Şimdi Ara

DOKTOR VE DİŞ HEKİMİ MAAŞLARI... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
36.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Yok akşama kadar oyun oynuyorum ps4 lol cs go felan sorna 9gag felan bakıyorum evime arkadaş gelirse takılıyoz biraz sonra dhye giriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhhmehmet

Yok akşama kadar oyun oynuyorum ps4 lol cs go felan sorna 9gag felan bakıyorum evime arkadaş gelirse takılıyoz biraz sonra dhye giriyorum
    Ulan benim babam aylik 250k para getircek eve foruma girersem opsunler
    Gider alisveris yaparim kari kiz ortamlar akmacalar falan
    Memet senden elektrik alamadim ben ya bos yasiyon
    Al sana blok cevap yazma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hahaha teşekkür ederim

Sanane olum vergiyi mi düşücen

• quote:

Orijinalden alıntı: TeslanınKalfası

Sanane olum vergiyi mi düşücen
    Elin oglu uzaya tesla gonderir
    Bizimkiler konu disinda ona buna artislik yapar
    Ne guzel istanbul bee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ❤️

• quote:

Orijinalden alıntı: hhhmehmet

Benim babam uzman doktor aylık 200 250 bin alıyor genel cerrahide. Özelde bu arada
    vay bubayın kemüğüne.
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Burda çok kazananan vardır bölede söylemiyorlardır bence :D

• Babam ile dayım çocuk doktoru dayımın ayrıca endokrin yandalı var. Abim bu sene bitirdi okulu. Ben de 6. Sınıfım

Babam maksimum 15 bin TL aldı bu yıl içinde. Denizli içinde yaşıyoruz. Yani batı. O da hastanın bol olduğu kışın. Onun dışında 10-12 bin arası. 4 5 nöbet tutuyor aylık.

Babam da aşırı tanınan ve hırslı birisi değil. Cerrah da değil. Biraz isim yapmış cerrahlar iyi yerde 20-25 bin alabiliyor. İyi yerdeki acil hekimi bile o paraları kazanabiliyor.

Dayım yandalı olduğu için çalışma şartları çok daha rahat babama göre nöbet falan yok. Ama maaşı çok aşırı yüksek değil 13-15 bin arası aylık. Antalya da

Aylık 10 nöbet tutup 5 bin TL alıyoruz diyenler muhtemelen asistandır. Devlette çalışan doktor o kadar az almaz. Asistan maaşı bölüme göre ve üniye göre çok değişiyor da bizim üniversitede pediatri ve acil asistanları 9 11 bin arası aldıklarını söylüyor

Abim üst dönemim olduğu için bir çok arkadaşı çalışmaya yeni pratisyen olarak başladı. Ortalama 8 bin kazanıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nctnll -- 13 Ekim 2019; 1:2:46 >

• Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmaths -- 21 Nisan 2021; 15:43:51 >
  • Up
  • tıp 4'üm. insanlar yeterince bilgi vermiş işte, pratisyen veya asistan fark etmez, 7-14 arası değişiyor batı-doğu ve performansa göre. cerrah veya bir yan dal alanda isim yapmadan ciddi rakamlara ulaşmak imkansız. ha bence çok az para değil yine de 10k civarı para. hekimliği seviyorsan ve tek yaşıyorsan (bakacak ailen yoksa) standartların hiç fena olmaz.

• Emek performans oranına bakarsan çok az para. Hele bu euro 10 olmuşken zaten araba ev vs hayalken...
  • Kamuda dişhekimiyim maaşım 6900, pandemiden dolayı döner sermaye yok o da maksimum 7.000 maximum almam için insanlıktan cıkıp kasap olmam lazım, ben yapamıyorum, ortalama pandemiden önce de 4.000 civarı döner sermayeden alıyordum fakat 1 hafta yıllık izin veya rapor alma durumum olursa puanım yetişmediği için döner sermaye 400-500 tl oluyordu maksimum. Pandemide de gecemiz gündüzümüz bayramınız pazarımız olmadan filyasyonda çalıştım hala da çalısıyorum.
    Hafta içi boş kaldığım dönemde pandeminin sakin oldugu zamanlarda özel kliniklere nöbete gitmeye başladım, huzur varmış dedim. Günlüğüm en kötü 1.000 tl bazı günler 2500 tl yi buldu.
    Özelde dünya varmış dedim biraz da yetenekli ve düzgün ahlaklı çalışansan ve klinik de oyleyse o kadar keyif alıyorum ki
    Devlet de 8 yılımı heba etmişim , bashekim bakanlık baskısı yok, cimeri, şikayeti yok, bagıran çagıran hasta ve yakını yok, vay efendim 5 dk geç geldin erken cıktın yok, adam gibi asistanım var (hastanede haftada 2 gün tek basıma 3 gün sadece asistanım vardı),kaliteli malzemeyle çalışmak cok rahat...
    İstifa yasağı kalktığı gibi istifa edeceğim bu şartlarda zaten devlet hastanelerinde brans farketmeksizin bir kaç yıla iyi dr da kalmaz zaten, burayı okuyan genç meslektaslarıma tavsiyem asla atamalara basvurmayın, mecburisi olanlarda mecburi biter bitmez hemen istifa edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• determinant1 D kullanıcısına yanıt
    Hocam mecburi hizmet dis hekimliğinde nasil oluyor?Sadece tıpta yok mu?

• Devletde doner sermaye vardir ozelde bu yoktur

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.