Şimdi Ara

DOKTOR VE DİŞ HEKİMİ MAAŞLARI... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
36.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5/6 bin maaşı uzman memur alıyor ilçede ne anlami varki o zaman doktor olmanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmaths

Bu mesaj silindi.
    Matematik fizik tedavi öğretmen olup 5 maaş 10 da ozepdersten toplam 15 bin aldiniklarini bilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben küçük bir şehirde yaşıyorum iyi olan adam duyuluyor bizim matematikçi günde 2 özel dersi vardı en az çoğu zaman 3 gidiyordu özel derse günlük ortalamaya vurunca 3.150=450 günlük 450.30=13.5 bin yapar 5 de okuldan 18.5 bin tl 2.5 unu atalım temizinden 15k

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Canımız çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GERFİLİ G kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin hocam

• quote:

Hocam ne uzmanısınız ?
    Periodontoloji. Yani cerrahi 8 plus.

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    👍👍👍

• Gecen arkadasimin annesi iki diz kapagindan ameliyat oldu. Diz basina 17.500tl yani 35bin toplamda bicak parasi aldi dr. Toplamda hastahane ile birlikte 70bin tl odediler.

• social kullanıcısına yanıt
    Vay

• quote:

Hocam ben küçük bir şehirde yaşıyorum iyi olan adam duyuluyor bizim matematikçi günde 2 özel dersi vardı en az çoğu zaman 3 gidiyordu özel derse günlük ortalamaya vurunca 3.150=450 günlük 450.30=13.5 bin yapar 5 de okuldan 18.5 bin tl 2.5 unu atalım temizinden 15k
    Hocan cok iyi kazaniyormus hemde matematik ogretememesine ragmen, keza 18.5 dan 2.5 atarsan 16 kalir.

Latife yapiyorum kabaca yazdiginin farkindayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 1 Nisan 2019; 21:3:44 >
  • social kullanıcısına yanıt
    Tam ki yazmaya başlıyordum son satırı görene kadar jskdkxkxk.

• Uplayalım bakalım

• Beğenilen yorumlara baktım cevaplar verilmiş zaten 5-6 civarı alıyor hekimler. Kaç sene önce gittiğim lisede hocalarım saati 200-300 arası özel ders veriyorlardı, hepsi değil tabi sayısalcılardı bunlar. Bi hocam beşiktaşta 5000 liraya kirada kalıyordu kadın saati 250liraya özel ders kimya veriyordu.

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    maalesef türkiye gerçekleri 5-6 gerçek rakamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

İsg uzmanıyım çalıştığım osgb şirkette 10 tane işyeri hekimi var yarıdan çoğu 70 yaş üstü merdiven çıkamıyorlar arabada bekliyorlar işi ben halledip geliyorum adamların reçetesini ben yazıyorum evraklarını ben dolduruyorum herifler haftada 4 gün çalışıyor 10 bin alıyorlar, gözümüz yok herifler okumuş doktor olmuş sonuçta bu devirde 2 3 teknik üniversitenin mühendisliği hariç ne bitirirsen bitir 2 sene iş arar asgari ücretle ile başlarsın
    Özet amacın paraysa çok kasma 6 sene tıp oku pratisyen hekim ol işyeri hekimleri dediğim şartta çalışıyor hiçbir sorumlulukları yok 10 bin maaş alıyorlar
    Adi sani olmayan özel bir kenar universite mezunuyum. Daha mezun olmadan mulakatlara ve sinavlara girdim. Mezun olur olmaz teklif geldi ve iş basi yaptim(7 temmuzda mezun oldum. 1 ağustosta işbaşı yaptim) Bilgisayar muhendisiyim. Baslangic maaşım net 5800 tl idi. Enflasyonla beraber zam yapildi şu anda 9. Ayım ve maaşım net 6850 tl + prim. Bu sene yeni calisan olduğum için 1 maaş prim alabildim. (Primler calistigin sureye gore artiyor). Bir de yan haklar var( yemek+servis+ yillik hediye ceki+ saglik giderleri vs vs).

Sana iyi örnek olmasi için yazdım. Firmadan firmaya degisiyor maaslar. Iyi firmalar iyi maaş veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cinali1 -- 17 Nisan 2019; 2:32:22 >

• Cinali1 C kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.