Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni yazılımla ilgili beklentiler var ama yeni yazılım hala yok. Acaba yeni yazılım çıkıcak mı? Buradan Digital Trend de çalışan arkadaşlara sesleniyorum...Forumda cihazın bazı özellikler eklenirse daha kullanışlı olacağından bahsedilmiş bende katılıyorum..
  • Belki yeni FW sürümünde istediklerimizi buradan toplu bir şekilde belirtebiliriz. Dijital Trend'deki arkadaşlar gerçekten çok yardımcı. Aynı zamanda burayı da takip ettiklerini düşünüyorum. Belki yeni yazılımda bir tuzumuz olur. Benim düşüncem şunlar olsa daha iyi olabilir;

1. Youtube yada video arama kısmında geçmiş arananlar çıksa yada aramalar kaydedilebilse. Her seferinde tekrar tekrar yazmak dert.
    2. Internetten aynı zamanda Android işletim sistemine sahip makinalar dolaşmaya başladı. Android yüklenebilir mi? Bir usb kamera ile Skype vs. kullanmak için. - Biraz uğraş gerektirir.
    3. Belki kumanda biraz daha kullanışlı hale getirilebilir. Örneğin hdd den film seyrederken tek tuşla av ye geçmek gibi. Alttaki renkli tuşlar değişik özelliklere atanabilir.
    4. Arayüz. Film, müzik, foto vs. kitaplığı oluşturularak tek bir sayfada dosya dosya gezmeden görüntülenmesi sağlanamaz mı? Windows media center gibi...
    5. Daha önce bir arkadaş önermişti; yeni internet kanallarının manuel eklenmesi
    6. Browser özelliği (android olursa gerek kalmaz :)
    7. ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spera -- 23 Şubat 2012; 13:20:15 >

• 7.. Altyazı seçenekleri arttırılmalı,arkaplana renk ve yazının koyu vs.. olması eklenmeli.
    Altyazıdan şikayetçi bir tek benim herhalde,ama hakikaten okunurluk oranı düşük şu an.
  • Arkadaşlar, anladığım kadarıyla benim sorun donanımsal fakat, yinede geri göndermeden emin olmak istedim.. Torrentten dosya indirirken 5 dakika sonra internet açılış sayfasında hdd ve usb yi görmemeye başlıyor. Torrentleri de göstermiyor. Daha sonrasında dexonic i kapatmaya çalıştığımda ise kapanmıyor (özellikle 2 gün üst üste çalışmışsa) arkadan açıp kapatmam gerekiyor fakat bu sefer de açıldıktan sonra kendi kendine yeniden başlatıyor. HDD dahil tüm ekleri çıkarttıktan sonra ancak kendine geliyor.

Son firmware yüklü, HDD yi bu sorunları aşar diye yeni aldım ve makinadan formatladım. Chkdisk ini yaptım (zaten sfırdı). Bu gibi sorunlarla karşılaşan ve çözebilen oldu mu acaba?
  • benzer sorun bendede vardı.çözümü sanırım şu bt sayfasından indirme hızını sınırla.mesela 100 kb yap ve açıp kapadıktan sonra biraz bekle.Çünkü her aç kapada torrenti algılaması heleki büyük boyutlu ise biraz sürüyor.
  • en fazla 2 yada 3 dosya indirin..
    birde setup sayfasından torrent sayısını 10 a çıkarın..
    aleti kapatmanız gerektiğinde torrentleri durdurun yada kaldırın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

7.. Altyazı seçenekleri arttırılmalı,arkaplana renk ve yazının koyu vs.. olması eklenmeli.
    Altyazıdan şikayetçi bir tek benim herhalde,ama hakikaten okunurluk oranı düşük şu an.

Qklavye Arkadaşıma katılıyorum. Alt yazı okumak hakikaten sorun oluyor. Bunun için renkleri bile değiştirdim olmadı. Yazı etrafına siyah çerçeve olan özellik var. İsmini şu an hatırlayamadım. Eklense daha okunaklı olacağına eminim. Digital Trend umarım yukarıdaki istekleride dikkate alarak yeni bir yazılım çıkarar....
  • Forumu incelerken daha önce de bazı eklentilerden bahsedilmiş şöyle ki:
    8....firmware de browser özelliği eklensin. (Gerçi arkadaş yukarıda bundan bahsetmişti.)
    9.yeni tv kanalı ekleyebilme özelliği
    10.Usb klavye ve mouse ile bağlantı kurabilme.(Gerçi bu özelliği var mı yok mu bilmiyorum. Deneyen arkadaşlar var mı? Varsa bize bilgi verirlerse sevinirim.)
    11. Zaten herkesin malumu daha görsel ve daha kullanışlı bir arayüz......
    Bunların bir kımından daha önceden bahsedilmiş olabilir. Forumun tamamını tekrar okumadım. Beklentilerimiz bu yöndedir. Umarım en kısa zamanda yeni yazılım çıkar.
    Sağlıcakla....
  • 12.torrent programı olarak bittorent yerine Utorrent olarak deiştirilirse daha kullanışlı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

benzer sorun bendede vardı.çözümü sanırım şu bt sayfasından indirme hızını sınırla.mesela 100 kb yap ve açıp kapadıktan sonra biraz bekle.Çünkü her aç kapada torrenti algılaması heleki büyük boyutlu ise biraz sürüyor.

Yok, olmuyor. Fazla abartmamaya da çalıştım, 2 şer tane ekledim, hızı kıstım fakat sonuç yine aynı. Zaten 200 kb dan fazla hızlı trafiğe izin de vermiyor. Bende 20 mbit fiber var. Onu adamakıllı kullanamadıktan sonra bir anlamı olmuyor. Acaba dexonic in wireless usb aparatında mı arıza var diye de düşünmeye başladım. En iyisi ben bunu teknik servise bir göndereyim.
  • bendde 10Mb var 1000 rahat görüyorum indirmede sorun yok bence senin kaynaklarında sıkıntı vardır..
  • Arkadaşlar bizim cihazımızda dosya bulmak biliyorsunuz biraz zahmetli oluyor.Birinci sıradan başlyıp sona kadar tek tek alt sıralara inerek dosya arıyoruz.Ben biraz kumandayı kurcalarken dosya aramasında next tuşuna basınca sayfa sayfa arama yapabildiğimizi gördüm.Belki bu şekilde dosya aramayı daha önce bilen arkadaşlar vardır, ama ben yeni keşfettim ve tek tek dosya aramaktan hiç olmazsa biraz daha kullanışlı olduğunu gördüm.Daha başka pratik şekli varsa bilgilendirmenizi rica ederim.
  • Konuda uzun zamandır bir hareketlilik yok. Yeni yazılımla ilgili hiç haberde yok. Sanırım Trend Digitalde konulurı takip etmiyor. Bir haber alan olursa forumda paylaşsın..
  • beyler bu cihazın çalışması için hdd takılı olması şart mıdır?

cihazı ilk defa taktım az önce, beyaz yazı geliyor dexonic full hd media player diye. ama sonrasında hiç bir görüntü yok? hdd takılı olmadığı için midir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: badbora

beyler bu cihazın çalışması için hdd takılı olması şart mıdır?

cihazı ilk defa taktım az önce, beyaz yazı geliyor dexonic full hd media player diye. ama sonrasında hiç bir görüntü yok? hdd takılı olmadığı için midir acaba?

Cihaza harici harddisk, USB bellek yada Memori Kart takarsan bu diskler üzerindeki Filmleri izleyebilir. Müzikleri dinleyebilirsin. Tabi içine harddisk takarsan torrentten film ve müzik indirir ve seyredersin. Bunların hiçbirini takmazsan. Hiçbirini yapamazsın. Çünkü dahili bir belleği yok bu cihazın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkasal

quote:

Orijinalden alıntı: badbora

beyler bu cihazın çalışması için hdd takılı olması şart mıdır?

Cihaza harici harddisk, USB bellek yada Memori Kart takarsan bu diskler üzerindeki Filmleri izleyebilir. Müzikleri dinleyebilirsin. Tabi içine harddisk takarsan torrentten film ve müzik indirir ve seyredersin. Bunların hiçbirini takmazsan. Hiçbirini yapamazsın. Çünkü dahili bir belleği yok bu cihazın....

Ama dediğim gibi yazılar geliyor sonrasında ise simsiyah bir ekran kalıyor?
    harici disk taksam bile görüntü gelmiyor?

• Yazılardan sonra bir menü gelmesi lazım menü gelmiyorsa bir sdrun vardır. Satıcıyla irtibata geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkasal

Yazılardan sonra bir menü gelmesi lazım menü gelmiyorsa bir sdrun vardır. Satıcıyla irtibata geç.

Emrah bey ile görüştüm şimdi de, çözünürlük ile ilgili bir sorun olabileceğini sol altta yeşil bir tuş ile deneme yapabileceğimi belirtti. akşam eve gidince deneyeceğim...
  • 168 tl ye alınabilecek cihaz mı dts desteği var mı?
  • ya arkadaşlar half sbs 3d mkv film deneyen oldumu arkadaşlar? Tv den 3D özelliğikullanılabiliyormu bu cihazla lütfen biri cevaplasın.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.