Şimdi Ara

DOKTOR VE DİŞ HEKİMİ MAAŞLARI... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
36.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.personelmaaslari.com
    Sağlık Personeli Maaşları - Personel Maaşları
    https://www.personelmaaslari.com/kategoriler/memur-maaslari/saglik-personeli-maaslari.html

Belki işini görür kardeş

• Asistan doktor

Maas : 3-4 bin arasi.
    Nobet basins 300-400 TL.
    Donerden de gelirse 500-1000 arasi.

Ortalama 7 bin TL dusun.

Ama cok yorulursun. Tabi rahat bolumler de var.

• Bizim çene cerrahı hocamız eğer bu işten bir sürü para kazanacam diye geldiyseniz boşuna geldiniz diyor eskiden evet kazanılıyordu ama şimdi çok mezun var kendinizi geliştirip çabalamazsanız kazanamazsınız aileniz zenginse sizde kazanırsınız muayenelerden eskisi kadar kazanılmıyor diyo:) zaten uzmanlık yapmazsanız pek bir değeriniz olmuyor yavaş yavaş tıp gibi olmaya başladı ağız diş sağlığı merkezlerinde falsn zaten maaşlar baya düşük ve performansa göre yani baktığın hastaya göre ek alıyormuşsun. Uzmanlık yapmak mantıksız değil mecbur gibi bir şey haline geldi dusla uzmanlık yapan birisi 4 bin civarı maaş alıyor uzmanlık süresince sonra ne olur bilmiyorum ama öyle uçuk rakamlar kazandıklarını sanmayın özelde iş çok değişir yerine göre tutulmasına göre çok iyi kazananlarda olur ama özelde 2500 alıyodum diyenide duydum çabalamak gerekiyor diştede...

• Pratisyen doktorum ben. Eski çalıştığım yerde 5-6 arası alıyordum. Aile hekimliğine geçtim 8-9a çıktı fakat hasta sayısına ve bulunduğun ile göre değişiyor maaş. Batıda merkezi bir yerde ve hasta sayın az ise 7 civarı alınıyor şu an. Fakat doğuda çok ücra yerlerde nüfusu çok bir aile hekimi ise 15i bulabilir. Devlet hastanelerinde ise 5 civarı alınıyor. Üstüne performans yapmayı başarırsan 2-3 civarı daha eklenir. Ama çekilir mi bence çekilmez. Uzman hekimlerde de aynı doğuda 15 civarı alabilirler fakat batıda 10u zor geçerler. Uzman olmak için tus denen illet sınava en az 1-2 yıl hazırlanıp güzel bir puan alınabiliyor. Bir ara dünyanın en zor 2. sınavı falan seçilmiş. Ben şahsen gereken değer verilmediği için oturup tus falan çalışmam. Çok parada gözüm de yok. Keşke paramız eriyip gitmese de aldığımız para bir şeye benzese. Neyse uzun lafın kısası gerçekten istiyorsan bu meslek seçilebilir yoksa bence yapılmaz. İstifa edip başka işlerle uğraşan arkadaşlar da bolca mevcut.

• pratisyenler az maaaş alır 5 bilemedi 6 uzman doktorlar 9-15 arası alırlarki hastane önündeki personel otoparkından belli oluyor bu durum örnek youtube noyan arabacı adamlarda devlet hastanesinde kbb doktoru bmw 740'ı biniyor
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama o arkadaşlarınız Türkiye'nin en iyi bölümlerinde okuyorlar muhtemelen kendi fakültelerinin de en iyi öğrencileri bunun muadili belki radyolog olabilir.

Bunu bir kenara bırakın Odtü makinayı 4 senede iyi bir dereceyle bitirmek bile başlı başlına ortalamanın çok üzerinde sayısal zeka gerektir kaldı ki bu arkadaşınız yurtdışından teklif almış ise arkadaşanızın yeteneğini de hafife almayın.Tıpta da semantik ezberi çok iyi olan birisi Tus'da derece yapabilir.Kısacası çok yetenekli veya aşırı hırslı insanlara bakıp moral bozmayın bunun yerine ortalamaya bakarsanız hem daha etik olur hemde kendinizi daha iyi hissedersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Moody -- 31 Mart 2019; 4:27:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romster

hocam eminmisiniz yav. bizi yıllardır kandırmışlar. ben kamuda mühendisim doktor olmak için tekrar sınava girmeyi düşünüyordum ciddi ciddi. insanlara yardım etmeyi seviyorum, ilgilenmek hoşuna gidiyor. tabi maddi açıdan tatmin olmakta gerekli olduğunu düşünüyorum. şuan kafamı çeldiniz.
    Doktorluk yapılacak iş değil,maddi olarak aynı kalırsınız manevi olarak bitersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadnezar

Pek bilinmeyen bir alanda çalışan pratisyen hekimim. 112'de ambulansta çalışıyorum.
    Mart ayında elime geçen paranın detaylarını paylaşayım merak eden arkadaşlara.
    Maaş: 3503 TL
    Yemek parası: 272 TL (Devlet yemek vermediği için para veriyor. Tüm personele aynı ücret)
    Döner: 1881 TL
    Performans: 3013 TL
    211 TL de bir şey için veriyorlar. Bu ne, cidden bilmiyorum.
    Bu ek mesaisiz hali. Ortalama 7 nöbet için bu parayı alıyorum. Ek olarak yapılan her mesai için de saat başına 26,25 TL veriliyor. Ekstra 24 saatlik nöbet 630 lira etmiş oluyor yani.

Özetle aldığım para 8880 TL. Bence gidin paramedik olun. Ek mesailerle birlikte 7000'e yakın alıyorlar. Sorumlulukları da yok gibi bir şey. Tertemiz :) Doğunun küçük bir ilçesinde arkadaşım acilde çalışıyor. Aldığı para 6000'den biraz düşük. Batıda çalışan paramedik, doğuda çalışan doktor arkadaşımdan daha fazla alıyor. Saçma sapan bir sistem var cidden...
    valla takdir ediyorum sizi... bu sartlar altinda calisarak bu kadar almaniz cidden az... ben ogretmenim esimde ogretmen.. cok sukur 10 bini geciyoruz ve sizin is stresinin yorgunlugunun yaninda halimize sukurler olsun..

• İşini hakkıyla yapan her doktora o paralar helal olsun.
    Değerli ve kutsal mesleklerin başında gelir.
    Öğretmenim fakat iyi ki öğretmen olmuşum diyorum. Doktorluk bana göre değil.
    Para bir tarafa insan sağlığı çok önemli ve riskli. Doktorları severim ve saygı duyarım.

• GERFİLİ G kullanıcısına yanıt
    11 bin 250 tl fena değil yine hocam bu ücreti almak için çok mu yoruluyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kobra16 kullanıcısına yanıt
    Rahat sanırım hocam aile HEKİMLİĞİ

• teacheroffclass kullanıcısına yanıt
    Doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmaths -- 9 Ağustos 2020; 2:29:48 >
  • Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    İşini iyi yapan insanlara iyi davranan doktorun en az 10k üstü alması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: drmaths

İşini iyi yapan insanlara iyi davranan doktorun en az 10k üstü alması lazım
    Aynen katılıyorum.

• kobra16 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam güzel bilgi olmuş.

• Uzman diş hekimiyim 15 bin alıyorum özelde. Devlette 9 alıyor arkadaşlarım eşşek gibi çalışırlarsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Cerrah bir doktor tanıdık vardı en son 50 tane evi vardı , bazı branşlar ücret ile ölçülmez saçma soru olmuş , adamı kesip ameliyat ediyorsun en ufak yanlışda geri dönemezsin .. araba tamir etmiyorsun yanlış bir şey yapsan gider en kotu sıfırın alır takar duzeltirsin
    En ufak yanlışta geri dönemezsin demiş, gayet de dönersin. Sizin doktor haklarından haberiniz yok herhalde, hasta ameliyata girerken 40 tane imza atıyor, adamın sorumluluğu ortadan kalkmış oluyor, keser de biçer de sen imza attıktan sonra. Doktorlar diğer meslek grupları gibi de değil birbirlerini kolluyorlar, hasta hakkı diye bir şey yok ülkede.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Hocam ne uzmanısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Son of Hades

En ufak yanlışta geri dönemezsin demiş, gayet de dönersin. Sizin doktor haklarından haberiniz yok herhalde, hasta ameliyata girerken 40 tane imza atıyor, adamın sorumluluğu ortadan kalkmış oluyor, keser de biçer de sen imza attıktan sonra. Doktorlar diğer meslek grupları gibi de değil birbirlerini kolluyorlar, hasta hakkı diye bir şey yok ülkede.

Alıntıları Göster
    O imza belli başlı majör komplikasyonlar için geçerli. Meslekte acemilik-Malpraktis davalarını kapsamaz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.