Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürü şuan daybuydayda 177 liraya düşmüş.
  • Markapon'da 160 TL.
  • Ürünün fiyatı epey düşmüş. Vatandan 225 tl almıştım. Tabi HDMI kablo ve kablosuz adaptörde yanındaydı. Bir de yeni yazılımla bu fiyata tadından yenilmez. Yeni yazılım acaba ne zaman yayınlanır. Sabırsızlıkla beklemekteyiz.
    Bu arada forumu biraz hareketlendirmek lazım mesaj sayımızı ve isteklerimizi artırırsak yeni yazılımın daha çabuk yayınlanacağı kanaatindeyim.
  • türkiye dist. digital trend den umudu kesin.Üretici firmada da bu saatten sonra üstelik yeni çipsetli oynatıcılar çıkmışken frimware ile felan uğraşmaz.Satacağını satmış zaten.Aslında kaynak kod gibi bişiysi olsa modifiye yazılımda belki olurdu ama sanırım o da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

türkiye dist. digital trend den umudu kesin.Üretici firmada da bu saatten sonra üstelik yeni çipsetli oynatıcılar çıkmışken frimware ile felan uğraşmaz.Satacağını satmış zaten.Aslında kaynak kod gibi bişiysi olsa modifiye yazılımda belki olurdu ama sanırım o da yok.

Kullandığımız yazılımdan kaynak kod alınamaz mı? Benim daha önce kullandığım DVD Playerın yazılımı kullanarak yeni bir yazılım yapılmıştı. Bu şekilde yazılımla uğraşan ustalar bu yazılımdan kaynak kodları alamazlar mı. Mesela Metepe usta vardı. Epeydir forumlarda ismine rastlamıyorum. O bu şekilde yazılımlara eklemeler yapabiliyordu. Acaba forumdaki yazılımla uğraşan kişilerden yardım istenemez mi?
  • dexonic media oynatıcı yı 5.1 amfi bağlayıp kullanan varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz
  • evet coaxial veya optik çıkışı kullanarak bağlayabilirsiniz..
    en kolayı optik bağlantı..
    imzamdaki sistemi kullanıyorum
  • Yeni yazılım gerekli.
    Kayıt menüsünde 16/9, 4/3 seçeneklerinin eklenmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERDA -- 3 Mayıs 2012; 10:07:23 >
  • Arkadaşlar ben dexonici dün aldım ve kullanmaya başladım. Ancak bazi filmlerde altyazı sorunu yaşıyorum. Mesela spartacus dizisinin alt yazıları çıkıyor ama başka bir filmin alt yazısı çıkmıyor. kumandadan altyazı tuşuna basınca altyazı: kapalı yazıyor. dosyalarımın hepsi mkv uzantılı, altyazılar da srt uzantılı. film adı ve altyazı adı aynı. neden bir dosyada açan altyazı diğerinde açmıyor anlayamadım gitti. bu konuda bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.
  • altyazı kapalı ise göstermez onun için altyazıda ok tuşunu bas sonra dil sec yada ana menüden altyazı bölümünü bul oradan aktif et
    altyazı ile ilgili burada problemi olan birini duymadık ..
    kullanma klavuzundan bak nasıl aktif edileceğine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: siutr

Arkadaşlar ben dexonici dün aldım ve kullanmaya başladım. Ancak bazi filmlerde altyazı sorunu yaşıyorum. Mesela spartacus dizisinin alt yazıları çıkıyor ama başka bir filmin alt yazısı çıkmıyor. kumandadan altyazı tuşuna basınca altyazı: kapalı yazıyor. dosyalarımın hepsi mkv uzantılı, altyazılar da srt uzantılı. film adı ve altyazı adı aynı. neden bir dosyada açan altyazı diğerinde açmıyor anlayamadım gitti. bu konuda bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.

Film ve altyazı dosyaların adı birbirinin aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Arkadaşlar ben dexonici dün aldım ve kullanmaya başladım. Ancak bazi filmlerde altyazı sorunu yaşıyorum. Mesela spartacus dizisinin alt yazıları çıkıyor ama başka bir filmin alt yazısı çıkmıyor. kumandadan altyazı tuşuna basınca altyazı: kapalı yazıyor. dosyalarımın hepsi mkv uzantılı, altyazılar da srt uzantılı. film adı ve altyazı adı aynı. neden bir dosyada açan altyazı diğerinde açmıyor anlayamadım gitti. bu konuda bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.

Ayni yazmis arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akurttr -- 1 Mayıs 2012; 10:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akurttr

quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Ayni yazmis arkadas

Bir denesin bakalım: Altyazının içeriğini yeni bir notepad belgesine yapıştırsın ve uzantısını da .srt olarak kaydetsin, öyle denesin.

• Dexonic exterme recorder adlı kaydediciyi nisan ayında aldım ve 1 hafta kullanıp geri verdim.
    alacak kimselere bilgi olsun diye yazıyorum
    ben çoğunlukla kayıt amaçlı almıştım harddiskli uydu alıcım bozuldugu için. birde film kolleksiyonu yapaım demiştim ama ynılmışım
    * kayıt kaliıtesınde bariz düşme var LCD Tv de dvd kalitesi diyebileceğimiz görüntü vcd kalıtesıne ınıyor
    zaman zaman donmalar oluyor aç kapa yaparsanız devam ediyor
    HHD deki wmv dahil pekcok fılmı gormedı ve takılarak oynattı altyazılardan sadece bir tanesini gordü digerlerini hiç görmedi sanki yoklar
    harici dvd rom u tanıdı oynattı ama kumandası çok zayıf tam karşısında ve yakında olacaksın ki komuta edebilsin
    panasonic kameradan goruntu kaydı yaptım ancak kalıtede a z da olsa dusukluk var

kısacası tekrar harddiskli uydu alıcı arayıp alacagım kı tv de gordugunu kayıpsız kayıtedıyorlar
    pc ile de dvd ye yedekleyecegız artık

daha oncede diger modelleri denedim . kameradaki goruntulerı kayıpsız ancak pc ıle drekt olarak alarak yapabılecegıme ınanıyorum kı denemelerım sayesinde 3 farklı cıhazı deneyerek gördüm
    tv den film vs kayıdıda dırekt olarak harddiske kaydeden uydu alıcılar ıle yapabılecegımı gördüm

goruntu kaybı onemlı değil diyenlere sözüm yok ama ekranda gördüğünüzü tekrar görmek istiyorsanız dexonicde ben elde edemedim ve iade ettim

• ihtiyaç fazlası DEXONİC + 1TB SAMSUNG HD +DARK WİFİ ADAPTER son yazılım yüklenmiş ve sorunsuz çalışıyor. Bütün parçaları faal. 390 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mestu -- 6 Mayıs 2012; 21:59:41 >
  • foruma bakıyorum ne marka olursa olsun hepsi hakkında olumsuz onlarca yazı var bir sürü medya oynatıcı inceledim hepsi iyi gibi duruyor oysa tabi kullanan daha iyi bilir.Bu dexonic iyi bir ürün gibi geldi bana

bu fiyata daha iyisi olmaz gibi geldi,

http://www.hepsiburada.com/Liste/dexonic-bt3548-hr-hd-extreme-player-full-hd-media-player/productDetails.aspx?productId=bd190024&categoryId=112123&SKU=BD190024

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat2222

Vatan bilgisayardan 21.01.2011 tarihinde sipariş ettiğim DEXONIC marka media oynatıcı bugün (25.01.2011) nihayet geldi. Resimlerde göründüğü kadar büyük bir cihaz değil. Gayet şık duruyor. Aşağıya resimlerini ekliyorum. Daha önce elimde olan 1 TB lik sata Hdd'yi cihaza taktım ve bunun üstünde kendimce birkaç test yaptım. İlk izlenimlerim şöyle;

Cihaz biraz sesli çalışıyor. Bu ses cihazın arkasında bulunan fan'dan kaynaklanıyor. Televizyonuma HD ve kompozit bağlantı yollarıyla bağladım ve her iki bağlantıda da gayet iyi kayıt yaptığını ve görüntü verdiğini söyleyebilirim. Cihazın arayüzü gayet başarılı yapılmış, Menüde aradığımızı görsel yollarla hemen bulabiliyoruz. karmaşık bir arayüzü yok. HDD için yapılan kızaklı yuva çok hoşuma gitti. Çok kolay bir şekilde HDD yi söküp takabilirsiniz. 500 GB lik ve nerdeyse tamamen dolu olan harici diskimi cihaza USB yoluya bağlayıp performansını izlemek istedim, harici diskimide 500 GB olmasına rağmen başarılı bir şekilde hızlıca okudu ve ekrana getirdi. Kayıt yaparken harici ve ya dahili disklerinize depolama yapabiliyorsunuz.

Wireless ve LAN ayarlarını daha deneyemedim ama çok basit bir ayar ve kuruluma sahip olduğu anlaşılabiliyor. Wireless 'i kullanabilmek için wireless adaptoru almanız gerekiyor. Bu adaptoru sanırım usb yuvasına takıp kullanıyoruz. Resimlerdede görüldüğü gibi 2 adet USB yuvası var. Aynı zamanda ön tarafta da 1 adet kart okuyucu yeri mevcut.

Malesef yaşadığım ciddi bir sorun var. O da uydu alıcıdan kaynaklanmıyor. Sorun şu; Uydu alıcımın (Dsmart NEXT) kumandası Dexonic media oynatıcının kumandası ile karışıyor. Uydu kumandasının düğmesine bastığımda media oynatıcı'da sinyali alıyor ve kendine göre birşey yapıyor. Örneğin uydu kumandası ile 2 düğmesine bastığımda media oynatıcı kapanıyor. Kanal değiştirme düğmesine basınca ses oranını yükseltiyor. Bu konuda yapabileceğim bir şey varmı. Bilgisi olanların acil yorumlarını bekliyorum.

Şimdilik bu kadar.

kaç kanal ses 1+1 mi bunda bilgi verebilirmisniz, acil.

• hapsiburada sitesinden kargo dahil 159 tl ye aldım 1 adet bakalım nasıl birşey çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

hapsiburada sitesinden kargo dahil 159 tl ye aldım 1 adet bakalım nasıl birşey çıkacak

çok hesaplı almışsın
  • henüz elime geçmedi geçince ve zamanım bol olduğunda deneyimleri aktarırım.Bir çok benzer ürüne baktım dark android ve bu arasında kalmıştım ama sonra mini bir pc yerine bunu almanın daha iyi olacağını düşündüm neticede elinizde hdmi çıkışlı bir laptop varsa dark a gerek yok bence
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.