Devlette cerrahın 220k alması

-
-
Yeni başlayan beyin cerrahisi uzmanının devlette 150K özelde 300K olduğunu biliyorum bizzat. Bir hocam özelde 20M aylık kazanan 4 tane beyin cerrahı sayarım demişti size (Doğruluğunu bilmiyorum ama sözüne itimat ettiğim bir beyin cerrahı hocam bunu söyleyen. Ben de şaşırmıştım duyunca. Tabii bir elin parmağını geçmez bu kadar yüksek kazançlar.). Ama işin sonucunda cerrahide çok para dönüyor. Özellikle özel hastanelerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 11 Nisan 2024; 19:19:19 > -
Hocam asistanliginda 150k kazanan beyin cerrahı uzmanlığında 220k haydi haydiye kazanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
devlette 220k maas dıye bise yoktur bence özelde olsa olabilirdi
-
Asistanlıkta ortalama alıyorlar zaten pratisyenden bir tık yüksek veya aynı, en kötü o civarda. Ama asıl uzmanlık alınca sağlam para dönüyor. Özellikle özel hastanelerde yeni mezun bir beyin cerrahının eli de iyiyse sağlam ameliyat yapabiliyorsa 300K ya imza atması işten bile değil.
-
Hocam ozelde 300k alan cerrah olması çok normal hatta daha fazla alan vardır ama gece gündüz demeden calistiriyorlardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gece gündüz demeden değil devlettekinden daha iyi şartlara çalışıyorlar. Geçen gün gözlemci olarak girdiğim ameliyat (LDH) hakkında hocam "Bu ameliyat devlette 30K, bize devletin verdiği 8K, özelde ameliyatın fiyatı 300K, %30' unu dahi (Ki minimum) verseler 90K para yapar tek ameliyattan." demişti. Dolayısıyla özelde 300K ya yapılıyor bu ameliyatlar. Hatta beyin cerrahisinde kafa tabanı gibi ciddi ve zor bir konuda ameliyat yapılacaksa 1 - 1.5M civarı tek ameliyat başına paralar da dönüyor. Kısacası özelde çok para var. Ha zor orası ayrı, yoğun evet. Ama dediğim gibi devletten daha az yoğun olduğu kesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 12 Nisan 2024; 17:32:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X