Şimdi Ara

Devren pronet Alarm sistemi aboneliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8 aydır üyesi olduğum pronet ev alarm sistemimi, evimi tahliye ettiğimden dolayı devretmek istiyorum.

Öncelikle ucuz bir sistem olmadığını belirtmek isterim. Aylık 40 küsür dolar ödüyorum ancak verdikleri hizmet diğer firmalarla kıyaslanamaz bile. Eğer yanlışlıkla alarmı çaldırırsanız birkaç saniye içinde sizi arıyorlar. Cihazlar sabotaja karşı tam korumalı ve cihazlara yapılan en ufak müdahalede alarm devreye giriyor. Telefon hattı yerine gprs kutusu bağlattım. Sistem içerisinde dahili bataryalar bulunmakta ve telefon hattı veya elektrik kesintilerine karşı alarm günlerce aktif halde kalabiliyor.

2 yılım dolmadan iptal edersem 250 dolar gibi bir para ödemem gerekiyor. Yeni abone olacaklar ise 90 dolar + kdv gibi bir abonelik bedeli ödemek durumunda. Eğer sistemi almak isteyen biri benden devralır ise bu 90 dolar + kdv abonelik bedelini ödemeyecek. Ben de eğer devredersem bu 250 doları ödemeyeceğim. Pronete halihazırda abone olmayı düşünen biri için devralmak çok daha mantıklı olacaktır.

Pronet hakkında bazı kötüleyici yazılar okudum. Sözleşmede bütün maddelerde her şey yazıyor. Hizmet kalitesi karşılığı bedeli belli. başta da bahsettiğim gibi ucuz bir sistem değil ancak alınabilecek en iyi güvenlik sistemi. Eğer düşünen varsa benimle irtibat kurabilir, saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 31 Mayıs 2015; 12:21:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.