Şimdi Ara

Devrim şehidi 94 yıl önce şeriatçılar tarafından katledildi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
0
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

100 yıl önce saltanat vardı, şeriat vardı, Türk yok ümmet vardı Arap vardı

Şimdi hiçbiri yok. Hepsini tek tek çöpe attık.

Güya senin yamandığın tayfa 2023’te şeriatı getirecekti hahaha

Oğlum o gittiğiniz tarikatlarda sırtınızı okşayıp boğazınızı öpüp cebinize para koyuyor ve size yalan söylüyorlar. Şıhlarınıza inanmayın. Ne şeriatınızı ne de padişahlığınızı kimse istemiyor bitti onlar Devrim şehidi 94 yıl önce şeriatçılar tarafından katledildi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 25 Aralık 2024; 20:38:48 >
  • Neyin kavgasını ediyosunuz?
    Osmanlı geçmişimiz.
    Düşman tarafından bitirildi,
    Atatürk geldi, bu milletin kurtuluşuna liderlik etti ve çağa uygun bir devlet kurdu.
    Gerisi boş laf.

Atatürk’e İngiliz ajanı falan diyen olmuş. Cahillik.
    İngilizler çoğunlukla Atatürk devrimlerinin düşmanlarını kullanmıştır o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 25 Aralık 2024; 20:55:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • j2 fenotipli iphonecu bebelerin osmanlı vs ayağına Türkçü kesilmelesi vs :))) ne diyorlar bunlar ibrahim. yaşı 25 etmeyen veletler asarım keserim kafasında!

daha iki tuğla üst üste koyamayan kitlesinin araba uçak vs yaptıkları palavralarına inanmamızı da bekliyororlar ibrahim kardeş!

bu kadar cahillik de zor olmalı!

tebası karamanoğullarının cengaverliğine, slav ve rumenlerin çocuk doğurmasına bağlı ve gücü sadece derebeyliklerine yetenleri Türkün tarihinden üstün tutmaya çalışıyor bu 60IQ kitle!

yiyorsa beni alıntılarsın ayfoncu velet :)

• Peacifullord kullanıcısına yanıt

2024 yılında hala birey olamamış, köle zihniyetinden kurtulamamış, üst sınıf alt sınıf denen iğrençliği savunup birilerine marabalık yapmak isteyen kulluk yapmak isteyen koyunlarla kavga edilir. 100 sene oldu hala birilerinin ibrik tutuculuğunu yapmak istiyorlar. Bu ahlaksızlar bir de utanmadan Atatürk’ün getirdiği sistemde oy kullanıyorlar, miras hakkından yararlanıyor, anayasal haklarını sonuna kadar kullanıyorlar benim itirazım bu ahlaksızların ikiyüzlülüğüne.

Yoksa Cumhuriyeti, Atatürk’ü yıkabileceğini sanan ne ilk ne de son tarikat faresi bunlar ben bilmiyor muyum, normalde muhatap bile olmam ama bu hainlerin forumda yazabiliyor olmaları sıkıntılı

• Valla yaşları küçükse de ileride anlayacaklar.
    Atatürk’ü Atatürkçü olduğunu iddia edenlerin çoğu bile yeterli şekilde tanımıyor.
    Osmanlı’yı da Osmanlıcıyım diyenler tanımıyor.
    Çok okurlarsa iki taraf da öğrenecek.
    İkisini kavga ettirecek bir durum yok.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt

Yo benim Türklüğümden hiç şüphem yok. Sen ümmetçi misin? Arapçı mısın? büyük ihtimalle ümmetçisin siyonist miyonist saçmaladığına göre.

Evet İsrail’le sıkıntım yok, zaten senin padişahının da sıkıntısı yok olmamalı ki gizliden ticarete devam ediyor. Bu konu niye açılmış? Türk askerini katleden itleri hatırlamak, askerimizi anmak için açılmış. Bu konuda yorumun var mı? varsa yaz yoksa yer işgal etme zaten kimden hangi zihniyetten olduğun anlaşılır

Siz müslüman geçinenlerin en büyük sorunu bu zaten. Sorgulamadan, soru sormadan inanmak.... Yani biat....

Bir kere, inançla ırk farklı şeylerdir. Daha bunu ayıramıyorsunuz. İnsan ırkını seçemez, Türk ya da İngiliz ya da Alman, ya da Çin, ya da Japon doğar ama inancını sonradan seçer. Müslüman olmayan da Türklükten çıkmaz. Bugün Bulgarların Türk, Macarların Moğol ırkından olması gerçeğinin değişmediği gibi.

İddian o ki, Ne mutlu Türküm diyene sözünü o söylemiş ilk olarak.... Okuduğum kadarıyla, adam Türklere hayran. Yaşadığı yıllar arasında da İsrail diye bir devlet yok zaten. Türkleri seven bir yahudi olamaz mı? Sizler de, o kadar bizden nefret etmelerine rağmen Arapları pek seviyorsunuz. Mümkün olmayan bir durum mu? Atatürk'ün, bu sözü beğenip kullanmış olması niye bu kadar garip? Bu halka; kadına HANım diye yaklaşan Türk kültürü yerine, karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmeyecen diyen Arap kültürü hayranlığını, sizler yerleştirmediniz mi?

Türkler 1200 yıldır müslüman olmuş olabilir, ancak Recep sayesinde, son 23 yılda, Arap kültüründen gelme biat kültürü rafa kalkmaya başladı ve Türklerin Japonlar gibi Ateizme yönelmesi söz konusu. Artık Türkiye nüfusunun %99 u değil, %52 si müslüman kaldı. Eski nesilin ölümleriyle, bu oran %30 lara kadar düşecektir, tahminime göre. Güneşin doğup battığı her yere Allah adını ulaştıramayacaksınız galiba. Bunu Arap kardeşlerinizle birlikte çözmeye çalışın. Türklerden fayda yok.

Zaten müslümanların Allah'ı paradır. İsrailin o kadar zulmüne ve saldırganlığına rağmen, ne Suudların, ne Katarlıların, ne Sudanlıların, ne Mısırlıların, ne Libyalı ne Cezayirli, ne Iraklı.....vs kılını kıpırdattığını göremiyoruz. Bir tek Konya'dan bir zat çıktı, ben Gazze'ye savaşmaya gidiyorum dedi ve Suriyede hapse düştü. Aranızda gerçek bir müslüman varsa, ben bir tek o adamı tanırım. Alayınız hikaye!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkman -- 26 Aralık 2024; 0:45:41 >

• volkman kullanıcısına yanıt

Maalesef Türklere hayranlık duymadığını tam tersine ırkçılık planının hindistan dahil bir çok ülkeyi böl parçala yut mantığı ile hareket edilip bu hastalığın bütün dünyaya yayılmaya çalışıldığını belirtmek gerek.

Bu hastalık Avrupa'da ilk belirtilerini gösterdiğinde en sert şekilde bastırılmış, ancak müslüman çoğrafyasına yayıldığında bizzat körüklemiş insanları fikir babalarını bu şekilde masum veya saf bir bakış açısı ile geçiştiremezsiniz.

Adamlar 90 parçaya böldüler çoğrafyayı siz türk hayranlığından bahsediyorsunuz.

Bizimkisi arap hayranlığı falan değil bu bizzat sizin içinizdekinin dışa tezahürüdür, şu söz içinizdekini çok iyi anlatıyor "Kişi kendinden bilir işi" siz de ateist Marksist kafa yapısı artık hangi ülkenin hayranlığı aşkı ile yanıp tutuşuyor ise size orası söyletiyor bu sözleri.

Bizim hiç bir millete hayranlığımız yok, dünyanın yarısı zaten Türk.

İsveç'te Odin krallığı finler Attila Bulgarlar Macarlar Asya Suriye ırak Sibirya Rusya kızılderililer.

Asıl sorun sizin tutarsız olmanızda , Türklerin adına genel konuşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 26 Aralık 2024; 8:30:26 >

Geldi yine bir tane daha

Bu tarikatlar insanların beynini nasıl yıkıyor nasıl uyduruk şeyler yazıyor biliyoruz zaten

Uyduruk tarih yazıcılığı başladı

Hala 2023 lozan bitiyor palavrası gelmedi tabi 2023 geçti yalan patladı artık söylenmiyor

Yok mu şöyle daha büyük palavra sallayın da gülelim biraz

Dün bir tanesine sık 3-5 palavra dedim baktı bunlar fena gülecek bana dedi kaçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 26 Aralık 2024; 10:42:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.