparlarsa bence doktorlara güzel maaşlar verilir
hocam devlette en cok ortopedı uzmanı mı kazanıyor
-
neden ki gayet iyi 40k
-
Ortalama ne kadar kazanıyorsunuz hocam? Biliyorum sorma işi sıkıntılı ama en azından ekonomiden de örnek verebilirsiniz sayısal değer vermezseniz de.
Riskine değmiyor işte kalp cerrahi diyorsun yani aile hekimi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 11 Ağustos 2022; 20:42:52 >
Ne iyisi hocam ? Pratisyen maaşı zaten 40k olmali çünkü bir pratisyen bile hayvan gibi emeğin ve akademik başarı sonucu pratisyen olabiliyor. Kalp cerrahi dedigin adamın parayı hiç düşünmemesi gerekir, düşünsene annenin, eşinin ameliyatına giren kalp cerrahi ev kredisini düşünüyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Kalp cerrahi emeğine göre bence en az 70 80k almalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 11 Ağustos 2022; 20:43:9 >
Kalp cerrahının 2200 dolar kazandığı bir ülke :)
İstanbulda bekar bir kişi için rahat yaşatır yine de kötü değil tabi ama işin içine ev, çocuk özel okul, araba ve ev taksidi girince muhtemelen ucu ucuna geçindirir
Ne iyisi hocam ? Pratisyen maaşı zaten 40k olmali çünkü bir pratisyen bile hayvan gibi emeğin ve akademik başarı sonucu pratisyen olabiliyor. Kalp cerrahi dedigin adamın parayı hiç düşünmemesi gerekir, düşünsene annenin, eşinin ameliyatına giren kalp cerrahi ev kredisini düşünüyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Kalp cerrahi emeğine göre bence en az 70 80k almalı
|
Normal - az arasi. Her an birisi gelip öldürür. Riski de fazla. Hatta bana kalirsa net az ve değmez. 20k-15kya guvende calisirim muhendis olup.
|
öğretim üyesi, göz hastalıkları uzmanı bu ay bahsettiğiniz kadar kazanamadım. (40 bin performans puanı ile) |
Extrem örnekler haricinde devlette bir kalp cerrahının kazanamayacağı para |
Amaç milleti kışkırtmak çünkü her yerde var bunlardan heralde bir dernekleri falan var nasıl doktor nefretini arttırırız diye |
Oldukça az, ekonomik kriz ve kötü yönetimin sonucu. Ülke toparlarsa bence doktorlara güzel maaşlar verilir
|
mesut özille aynı safta yer almak mı…
allah korusun |
Ulan askerin,polisin ölüm tehlikesi daha yüksek onlar almıyo o kadar.
|
Benzer içerikler
- son 54 yılın çıkmış soruları pdf
- deneme forum
- raunt cevap anahtarı pdf
- 5 ayda hukuk kazanılır mı
- en iyi ingilizce kursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X