Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasmat1453

benim merak ettiğim bunun wireless özelliği mesala ben pc de bir internet sayfasından izlemek istediğim bir filmi bu cihazla nasıl izlerim direk tv ekranında bilgisayarı kullanmadan istediğim gibi wireless özelliği sayesinde direk modemden sayfalar arası dolaşarak istediğim sitede film arayıp izleyebiliyor muyum yani interneti sınırlımı,bu wireless ı kullananlar açıklarsa sevinirim yani pc de internet kullanımı gibi bende tv de internet kullanabilecek miyim? teşekkürler

Kardeş; DEXONİC'te brovser özelliği yok, dolayısiyle tv'den internete bağlanıpta direk filim izlemek şuaniçin ben göremedim ama ileride bir güncellemeyle Dexonic'e browser özelliği gelebilir.
    ama tabiki youtube'den izlenebiliyor..

birde; DarkMediaRecorder2'yi incele derim, yani o cihazda browser özelliği var..

• quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

Orijinalden alıntı: huuso

Cihazınızı güle güle kullanın.Cihaz elinize geçtiğinde ilk önce güncelleme yapmanızı öneririm.Böylelikle tüm fonksiyonları stabil bir şekilde çalışmaya başlıyor.İnternet tv ve torrent uygulamaları ve desteklediği tüm kodekler dahil.İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Teşekkürederim kardeş..

dün itibariyle daybuyday.com dan aldığım DEKONİC playerim elime geçti ve
    bugün itibariylede budur.com dan Wd Caviar Green 3.5" Sata 2 Intellipower 2tb 64mb HDD elime geçti.
    (2Tb hdd alacaksanız Sata2 olmasına dikkat etsinler)..

DEKONİC player/recorder ithal eden DigitalTrent yeri çalıştığım iş yerime yakın olduğundan m.köy deposuna gittim ve HDD formatlamasını ve güncellemesini tekni ekip arkadaşlar sağolsunlar 5 dakika içinde teslim ettiler. DigitalTrent çalışan teknik ekip'e kendilerine bu yardımlarından dolayı ayrıca teşekkürederim..
    şuaniçin teknik detay/kullanımına geçmedim ama gerçektende burada belirtilen özellikleri tam destekleniyor..

Wd Caviar Green 3.5" Sata 2 olması şart değil bende sataIII var ama hız olarak tabii SATAII gibi çalışır tek fark bu ben vatandan SATAIII almıştım fiyatı SATAII den dah ucuzdu..

• açıkcası bu tip cihazlarla internete girip sörf yapmak hiç ergonomik değil bence.web browseri olan cihazlarda varmı var anlamında bu özellik.pc nin yerini tutması mümkün değil. Ama belki yeni frimware de eklenebilir.( yeni frimware çıkarsa tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akurttr

quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

Cihazınızı güle güle kullanın.Cihaz elinize geçtiğinde ilk önce güncelleme yapmanızı öneririm.Böylelikle tüm fonksiyonları stabil bir şekilde çalışmaya başlıyor.İnternet tv ve torrent uygulamaları ve desteklediği tüm kodekler dahil.İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Teşekkürederim kardeş..

dün itibariyle daybuyday.com dan aldığım DEKONİC playerim elime geçti ve
    bugün itibariylede budur.com dan Wd Caviar Green 3.5" Sata 2 Intellipower 2tb 64mb HDD elime geçti.
    (2Tb hdd alacaksanız Sata2 olmasına dikkat etsinler)..

DEKONİC player/recorder ithal eden DigitalTrent yeri çalıştığım iş yerime yakın olduğundan m.köy deposuna gittim ve HDD formatlamasını ve güncellemesini tekni ekip arkadaşlar sağolsunlar 5 dakika içinde teslim ettiler. DigitalTrent çalışan teknik ekip'e kendilerine bu yardımlarından dolayı ayrıca teşekkürederim..
    şuaniçin teknik detay/kullanımına geçmedim ama gerçektende burada belirtilen özellikleri tam destekleniyor..

Wd Caviar Green 3.5" Sata 2 olması şart değil bende sataIII var ama hız olarak tabii SATAII gibi çalışır tek fark bu ben vatandan SATAIII almıştım fiyatı SATAII den dah ucuzdu..

Özellikle Wd Caviar Green 3.5"un sataII olmalı diye yazdım; çünki DEKONİC player/recorder ancak sataII'ye destek verebiliyormuş, özellikle teknik sevisine bire/bir sordum.
    (tabiki sataIII çalışır ama verim alamazsınız dediler, yani ileriye dönük bazı sorunlar oluşabilir-dediler teknik servisi. Hatta kutusunda sata 2 diye yazmakta)

• sataII destekler doğru bizde farklı birşey yazmadık ama bütün sataIII ler aynı zamanda SATAII dir teknik olarak sataIII destekliyen yerde kullanırsanız daha yüksek hızda okuma ve yazma yapabilirsiniz sataII destekliyen boardlarda kullanırsanız SataII veriminde çalışır.. bunu ben demiyorum WD diyor..
    Sorunsuz kullanabilirsiniz.. bende var kullanıyorum yaklaşık bir sene oldu..
  • Arkadaşlar rss olarak hurriyet com'u ilave edip haberlari okuyabiliyorum.Türkçe karakterlerde herhangi bir problem yok.Yalnız bu yazmış olduğum rss adresini hafızaya almayı beceremedim.Daha değişik rss adreslerini de nedim hepsi çalıştı ama yazdığım rss adreslerini hafızaya aldıramıyorum.Bunun yolunu bilen varsa bilgilerinden faydalanmak isterim.
  • windows 7 ile bu cihazı kullanan varmı?
    cihazdan paylaşıma açtığım pc deki klasöre bir türlü erişemedim.Hep şifre soruyor.Kullanıcıda şifre yok,paylaşımda da yok,netbios aktif güvenlik duvarınıda kaldırmak dahil herşeyi denedim ama ısrarla login ekranı çıkıyor. Birde tam tersi pc>dexonix erişebiliyorum ama çooooook yavaş ( 500kb/sn - 1mb/sn)
    Umarım yeni frimware çıkar ve altyazıya arka plan koyma gibi seçenek eklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

windows 7 ile bu cihazı kullanan varmı?
    cihazdan paylaşıma açtığım pc deki klasöre bir türlü erişemedim.Hep şifre soruyor.Kullanıcıda şifre yok,paylaşımda da yok,netbios aktif güvenlik duvarınıda kaldırmak dahil herşeyi denedim ama ısrarla login ekranı çıkıyor. Birde tam tersi pc>dexonix erişebiliyorum ama çooooook yavaş ( 500kb/sn - 1mb/sn)
    Umarım yeni frimware çıkar ve altyazıya arka plan koyma gibi seçenek eklenir.

Arkadaşım merhaba.Ben daha önce XP kullanırken çok rahat Dexonic ile bağlantı sağlıyordum.Ama Win 7 yükleyince bende senin gibi bağlantı sağlayamadım.Ama uğraşarak bu problemi çözdüm.Ağ paylaşımında gelişmiş paylaştırma kısmını açıp oradaki parolalı paylaşım kısmını kapatmanız gerekir.Ben bu şekilde yaparak sorunu çözdüm.Şimdi pc de paylaşıma açmış olduğum dosyaları Dexonic üzerinden tv de izleyebiliyorum.Benim bağlantım kablo ile olduğu için büyük video dosyalarını dahi takılma olmadan izleme imkanım oluyor.Hatta pc deki dvd romdan dvd filmler bile izleyebiliyorum.

• eve gidince tekrar bakarım ama pc de parola adına ne var ne yok kaldırdım,neyse gidince bakarım umarım dediğinizgibi çözülür.
    Peki pc den cihaza kopyalamada hız nasıl.pc wriles ile modeme bağlı,cihaz ethernetten modeme bağlı kağnı gibi bağlantı.
  • quote:

eve gidince tekrar bakarım ama pc de parola adına ne var ne yok kaldırdım,neyse gidince bakarım umarım dediğinizgibi çözülür.
    Peki pc den cihaza kopyalamada hız nasıl.pc wriles ile modeme bağlı,cihaz ethernetten modeme bağlı kağnı gibi bağlantı.

Dexonic ile bilgisayar arasında ağ bağlantısı yapabildiniz mi?
  • Arkadaşlar, hangi marka ve model kablosuz USB adaptorü kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Bazı adaptorler (mesela Airties 2410), sürücü gerektirdiğinden ve media player'lara sürücü yüklenemediğinden her adaptor, her media player ile kullanılamıyor. Test edip onayladığınız ürün onerilerinizi alabilir miyim?
  • quote:

quote:

eve gidince tekrar bakarım ama pc de parola adına ne var ne yok kaldırdım,neyse gidince bakarım umarım dediğinizgibi çözülür.

Dexonic ile bilgisayar arasında ağ bağlantısı yapabildiniz mi?

Malesef ısrarla login ekranı çıkıyor ve pc > dexonic bağlantı hızıa halaa çok yavaş. Xp kurulu başka bir pc ile deneme yapacağım eğer onda sorun olmazsa o zaman sorunun win 7 den kaynaklandığını ( ki bence öyle) emin olup tırmalaycaz artık

• Dexonic ile yutube dan izlediğim hd görüntülerden örnekler

• Diğeri

• herşey iyi güzelde altyazı seçenekleri çok kısıtlı.Keşke bold ve yazıya arka plan seçeneğide olsaydı.Umarım yeni bir frimware ile eklenir bunlar.Gerçi artık yeni yazılım beklemek hayal.
  • Dexonici bilgisayar ağına bağlamak için bedlam rumuzlu kullanıcıdan alıntı;
    Nero Media Home u inceleyin.
    http://www.nero.com/enu/mediahome4-introduction.html
    dlna destekli televizyonların kutusundan çıkıyor bu program.
    Normalde bazı dlna cihazlar direk ağdaki paylaşıma bakıyor ama bunun için samba (linux ağ protokolü) kullanıyorlar. Microsoft ta bunun kolay olmamasını istiyor, basit bir ayak oyunu ile windows live id assistant kullanan (messenger veya hotmail) windows lu pc lerdeki paylaşımları tv veya media player tarzı cihazlardan görmek için ağ güvenliği hakkında 40 takla atmak ve sonuçta güvenliği nerdeyse sıfırlamak gerekiyor. O yüzden yukarıdaki program kullanım kolaylığı ile tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huuso -- 20 Şubat 2012; 16:58:41 >

• fiyatlar araliğina bakinca pekte iç açici değil ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ButchêR

fiyatlar araliğina bakinca pekte iç açici değil ya

Bu cihazın özelliği kayıt yapabilmesi sadece oynatıcı değil.Bu nedenle fiyat olarak yalnız oynatıcı özelliği olan cihazlardan fiyat farkı olması normaldir.
  • sende haklısın normal diyorsan bize laf düşmez bilmeyenler olarak
  • Arkadaşlar hdd ihtiyacı olan varsa bimekste Western Digital 1 TB 3,5" 64MB Sata2 Caviar GreenPower 130 TL 6 taksitle satışı yapılmaktadır.Ben geçen sene aynı hdd ki 123 TL ye almıştım.Dexonic cihazımda halen kullanmaktayım ve ben çok memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.