Şimdi Ara

Devreyi Tasarladım Çalışma Mantığını Yazamıyorum Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar bu proje olarak verildi ben bunu isiste tasarladım ama bir türlü çalışma mantığını yazamadım bir çok yerlerde araştırdım ama nafile isiste çalışıyor fakat ben bunun çalışma mantığını anlamadım.biraz yardımcı olurmusunuz napmam gerekiyor bir yol gösterin.

devrenin isiste çizilmiş simülasyonu ve devre şeması:http://r apidshare.com/files/107709000/trafik.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannon -- 15 Nisan 2008; 18:16:26 >

• Zuhahahahaha... Devreyi tasarladın ama çalışma mantığını yazamıyorsun, anlayamıyorsun? Sen yaptın, ama yaptığın şeyi anlayamıyorsun??? Bravo...

Tasarım süreci nasıl oldu?
    quote:

-Hmm... Şunu da şuraya koyayım... Hmm... Oldu oldu. Bi saniye, o zaman şöyle bir sorun çıkıyor, onu nasıl yaparız... Hmm... Hah, evet, şöyle şöyle yaparsak onu da yaparız... bıdı bıdı bıdı bıdı.... Ohh, bitti. Süper oldu.

...

Eee, nasıl çalışıyo şimdi bu? o_O
  • Basit Bir trafik isigi sistemi...

Kaynagi buldugun yerlerde aciklamasi da vardir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tumra

Zuhahahahaha... Devreyi tasarladın ama çalışma mantığını yazamıyorsun, anlayamıyorsun? Sen yaptın, ama yaptığın şeyi anlayamıyorsun??? Bravo...

Tasarım süreci nasıl oldu?
    quote:

-Hmm... Şunu da şuraya koyayım... Hmm... Oldu oldu. Bi saniye, o zaman şöyle bir sorun çıkıyor, onu nasıl yaparız... Hmm... Hah, evet, şöyle şöyle yaparsak onu da yaparız... bıdı bıdı bıdı bıdı.... Ohh, bitti. Süper oldu.

...

Eee, nasıl çalışıyo şimdi bu? o_O

ewet tasarladım mantıgını yazamandım ne var bununla lay edecek insanla dalga geçer gibi konuşuyosun kardeş.eger yardımcı olmak istemiyosan bişey yazmadan çeker gidersin dalga geçme amaçlı neden yazı yazıyosunki biraz akıllı ol.adamın ashabını bozma cahiliz yazamadık ne var yani gülücek alay edicek

• @ tumra nın demek istediği senkron bir devreyi tasarlıyosun ama neye göre tasarladğını bilmiyorsun ve şansa bakki bu devre çalışıyor. bunu nasıl becerdin diyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 17 Nisan 2008; 0:25:22 >
  • trafik ışığı devresi bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.