Şimdi Ara

DOKTOR VE DİŞ HEKİMİ MAAŞLARI... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
36.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok iyi kazanan öğretmende var doğrusun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Babanıza neden yaptırmadınız :)

• Up

• Son of Hades kullanıcısına yanıt
    hasta vedoktor haklarına bakabilirsin. nitekim hasta hakları pdf de 40 sayfa yer tutarken doktor hakları 3 sayfa yer tutuyor.
  • social kullanıcısına yanıt
    ah be kanka keşke o paranın çoğunu o kadar riske güğüs geren cerrah alabilse. devlet başhekim hastahane derken cerraha para kalmmıyor inan.kalıyor da o riske o efora değmez.ben de cerrah olmak istiyorum ve malesef ben de annemlerin 15 20 akırsın laflarıyla tıp yazdım 1. sınıftayım şu anda. bir çıkış yoku bulduk ya hadi bakalım...
  • Ne buldunuz hocam

• 40 a 3 :)

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 12:35:47 >
  • Hocam az değil mi yine?

O kadar uzman olmuş.

• cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde istanbul da bi acile gittim 1 saat kalmam gerekti aman allahım inanın hayatımın en kötü 1 saatinden biriydi. Bagrislar, cigliklar, aci cekenler, doktora atar gider yapanlar sayamayacağım bir sürü şey. Çıktıktan sonra söylediğim tek şey, parası batsın.. 10 bin versin isterse, çalışamazdım ben bu sesli stresli ortamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelanchoLy - Man -- 2 Mayıs 2019; 8:16:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Traşlamadan söleyin beyler şu maaşları, yemeyin milleti burda...

• Normal diş hekimi maaşı devlette 5000 liraya yakın uzman diş hekimi maaşıda aynı sadece aldıkları performans çok az farkla hesaplanıyor. Şöyleki birisi 1 ile çarpılıyorsa diğeri 1.3 ile. Yaptıkları işe göre aldıkları toplam performans parası çalıştıkları şehire ve hastaneye göre değişiyor. Özelde çalışanlar esnaf gibi 10 bin kazanan da var 50 bin kazanan da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zygoma -- 2 Mayıs 2019; 8:34:0 >
  • Sonra, ülkemizden gitmeyin, beyin göçü olmasın vs vs

Kafası çalışanı kovup kafasızları doldurdu bunlar. Beyin ve mülteci göçü hat safhada. Gittikçe yaşanmayacak hale dönüyor canım ülke.

• Maalesef bu kamuoyunun sürekli gündeminde doktor değilim. Ancak bildiğim kadarı ile doktorluk halka açık bir meslek yani yeterli kriterleri olan ve isteyen kişiler doktor olabiliyor.

Ücretlerine gelince bir Üniversite hastanesinde hastadan alınan fark ile özel muayene yapan bir doktorun hasta başına aldığı ücret yaklaşık 50 TL. Aynı doktorun akşam eve döndüğünde taharet musluğunun contası gevşese gelen ilkokul mezunu ustaya conta değiştirme bedeli olarak ödeyeceği ücret 50 TL

Doktorlar az mı, çok mu para alıyor siz hesaplayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000hasan -- 2 Mayıs 2019; 9:0:34 >
  • Kardeşim 10 nöbet ne demek biliyor musun? Gerçekten ölümcül şeyler. Acilde çalıştım bir dönem inanılmaz yorucu ve riskli. İşini seviyorsan yapacaksın kazanç gözetiyorsan şimdiden uyarayım mutlu olmazsın. Tıp gerçekten de para için yapılacak iş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: uchrevhi

Asistan doktorum cocuk psikiyatrisi bolumunde aldigim maas 5500 tl.kim 15-20binlerden bahsediyorsa ağır sallıyor net söyleyebilirim.eşim de pratisyen hekim 6000 tl alıyor.
    Yeme bizi hocam.Uzman çavuşla doktor aynı maaşı mı alıyor
    Yan gelirleri yazmayıp sadece maaşı yazmışsın

• Ben onu bunu bilmem benim oglan 13 yasina girmek uzere dogum icin sadece dr a 2500tl vermistim ki benim 3-4 maasim falandi o donem. Prof adam okumus hoca olmus alsin helal olsun birsey demiyorum ama 5k falan aliyorsa dr, hic okumasin. Bugun belediyedeki ilkokul mezunu bile o parayi aliyor.

Alt komsum yeni kidemli albay emekli oldu. Toplamda 500bin oyak+devletten ikramiye aldi. Su an aylik emekli maasi 5000tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 2 Mayıs 2019; 10:14:7 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.