Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazı teslim aldım ama denemedim ilk izlenimim ara kabloların ( tos fiş denen kablolar ) adi oluşu buda bu fiyata normal demek lazım :) mini pc usb dönüştürücüsü var bu iyi alet tahmin ettiğimden daha ağırmış kızaklı hdd yuvası çok iyi..tv ye bağlayınca daha detay veririm..
  • Cihazı ben de hepsiburada.com dan 1 hafta önce aldım.Ama henüz deneyemedim.Denedikten sonra izlenimlerimi paylaşırım
  • Öncelikle en son güncellemeyi indirdim ve cihaza kurdum.Cihazı HDMI bağlantı ile LG 32LD750 LCD TV'ye bağladım.Görüntü çok iyi
    1,5 TB External HDD'yi USB ile bağladım ve yaklaşık 10 saniyede gördü.
    Menüye girip 1080p videoları açtım.İleri-geri sardırdım,kaldığı yerden devam ettirdim,altyazıların renk font ve ekrandaki yerini denedim ve sorunsuz çalışıyor
    Cihazın kayıt özelliğini deneyemedim.Sanırım HDD'yi cihaza takıp formatlamak gerekiyor ve bende boş HDD yok.Olunca onu da deneyeceğim.
    Bu fiyata bu oynatıcı bence gayet güzel.1 Yıldır DARK Media Mania2 kullanıyorum.Bunu 2. cihaz olarak aldım.Bence aralarında hiç fark yok.
    Alacak olanlara cihazı kesinlikle tavsiye ederim.
    Eğer 3D merakınız varsa başka cihazlara yönelin derim. (Egreat R6S,DUNE gibi) Gerçi 3D olayı da çok detay ve donanım gerektiriyor.3D TV ; HDMI 1.4 kablo ; 3D oynatıcı ; 3D gözlük ve en önemlisi 3D filmler ve bunları depolamak için bu aralar fiyatları epey bir artan Harddiskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellence -- 22 Mayıs 2012; 22:29:10 >

• çok kurcalamaya vaktim olmadı ama şimdide açamıyorum aleti :) giriş kısmında bir hata yaptım hdmi otomatik çıkıyor ama görüntü yok ekran kapkara kaldı öyle düzeltemedim aç kapa yaptım ama değişmedi..film sarma özelliği kötü tv nin kendi playeri daha hızlı sarıyor.720p film izledim hdmi bağlantı ile sanki çok daha iyi gibi geldi bana altyazı büyüklüğü çok iyi ama ayarları kurcalamaya başlayınca oto hdmi oldu ve ekran gitti geri getiremedim .:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

çok kurcalamaya vaktim olmadı ama şimdide açamıyorum aleti :) giriş kısmında bir hata yaptım hdmi otomatik çıkıyor ama görüntü yok ekran kapkara kaldı öyle düzeltemedim aç kapa yaptım ama değişmedi..film sarma özelliği kötü tv nin kendi playeri daha hızlı sarıyor.720p film izledim hdmi bağlantı ile sanki çok daha iyi gibi geldi bana altyazı büyüklüğü çok iyi ama ayarları kurcalamaya başlayınca oto hdmi oldu ve ekran gitti geri getiremedim .:)

sağ alttaki yeşil düğme ile ekran çözünürlüğünü değiştirmeyi denesene...
  • hepsine bastım sanıyorum ama akşam denerim..

Bu arada ucuza A101 den aldığım hi level 16 gb usb filmler sığsın diye ex Fat dosya sist6emine çevirdim ama dexonic bunu görmüyor işin kötüsü medya playeri panny tv 1080 yer kaplayan filmleri 8 gb lik usb ye atamıyorum diye aldım özellikle hdd eklerim diye ama panny tv ex fat görüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 23 Mayıs 2012; 12:51:40 >
  • Arkadaşlar son zamanlarda Dexonic yutube da film göstermez oldu.Acaba sizde de öyle mi? Yutube önceleri açıyordu bugün baktım, açılmıyor.Diğer kısımlarda bir problem yok sorun yalnızca yutube da.
  • Bu cihazın giriş ne olmalı yani bir sürü seçenek var hdmi otomatik vs ama otomatiğe aldığımda sorun olmuştu neyseki fabrika ayarlara geri döndürdüm sorun çözüldü..Ayrıca her formatı oynatmıyor..national belgeseli var hdtv 720 p yazıyor bunu göstermiyor sadece ses geliyor.Bu cihazı plazma ile kullananlar varmı ekran formatını tam otutturamadımda :) tv den ayarlayıncada zoom yapmış gibi oluyor..plazma için sakat durum alt üst siyah boşluklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Bu cihazın giriş ne olmalı yani bir sürü seçenek var hdmi otomatik vs ama otomatiğe aldığımda sorun olmuştu neyseki fabrika ayarlara geri döndürdüm sorun çözüldü..Ayrıca her formatı oynatmıyor..national belgeseli var hdtv 720 p yazıyor bunu göstermiyor sadece ses geliyor.Bu cihazı plazma ile kullananlar varmı ekran formatını tam otutturamadımda :) tv den ayarlayıncada zoom yapmış gibi oluyor..plazma için sakat durum alt üst siyah boşluklar

Cihazın çıkış formatı 1080 p 50 hz veya 6o hz olmalı.HD filmlerin tam ekrana oturması için video ayarları kısmında uzaklaştırma foksiyonu açık ise kapalı yapılmalı.Bu şekilde HD filmler tam ekran olmaktadır.
  • Arkadaşlar benim cihaz son günlerde yutube daki videoları göstermez oldu.Acaba sizde de durum böyle mi?Bunun bir çözümü varsa paylaşmanızı rica ediyorum.
  • henüz internete bağlamadım bunun lan ayarlarında dns ip ellemi girmek gerek acaba?
  • Arkadaşlar cihazda dosya saklamak, şifrelemek mümkün mü acaba?

PC'de FolderLock benzeri programlarla dosya gizleme işini yapabiliyoruz.
    Aynı şekilde bir dosya gizleme olayını bu cihazda yapabilir miyiz?

PC'de kurulu olan FolderLock programı ile denedim ama sadece b.sayardakileri yapıyor ve "usb bağlantılı dosyalara uygulanamaz" diyor.

Bu da bir konu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugan -- 29 Mayıs 2012; 17:36:22 >
  • Ben de 2 gün önce hepsiburada.com' dan kargo ile beraber 155 liraya aldım

Cihazı sadece usb bellek ile deneyebildim şimdilik. Pek zaman ayıramadım açıkçası..

NTFS ile biçimlendirilmiş bir harici diski USB den bağlasak, içindeki filmleri görür mü arkadaşlar ?
    Kayıt için değil. Sadece harici harddiskimdeki filmleri izlemek istiyorum.
  • görür neden görmesin kayıtta yapabilirsiniz
    sadece torrent için hdd cihazın formatlaması gerekiyor kayıt için şart değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akurttr

görür neden görmesin kayıtta yapabilirsiniz
    sadece torrent için hdd cihazın formatlaması gerekiyor kayıt için şart değil..

Anladım hocam.. çok teşekkür ediyorum cevap için.
  • Bende 2 gün önce HB'dan aldım =D Son firmware i yükleyeyim dedim , alet bir anda kağnı ya döndü, eski firmware i bulup yükleyene kadar çatladım resmen. Dikkat edin =D
  • arkadaşlar ;

Bu cihazın mevcut en son ve sorunsuz yazılımına nasıl ulaşabiliriz.

Buradaki link çalışmıyor.

Digitaltrendin sayfasına baktım oradada yok.

Birde birşey soracağım. Biraz paronayak bir soru olabilir. HB dan alıpta sorunlu veya arızalı diye iade edilen cihazlar noluyor. Paketlenip cilalanıp yeni sipariş verenleremi gönderiliyor acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: eztech

arkadaşlar ;

Bu cihazın mevcut en son ve sorunsuz yazılımına nasıl ulaşabiliriz.

Buradaki link çalışmıyor.

Digitaltrendin sayfasına baktım oradada yok.

Birde birşey soracağım. Biraz paronayak bir soru olabilir. HB dan alıpta sorunlu veya arızalı diye iade edilen cihazlar noluyor. Paketlenip cilalanıp yeni sipariş verenleremi gönderiliyor acaba ???

En son yazılımı digitaltrend sayfasında en alt kısımda kurumsal kısımda Dexonic Firmware Güncelleme yazan yerden indirebilirsiniz.
  • teşekkür ederim. bu topicte bahsedilen son yazılımmı acaba?
  • "Birde birşey soracağım. Biraz paronayak bir soru olabilir. HB dan alıpta sorunlu veya arızalı diye iade edilen cihazlar noluyor. Paketlenip cilalanıp yeni sipariş verenleremi gönderiliyor acaba ??? " diye sormuştum. Bu konuda neler düşünüyorsunuz arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.