Şimdi Ara

DOKTOR VE DİŞ HEKİMİ MAAŞLARI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
36.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2-Normal DiŞ Hekimi Maaşları? Devlet ve Özel

3-Uzman Doktor Maaşları? Devlet ve özel

4-Uzman Diş hekimi Maaşları? Devlet ve özel

Maaş derken aldıkları ücretlerden bahsediyorum ortalama bişeyler söylerseniz sevinirim.Tanıdığı veya bilgisi olanlar bahsebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 5200 acilde aldığın para,her kuruşuna lanet edersin zaten,döner felan diyecekler için döner alamıyor herkes ve iş inanılmaz riskli hergün birileri elinizde ölüyor veya sizin hatanız yüzünden ölme riski var ki 40 sn de 1 hasta bakıyorsun hatadan kaçmak çok zor ,sürekli dava darp riskin var,ek ders ücreti ile bir öğretmen çok daha iyi para kazanır,asistanlıkta ise 400 saate yakın mesai var normal memur mesaisi 168 saat
    Aynen, aynen. 2 sene erken başlayacaksın, sırf iyi bir ünide mühendisliğe girdiğin için Türkiye gibi berbat, kalitesiz bir ülkede bile 3-4 bin maaşla başlayacaksın ve 2 sene sonra o maaş 6 bin olacak. Güzel rüyaymış.

Mal gibi oturan bir insan; isterse 550 puan yapsın, kimse iş falan vermez mühendislik becerisi olmayan adama. Tıp daha zorludur ama en azından kesinliği var.

İdeali mühendislik olmayan bir insanın sırf gelişme imkani var diye mühendislik yazması kendi topuğuna sıkmaktan farksız. Gerçi başlıktaki arkadaşın idealini bilmiyorum, bu sadece bilgilendirme olsun diye söylenmiş bir şey.

Etiketle anca belirli kalıpları olan yerlere girersin. Yurt dışında kimsenin, sizin Türkiye'de hangi üniversiteye girdiğinize baktığı yok, hepsi kalitesiz zaten. O adamlar etiketi ve gösterişi de bizim abarttığımız ve sevdiğimiz kadar sevmiyorlar zaten. Kişinin neler başarabileceği onlar için daha önemli.
    Adi sani olmayan özel bir kenar universite mezunuyum. Daha mezun olmadan mulakatlara ve sinavlara girdim. Mezun olur olmaz teklif geldi ve iş basi yaptim(7 temmuzda mezun oldum. 1 ağustosta işbaşı yaptim) Bilgisayar muhendisiyim. Baslangic maaşım net 5800 tl idi. Enflasyonla beraber zam yapildi şu anda 9. Ayım ve maaşım net 6850 tl + prim. Bu sene yeni calisan olduğum için 1 maaş prim alabildim. (Primler calistigin sureye gore artiyor). Bir de yan haklar var( yemek+servis+ yillik hediye ceki+ saglik giderleri vs vs).

Sana iyi örnek olmasi için yazdım. Firmadan firmaya degisiyor maaslar. Iyi firmalar iyi maaş veriyor.
  • drtus adlı siteye bakıyorum 6-7 bin alıyoruz diyorlar.
  • 60 milyon tl aylık yıllık 720 milyon tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Haller -- 30 Mart 2019; 18:44:29 >
  • Uzman olmayanlar çok bir şey almıyor insanlar fazla alıyor sanıyorlar ama sadece ortalamanın biraz üstündeler. 5-6-7 falan alıyorlar.
  • Sadece maaştır bence

• Demacia kullanıcısına yanıt
    Sadece maaş olabilir mi hocam

• Benim yeni mezun kuzenin aldığı maaş 4 bin. Ek ücretler ile beraber 6.5-7.5 arası değiştiğini söylemişti. Ayrıca anlamadığım bir takım şeyler söyleyip kendisinin bulunduğu şartlar ve durumlar itibariyle diğer yeni mezunlardan daha fazla aldığını belirtmişti. Diğerleri 6'da kalıyormuş genelde.
    Ayrıca tıp puanı yapmışsan mühendislik de iyi yerler tutar, 2 sene erken çalışmaya başlıyorsun, 3-4 binle başlasan başarını devam ettirirsen 2 sene sonra zaten maaşın 7 bin civarında olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 30 Mart 2019; 18:54:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİŞ HEKİMLERİ BURAYA
    4 yıl önce açıldı
    Yeni mezun diş hekimleri
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam benim uzaktan bir akraba kuzenim sayılır yeni mezun oldu bir müddet sonra aile hekimi oldu Pratiyen olarak.14 bin elime geçiyor diyordu.Çok mu farkediyor böyle .Devlet hastanesi acilde bir pratisyen doktor 15k aldığını söylemişti 10 nöbetim var diyordu.

• Şöyle biliyorum, tercih edilmeyen bölümlere devlet teşvik maaşı da veriyor. Örneğin kimse acilde doktor olmayı tercih etmiyor, olanlara da devlet bu bölümden ayrılmamaları için ekstra teşvik maaşı veriyor. Ayda 10 nöbet, o nöbetler de 36-48 saat ayrıca değer mi düşün derim
    Çekilcek çile değil hocam sabah giriyorlar ertesi gün akşam çıkıyorlar hasta hasta insan kafayı yer ama birileri gidip 5 bin alıyoruz diyorlar sinir bozucu oluyor.Gerçekten severek mesleğini icra etmek isteyenlerin önüne geçmemek gerek.

• Hayatını sen yaşayacaksın kardeşim annen baban değil. Odtü makine Türkiye şartlarında girebileceğin en iyi mühendislik bölümlerinden biri. Dediğim gibi 2 sene erken çalışmaya başlayacaksın, ilk senende bir doktor kadar kazanamasan da 2 senelik tecrübe fırsatın olacak. O 2 senede doktorları maaş konusunda solladı odtü/bilkent/boun müh. mezunu arkadaşlarım
    5 yıl artı bir sene mezun senesi aynı zamana geliyor da ben Tıpa gitsem 2 yıl kalırım :)

hocam birkaç arkadaşınız geçmiştir, ortalamaya vurunca bu iyi ünilerden mezun olup türkiyede çalışan öğrencileri, bir doktordan daha az maaş aldıklalarını düşünüyorum. Tabi önemli olan sevilen bir meslek yapmak bence de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam devlette diş hekimi.
    Ocak,şubat,martta 12-13 bin tl.yılın sonlarına doğru ekim,kasım,aralıkta 8-9 bin tl alıyor.
    Aradaki fark vergi dilimleri değiştiği için oluyor.ortalama 10 bin tl devletteki diş hekimi maaşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Uzman değil sanırım hocam uzman olursa nasıl olur?

• İsg uzmanıyım çalıştığım osgb şirkette 10 tane işyeri hekimi var yarıdan çoğu 70 yaş üstü merdiven çıkamıyorlar arabada bekliyorlar işi ben halledip geliyorum adamların reçetesini ben yazıyorum evraklarını ben dolduruyorum herifler haftada 4 gün çalışıyor 10 bin alıyorlar, gözümüz yok herifler okumuş doktor olmuş sonuçta bu devirde 2 3 teknik üniversitenin mühendisliği hariç ne bitirirsen bitir 2 sene iş arar asgari ücretle ile başlarsın
    Özet amacın paraysa çok kasma 6 sene tıp oku pratisyen hekim ol işyeri hekimleri dediğim şartta çalışıyor hiçbir sorumlulukları yok 10 bin maaş alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 30 Mart 2019; 19:47:36 >
  • 5200 acilde aldığın para,her kuruşuna lanet edersin zaten,döner felan diyecekler için döner alamıyor herkes ve iş inanılmaz riskli hergün birileri elinizde ölüyor veya sizin hatanız yüzünden ölme riski var ki 40 sn de 1 hasta bakıyorsun hatadan kaçmak çok zor ,sürekli dava darp riskin var,ek ders ücreti ile bir öğretmen çok daha iyi para kazanır,asistanlıkta ise 400 saate yakın mesai var normal memur mesaisi 168 saat

• cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt
    Abarttın sende kanka biraz sanki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drmaths

Abarttın sende kanka biraz sanki :)
    Acil doktoruyum,döner için hasta başı 1 TL gibi düşün

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.