Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiçbir doğru değil hepsi yalan DTS destekler türkçe karekterler sorunsuz..
    diğer herşey kullanıcı hatası..
  • Arkadaşın yalan borcumu var neden kızdınız bu kadar :)

Bende de bazen cihazın audio tuşundan ses şeklini değiştirdiğimde (dual olanlarda türkçe&ingilizce seçenekli) kitliyor filmi ses hatası diye bir uyarı çıkartıyor..Herzaman yapmıyor bir uyuşmazlık var ses codek te heralde
  • DTS 5.1 i destEklemiyormuş sadece 2.1 çalışıyormuş.
    Yeni güncelleme ile altyazılardaki Türkçe harfler çıkmamaya başlamış.
    kızdığımız yok yukarıda yazdıklarıyla ilgil olarak yorum yaptık herhalde niye kızlım ki ama hiç kullanmadığı bir cihaz hakkında yorum yapması sorun 12 sayfa yazı var buralarda bu konularla ilgil birçok yazı var bu yorumu yazmadan önce okursa sorun olamaz ..
    yukarıda arkadaşın biriside filmleri oynatmıyor falan gibi şeyler yazmıştı filmlerin ayrıntılarını ver dedik ondan sonra firmware hatalıymış dedi yeni firmware yükleyince herşey düzeldi dedi
    sonuç olarak son firmware de hatalar yok mu var ama bunlar genel olarak cihazı kötüleyecek şeyler değil sadece ufak tefek kullanıcı memnuniyetini etkileyen faktörler ana faktörler de herhangi bir problem yok..
    sonuç olarak isteyen alır istemeyen almaz ama buraya olumsuz şeyler yazmak için öncelikle cihazı alıp kullanan kişilerin yorum yapmasında fayda var ..
    arkadaşın WD dediği cihazdanda var enson MKV uzantılı filmlerin hiçbirini oynatmıyore ancak MKV merge programıyla tekrar işlem yapmanız gerekiyor sonra kayıt özelligi yok internal HDD takılamıyor bikere ikisi klasman olarak farklı cihazlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: akurttr

DTS 5.1 i destEklemiyormuş sadece 2.1 çalışıyormuş.
    kızdığımız yok yukarıda yazdıklarıyla ilgil olarak yorum yaptık herhalde niye kızlım ki ama hiç kullanmadığı bir cihaz hakkında yorum yapması sorun 12 sayfa yazı var buralarda bu konularla ilgil birçok yazı var bu yorumu yazmadan önce okursa sorun olamaz ..
    yukarıda arkadaşın biriside filmleri oynatmıyor falan gibi şeyler yazmıştı filmlerin ayrıntılarını ver dedik ondan sonra firmware hatalıymış dedi yeni firmware yükleyince herşey düzeldi dedi
    sonuç olarak son firmware de hatalar yok mu var ama bunlar genel olarak cihazı kötüleyecek şeyler değil sadece ufak tefek kullanıcı memnuniyetini etkileyen faktörler ana faktörler de herhangi bir problem yok..
    sonuç olarak isteyen alır istemeyen almaz ama buraya olumsuz şeyler yazmak için öncelikle cihazı alıp kullanan kişilerin yorum yapmasında fayda var ..
    arkadaşın WD dediği cihazdanda var enson MKV uzantılı filmlerin hiçbirini oynatmıyore ancak MKV merge programıyla tekrar işlem yapmanız gerekiyor sonra kayıt özelligi yok internal HDD takılamıyor bikere ikisi klasman olarak farklı cihazlar ...

Arkadaşımızın dedikleri doğru.Cihazımızda ana işlevler konusunda herhangi bir problem yok.Her şey tıkır tıkır çalışıyor.Ben Dexonic cihazını bir yılı aşkın kullanmaktayım ve herhangi bir problem yaşamadım ne film kodeklerinde ne kayıt foksiyonunda nede ims menüsünde (yutube hariç).Eskiden DVD recorder vardı, dvd tak kaydet, film seyretmek için dvd ara bul tak açılmasını bekle epey uğraştırıyordu.Sonunda dvd recorder arızalanınca kayıt yapabilen medya player arayışına girmiş ve Dexonic cihazını 2011 yılında almiştım ve bugüne kadar da problemsiz kullanmaktayım.İçine takmış olduğum 1 tb lik hdd sayesinde hem kayıt yapıyorum hemde hdd aktarmış olduğum filmleri anında izlemeye başlıyorum.Ben kullanıcı olarak memnunum.

• youtobe disinda bende memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark annroid box ve dexonic arasında kalmıştım..işlemcisi rami düşük mini bir pc yerine ya laptop almalı veya dexonic gibi fiyatı makul bir medya player alamalıydım 159 tl ye hepsi buradan dexonic aldım..bana göre sorunları olsada bu fiyata çok şikayet etmek haksızlık olur zaten :) Birde şu var kurcaladıkça öğreniyor insan
  • quote:

Değerli akurttr arkadaşım,

Ben bu cihazı almaya niyetlenmiştim. Ancak bu forumda yazılanları okuyunca vazgeçtim.
    Sebebi bir önceki mesajımda yazdığım sebepler. Yani DTS ve alt yazı.

Bunları nereden mi çıkardım?
    Önce senin yazdıklarından.
    Bu forumda bu başlıkta 7. sayfada 3 kere ayrı ayrı en son güncellemeyi yükledikten sonra DTS in 5.1 değil 2.1 ses verdiğini yazmışsın.
    Firmayla temasa geçmiş olmana rağmen bir sonuç alamadığını yazmışsın.
    Aynı sayfada 9canl rumuzlu arkadaşımız seni onaylamış o da 5.1 ses alamadığını yazmış.

İnandım sana, yazdıklarına.

Yine 7. sayfada supernick rumuzlu arkadaşımız ve 11. sayfada Darksun82 rumuzlu arkadaşlarımız son güncelleme ile cihazın çok ağırlaştığını, kağnı gibi olduğunu yazmışlar.

9. sayfada Real-daywalker arkadaşımız Türkçe karakterlerde sorun yaşadığını; 10. sayfada Qklavye, Zkasal, Siutr arkadaşlarımız da altyazıların çok kötü olduklarını yazmışlar.

Şimdi bana bilmediği, kullanmadığı cihaz hakkında yorum yapıyor diyorsun.
    Ben kullanıyorum demedim ki.
    Bu yazılanları okuyunca almaktan vazgeçtim dedim.

Halen WD kullanıyorum MKV'ler dahil tüm işlemlerinden çok memnunum.
    Bu cihazın kayıt özelliği var diye fiyatı da düşmüş diye almaya niyetlenmiştim.
    Vazgeçtim.
    Hepsi bu.

Cihazından memnun olan herkes iyi günlerde kullansın.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TekinO

quote:

Değerli akurttr arkadaşım,

Ben bu cihazı almaya niyetlenmiştim. Ancak bu forumda yazılanları okuyunca vazgeçtim.
    Sebebi bir önceki mesajımda yazdığım sebepler. Yani DTS ve alt yazı.

Bunları nereden mi çıkardım?
    Önce senin yazdıklarından.
    Bu forumda bu başlıkta 7. sayfada 3 kere ayrı ayrı en son güncellemeyi yükledikten sonra DTS in 5.1 değil 2.1 ses verdiğini yazmışsın.
    Firmayla temasa geçmiş olmana rağmen bir sonuç alamadığını yazmışsın.
    Aynı sayfada 9canl rumuzlu arkadaşımız seni onaylamış o da 5.1 ses alamadığını yazmış.

İnandım sana, yazdıklarına.

Yine 7. sayfada supernick rumuzlu arkadaşımız ve 11. sayfada Darksun82 rumuzlu arkadaşlarımız son güncelleme ile cihazın çok ağırlaştığını, kağnı gibi olduğunu yazmışlar.

9. sayfada Real-daywalker arkadaşımız Türkçe karakterlerde sorun yaşadığını; 10. sayfada Qklavye, Zkasal, Siutr arkadaşlarımız da altyazıların çok kötü olduklarını yazmışlar.

Şimdi bana bilmediği, kullanmadığı cihaz hakkında yorum yapıyor diyorsun.
    Ben kullanıyorum demedim ki.
    Bu yazılanları okuyunca almaktan vazgeçtim dedim.

Halen WD kullanıyorum MKV'ler dahil tüm işlemlerinden çok memnunum.
    Bu cihazın kayıt özelliği var diye fiyatı da düşmüş diye almaya niyetlenmiştim.
    Vazgeçtim.
    Hepsi bu.

Cihazından memnun olan herkes iyi günlerde kullansın.

Teşekkür ederim.

bende bu cihazı ilk çıktığı zamanlarda alanlardan biriyim tabiiki ve halen kullanmaktayım

tahminen yazılım yüklemesi sırasında cihaz ile ilgili kartında bir arıza oluştuğu tespit edilmiştir ve DigitalTrend tarafından arıza giderilmiştir.Şu anda aktif olarak kullanılmaktadır
    flim dosyanızda herhangi bir sıkıntı yoksa oynatmama gibi bir şansı yok

DTS 5.1/2.1 destekleme konusuna gelince

JBS 5.1 analog amfi kullanmaktayım eski olduğundan dijital herhangi bir ses girişi bulunmamakta
    bildiğiniz gibi Dexonic media playerde analog ses çıkışı bulunmamakta
    bu sebepten dolayı dijital ses girişi olan bir amfi veya dekoder almanız gerekmekte

bende şu anda JBS 5.1+Jazz DE006+Dexonic olarak kullanmaktayım ve memnunum

herkese teşekkürler

• ya arkadaşlar tv bağlantısını yapamadım,birde tv den kayıt yaparmı lütfen yardım.yuotube düzeldimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefa2525

ya arkadaşlar tv bağlantısını yapamadım,birde tv den kayıt yaparmı lütfen yardım.yuotube düzeldimi

Dexonici tv ye bağlamak yani tv yayınını kayıt etmek için uydu cihazı gerekir.Yani Dexonic cihazının kayıt yapabilmesi için cihazın arkasındaki av girişine bir kaynak bağlamak gerekiyor, bu kaynak ta tv yayınları için uydu cihazı olmaktadır.Dexonic cihazının av girişine hangi kaynak bağlanırsa o kaynaktan gelen görüntüyü kayıt eder.Mesela uydu cihazı, dijital video kamera, dijital fotoğraf makinası gibi.Yutube maalesef düzelmedi düzelebilmesi için yeni bir yazılım gerekli ama ne zaman yeni bir yazılım çıkacağı belli değil.Ama diğer ims menüleri çalışıyor.
  • Arkadaşlar... Teledünya HD kutum var ve Samsung Smart TV sahibiyim. Benim tek istediğim HD kanallarda çıkan yayınları (BBC HD, Eurosport HD, vs...) dahili veya harici bir diske mp4 veya benzeri formatta 720p veya 1080p kalitesinde kaydedebilmek. Bu cihaz bu işe yarıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niketre2

Arkadaşlar... Teledünya HD kutum var ve Samsung Smart TV sahibiyim. Benim tek istediğim HD kanallarda çıkan yayınları (BBC HD, Eurosport HD, vs...) dahili veya harici bir diske mp4 veya benzeri formatta 720p veya 1080p kalitesinde kaydedebilmek. Bu cihaz bu işe yarıyor mu?

Merhaba Dexonic cihazının kayıt kalitesi en fazla 720*576*25 karedir.Ben D Smart SD abonesiyim ve buradan belgeselleri kayıt edip izliyorum.Eğer sizin kullandığınız teledünya kutusunda av çıkışı varsa dexonic cihazına bağlayarak hem dahili hdd ye veya usb üzerinden usb flash diske kayıt yapabilirsiniz.Yapılan kayıt mpg formatındadır ve dvd kalitesinde kayıt yapar.
  • kayit kalitesi gayet guzel ama hd kayit ozeligi yok

• Dual seslendirmeli filmlerin bazılarında audio tuşuna basıp diğer seçeneğe geçtiğinde ses hatası uyarı ile filmi kitliyor..Bunu sadece iki filmde yaptı diğer duallerde sorun yok..İşin çokta uzmanı değilim ama demekki codec sorunu var..

Birde bu ses işlerinden anlayanlara sorum olacak..1080 bir film indirdim ama ses seçeneğinde türkçe yok bu yüzden filmin yanına VLC uzantılı bir türkçe ses dosyası eklemişler ama bunla beraber filmi türkçe açamıyor..olmadı altyazı ekliyeyim dedim altyazıyı ne hikmetse görmedi cihazın altyazı görmekle ilgili sorunu yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 21 Ağustos 2012; 17:20:55 >
  • ya arkadaşlar ne yaptımsa uydu cihazını dexoniçe bağladım bir türlü tv.izleyemiyorum lütfen yardım.3 gün uğraştım yine yapamadım herhangi bir ayarı varmı ben ne yaptımsa olmadı.cihazda herhangi bir ayarmı yapmak gerekir lütfen yardımmm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefa2525

ya arkadaşlar ne yaptımsa uydu cihazını dexoniçe bağladım bir türlü tv.izleyemiyorum lütfen yardım.3 gün uğraştım yine yapamadım herhangi bir ayarı varmı ben ne yaptımsa olmadı.cihazda herhangi bir ayarmı yapmak gerekir lütfen yardımmm.

Dexonic cihazının av girişine uydu alıcının av çıkışını bağlayıp dexonic cihazının menü kısmında av girişini seçmeniz lazım.tabi bu arada dexonic cihazının hdmı çıkışını tv ye bağlayıp tv den de hdmı girişi seçilmelidir.Tv ekranında uydu yayını çıkacaktır.
  • hepsini yaptım tv ekranından DTV yazı çıkıyor
  • Film işlerinden iyi anlayanlara sorum olacak..Dexonic media player dvd olarak indirilmiş filmleri klasor oynat seçeneği ile gösteriyor..Ben ingilizce ses olan filme ses dosyası eklemek istiyorum ama klasor içine attığım ses dosyasını cihaz okumadı formatı ne olmalı veya nasıl yapılır
  • Cihazı bir alışveriş sitesinden 140 civarı bir fiyata aldım. Aslında medya oynatıcım vardı, bunu kayıt için aldım. Henüz güncelemesini yüklemeden şöyle bir denedim. Dexonic' i digiturk HD uydu alıcına A/V den bağladım.Dexonic' i TV' ye önce hdmi ile bağladım ancak LG 42PQ6000 PLAZMA tv' min bu tür bağlantımı desteklemediği uyarısı geldi ekranda. Bu normal mi? Çıkardım A/V olarak bağladım. Digiturkte bir kanalı digiturk kumandası ile açtım sonra tv' den a/v girişini seçerek Dexonic' e geçtim a/v yi seçerek Dexonic üzerinden kanalı izlemeye başladım ancak görüntü 4:3 olarak geldi ne yapıp ettiysem 16:9 görüntü alamadım. Kayıt yaparken izleyeyim desem izleyemeyeceğim. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Sorunlar yaşasam da bazı kayıtlar yaptım. Görüntü kalitesi tatmin edici... Medya oynatıcı özelliği benim için 2. planda ancak onu da şöyle bir denedim.Altyazıları görmediğini farkettim. Açıkçası HQ kayıtı güzeldi ama cihazın diğer hiçbir şeyi pek kullanışlıya benzemiyor. Yukarıdaki konularda tecrübe sahibi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PANGEA2

Cihazı bir alışveriş sitesinden 140 civarı bir fiyata aldım. Aslında medya oynatıcım vardı, bunu kayıt için aldım. Henüz güncelemesini yüklemeden şöyle bir denedim. Dexonic' i digiturk HD uydu alıcına A/V den bağladım.Dexonic' i TV' ye önce hdmi ile bağladım ancak LG 42PQ6000 PLAZMA tv' min bu tür bağlantımı desteklemediği uyarısı geldi ekranda. Bu normal mi? Çıkardım A/V olarak bağladım. Digiturkte bir kanalı digiturk kumandası ile açtım sonra tv' den a/v girişini seçerek Dexonic' e geçtim a/v yi seçerek Dexonic üzerinden kanalı izlemeye başladım ancak görüntü 4:3 olarak geldi ne yapıp ettiysem 16:9 görüntü alamadım. Kayıt yaparken izleyeyim desem izleyemeyeceğim. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Sorunlar yaşasam da bazı kayıtlar yaptım. Görüntü kalitesi tatmin edici... Medya oynatıcı özelliği benim için 2. planda ancak onu da şöyle bir denedim.Altyazıları görmediğini farkettim. Açıkçası HQ kayıtı güzeldi ama cihazın diğer hiçbir şeyi pek kullanışlıya benzemiyor. Yukarıdaki konularda tecrübe sahibi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

cihazdan 16.9 ayarina getirdinizmi

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.