Şimdi Ara

Dexonic BT3548HR Media Player Güncelleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
6.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MCMIII

quote:

Orijinalden alıntı: sistemtasarim

Dostum sana güzel bir süpriz haber vereyim mi. Yabancı bir markanın firmware uygulamasını yükledim. 2 sorun olabileceğini düşünüyorum. 1 tanesini deneyemediğim youtube diğeri ise dvb-t özelliği var. Bunu çalıştıramıyorsun sorun değil ama samba torrent çalışıyor.

http://users.esc.net.au/~mastercatz/Firmware/H1R83-0423-220-100809-11-BT-101%20.rar

Teşekkürler.

Daha önce bunu bulup indirmiştim ancak yüklemedim :) Çalışacağını tahmin ediyordum, kayıt özelliği aktif mi acaba?

Menu de kayıt özelliği görünüyorum ama denemedim.

• Arkadaşlar mesajlar uzun süredir kesilmiş acaba sorun çözüldü mü Eğer çözüldüyse bize de haber verin. Bizler de sizleri dört gözle bekliyoruz
  • Dijital Trend olarak öncelikle Dexonic Firmware konusunda yaşatmış olduğumuz sorunlar için herkesden özür dileriz.

Şuanda yeni bir Firmware yayınlanmış durumdadır. bu Firmware ilk denemelerimizde tamamen sorunsuz gözükmektedir.

Ancak belki gözümüzden kaçan sorunlar olduysa bile hemen müdahale edeceğimizden kuşkunuz olmasın. Bu sıkıntılı süreci sizlere yaşattığımız için özür dileriz.

Satın almış olduğunuz ürünü iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Dijital Trend Bilg. ve İlet. Tek. Tic. Ltd. Şti.

Yeni Firmware'i aşağıdaki linkden indirebilirsiniz.
    http://www.dexonic.com/downloads/summary/6/8.html

• BT3548HR_FW_20.08.2011 Version:20.08.2011

http://dexonic.com/downloads/viewcategory/6.html
  • DEXONIC BT-3548HR Extreme Player Full HD satın alan herkesin ortak beklentisi ve takip ettiğimiz, yeni Firmware konusunda bir gelişme varmıdır?
    Youtube, internet tv vs fonksiyonlarının sorunsuz çalışacağı yeni Firmware ne zaman çıkacağını söyleyebilirmisiniz.
    Birde internet sitenizdeki, ürüne ait güncelleme bölümünde 'Dexonic Firmware Güncelleme ' yerine "--\--\2012 tarihli Dexonic Firmware Güncelleme" yazabilirseniz, yeni güncelleme geldiğinde, sitenizden daha rahat takip edebiliriz. (antivirüs programları, firmanın orjinal sitesinde sorun olduğunu gösteriyor)
    Teşekkürler
  • ürünü iki gün önce aldımürün ile d-mart üzerindeki dijital yayınları kayıt etmek istiyorum hdmı kablosunu cihazın hdmı girişinine ve televizyonun hdmı girişine bağladım cihaz ile uydu arasında herhangi bağlantı yapmadım menüde video bölümüne girip kayıt yapmaya çalışınca hata veriyor aşağıdaki resimdeki gibi yardımcı olurmusunuz cihaz ile igili bir arızamı ? yoksa kullanıcı hatasımı ? ne yapmam gerekiyor ? Dexonic BT3548HR Media Player Güncelleme
     Dexonic BT3548HR Media Player Güncelleme

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.