Şimdi Ara

DOKTOR VE DİŞ HEKİMİ MAAŞLARI... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
36.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uchrevhi kullanıcısına yanıt
    Çok az be hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: drmaths

Aile hekimleri baya iyi aliyor hocam
    aile hekimlerinin 10 + aldığı doğrudur.

ancak ;
    sen okuyup mezun olana kadar pratisyenler aile hekimi olamayacak dostum. aile hekimliği 5-10 yıl önce uzmanlık oldu.

kadrolar uzmanlarla dolana kadar pratisyenler de çalışmaya devam edecek elbette.

ama aile hekimliği senelik sözleşme ile olunuyor. yani her sene tekrar sözleşme imzalıyorlar.
    aile hekimi uzmanlarının sayısı artınca pratisyen hekimlerle sözleşme imzalanmayacak artık.
  • Ayni seyden bahsettim fakat anlamak istemeyen anlamiyor bence cevap vermene degmez.

Bir de konu sahibi sadece paradan konusuyor. Egitim sadece para icin mi alinan bir sey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 30 Mart 2019; 23:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere göre değişiyor sanırım hastaneye falan birisi az alırken birisi 12-13 alabiliyor ama bayada yoruluyor aile hekimleri dışında ilerde aile hekimi olmanın zorlaşacağınıda düşünüyorum.Hekimlik sıkıntıymış beyler be sevmeyen insana

• ghostiki kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

• Patatos P kullanıcısına yanıt
    Sana birşey demedik ki hocam.Hocam ben kararımı vermiştim zaten istediğim yer de belli sadece sağda solda doktorlar zengin lafı doğru mu diye araştırmak istedim neden bunu bu kadar büyütüyorsunuz ki.Dediğim gibi seven için 6-7 bin kötü gelmez insana o insan kendini geliştirir 15-20 seviyesine çıkar zaten .

• Beyler konuyu öne çıkarında millet bilgi sahibi olsun

• Merkezi yerde yasarsam 10 civari , Doğu ya da mahrumiyet bolgesinde 15 civari alinir her seyiyle birlikte.

• spongebob55 kullanıcısına yanıt
    Yinede o kadar emeğinize az o kadar uzman olmuşsunuz 30-31 yaşına gelmişsiniz

İnşallah seviyorsunuzdur mesleği :)

• Arastirma bu sekilde yapilmaz. Internette uzman hekim maaslari zaten devletin kadro derecesine gore tek tek yaziyor. Doner hesaplamak icin de siteler var bu sekilde istedigin yerin donerini yaklasik olarak hesap edebilirsin. Buyuk ihtimal ailen yuzunden ve muhendis olup maasla alakali problem yasarim diye konuyu acip tip hakkinda fikir yurutmeye calisiyorsun fakat bu yanlis. Buraya konu acman Odtu makineden emin olmadigini gosteriyor fakat bu bir varsayim. Ben de bu varsayim ustunden sana tavsiye niteliginde gonderme yaptim. Yanlis da anlayabilirsin dogru da. Sana kalmis.

Nasıl idealsız birisine dönüştüm acaba? Gerçekleri konuştuğumdan dolayı mı, yoksa yarana falan mı bastım?

Gerçi sosyal medya burası, herkesin rol yaptığı bir yer. O yüzden pek umrumda değil önemsiz insanların fikirleri.

• nasri32 N kullanıcısına yanıt
    Yurt disindaki firmalar hakkinda bilgi sahibi olmadan o universitelerden mezun olmadan ya da olmus birisini tanimadan muhendisleri yermen ve tipi da sadece acikta kalmayacagi icin yaz demen zaten senin idealsizligini kanitliyor. Buralara erisemeyecek birisiyle de tartismama gerek yok. Demekki senin kuyruk acin var ki kafana geleni yazmissin. Ne demisler kedi uzanamadigi cigere mundar der.

Hocam ben çok araştırdım bu konuyu burdaki arkadaşlarlarımdan da fikir aldım kararımı verdim ailem bana aldıkları ücret hakkında bilgi verdi parası önemli değil sevdiğim mesleği yapmak istiyorum dedim.Herkes dedikleri gibi mi aliyor farklı yerlerdeki insanlar nasıl kazaniyor diye burda fikir almak istedim arkadaşlardan ben bunda anormal bir durum göremiyorum ki cevabımıda aldığımı düşünüyorum yararlı bir konu oldu bence eleştirmek için eleştirmeyiniz.Bu forumda bazen o kadar boş sohbetler dönüyor.Belki parası için tercih edicek arkadaşlara yol göstermiş oluyoruz.Yararlı olduğunu düşünüyorum.

• Ben yine goreceli rahat bir bölümde çalışıyorum, zaten 1 yıl acilde calistiktan sonra para yerine stressiz bir bölümü seçtim o yüzden cok sikayetci degilim. Lakin günümüzde iyi kötü cerrahi bir bransta olunmadığı sürece iyi para kazanilmaz. Kazanılan para da yaşadığın strese değmez bence. Ama iste toplumdaki doktor maaşı algısı hasta-hekim iliskisindeki en onemli bariyerlerden biri oluyor ne yazik ki.

Hocam sağolun verdiğiniz bilgiler için.

• Veteriner Hekimlik diye bir meslek var. İşsizliğin en az olduğu mesleklerden biri. Ama devlette adam akıllı yeri yok ve sadece adı hekim maaşı yetim...
  • Ben de yararli oldugunu dusunuyorum fakat her yil tercihler zamaninda bu konu aciliyor ve forumda gecmis yillarda bircok baslik var. Yine de insanlarin guncel bilgiyi almasi acisindan yararli bir baslik. Ben senin kararsiz oldugunu dusunup bu cevabi tavsiye niteliginde yazdim. Herkes kendini senin gibi acikca ifade edemeyebilir.

• Doktorların çalışma şartlarının ve aldıkları ücretlerin iyileştirilmesi şart.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.