Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben cihazı yeni aldım 20.08.2011 tarihli güncellemeyi yaptım buradaki yorumları inceleyerek her şeyi hallettim herkese çok teşekkürler. Ancak DTS ses alıp alamadığımdan emin olamıyorum. Neden derseniz bende philips hts 5520 ses sistemi var. cihazı bununla kullanıyorum. TV den koaksiyel digital çıkış aldığım için uydu receıver dan veya tv den izlediğim filmlerde ses sistemi dolby, dts, ac3 şeklinde ses formatlarını gösteriyor. Ama dexsonic den oynatınca ses 5+1 geliyor ancak ses sisteminde pcm gösteriyor. anlayan biri varsa yardımcı olursa sevinirim. DTS desteklemiyorsa "yandı gülüm keten helva"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcakirak -- 7 Aralık 2012; 15:33:32 >
  • youtube de sorun olduğunu okudum önceki mesajlarda o hala devam ediyormu. bu cihaza özgü bir şey mi ?
  • http://www.upload.gen.tr/d.php/www/0s0ezpjr/install.img.html

Buradaki güncelleme dosyasında sorun mu var acaba? 60 küsür megabayt görünüyor ama indirince ''0'' başka güncelleme bağlantısı bilen var mı arkadaşlar.
    Bu oynatıcı beni resmen yıldırdı artık. Seste dalgalanmalar olmaya başladı. Zaten HD filmlerde bazı altyazıları görmeme sorunum vardı. Birde bu eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANGEA2 -- 2 Mart 2013; 10:49:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PANGEA2

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/0s0ezpjr/install.img.html

Buradaki güncelleme dosyasında sorun mu var acaba? 60 küsür megabayt görünüyor ama indirince ''0'' başka güncelleme bağlantısı bilen var mı arkadaşlar.
    Bu oynatıcı beni resmen yıldırdı artık. Seste dalgalanmalar olmaya başladı. Zaten HD filmlerde bazı altyazıları görmeme sorunum vardı. Birde bu eklendi.

Artik destekte yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhabalar kullandığım cihazdaki yazılımıhttp://speedy.sh/q2zve/DEXONIC.img adresine upload ettim.Benim cihaz, problemsiz bir şekilde iki yıldan beri bu yazılımla çalışmaktadır.Bu upload ettiğim yazılımı bir deneyin, denedikten sonra sizin cihaz yine düzgün bir şekilde çalışmıyorsa donanımsal bir problem olabilir.O zaman servisine göndermenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: huuso

quote:

Merhabalar kullandığım cihazdaki yazılımıhttp://speedy.sh/q2zve/DEXONIC.img adresine upload ettim.Benim cihaz, problemsiz bir şekilde iki yıldan beri bu yazılımla çalışmaktadır.Bu upload ettiğim yazılımı bir deneyin, denedikten sonra sizin cihaz yine düzgün bir şekilde çalışmıyorsa donanımsal bir problem olabilir.O zaman servisine göndermenizi tavsiye ederim.

Merhaba Arkadaşlar,

Cihazı sıkıştırılmamış bluray (BD25 / BD50)izlemek için kullanıp DTS ses alamayan var mı?

Ayrıca tüm sayfaları okudum fakat PS3 için kayıt yapma girişiminde bulunan 1 arkadaş var ve o da ilkinde başarılı olamamış ve sonrasında da geri dönüş yapmamış konuya. PS3'te kayıt yapabilen var mı?

Son olarak, torrent indirme olayında donma, %99'da kalma, büyük boyutlu torrentler indirmeme vs sorunları son yazılımda da devam ediyor mu?

Kullanan arkadaşlardan yardım ve yorumlarını bekliyorum.

Şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Cihazı sıkıştırılmamış bluray (BD25 / BD50)izlemek için kullanıp DTS ses alamayan var mı?

Ayrıca tüm sayfaları okudum fakat PS3 için kayıt yapma girişiminde bulunan 1 arkadaş var ve o da ilkinde başarılı olamamış ve sonrasında da geri dönüş yapmamış konuya. PS3'te kayıt yapabilen var mı?

Son olarak, torrent indirme olayında donma, %99'da kalma, büyük boyutlu torrentler indirmeme vs sorunları son yazılımda da devam ediyor mu?

Kullanan arkadaşlardan yardım ve yorumlarını bekliyorum.

Şimdiden çok teşekkürler.

Bir bilen yok mu arkadaşlar?

Bu player'ı kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Bu cihaz DTS sesleri, DTS olarak çözüyor mu?

• eaglemania kullanıcısına yanıt
    Blu Ray de DTS sesi optic kabloyla bağladığım 5+1 ses sistemimden sorunsuzca alıyorum.Kablo bağlantılarınız ve ses sisteminiz uygun olması şartıyla sorun yok. @eaglemania
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZBERK68

Blu Ray de DTS sesi optic kabloyla bağladığım 5+1 ses sistemimden sorunsuzca alıyorum.Kablo bağlantılarınız ve ses sisteminiz uygun olması şartıyla sorun yok. @eaglemania

Teşekkürler hocam.

DTS veriyor ancak sesin şiddetinde ciddi sorun vardı.

Şöyle ki, evdeki TV'im de DTS codecli Full HD filmleri oynatıyor, onda denediğim zaman ses çok daha net ve gür çıkıyor. Dexonic ile denediğimde ise her kanaldan yine ses geliyor ancak baya sönük kalıyor. Zaten dexonic'in bağlı olduğu kaynak da DTS etkin değil, DTS Neo 2:5 gibi bir codec ile çözüyor. Bunu sorduğumda bir arkadaş sanal çoklu kanal gibi bir yapıdan bahsetmişti.
  • Arkadaşlar, bu cihazı alalı bir kaç gün oluyor. 127 TL verdim. Media mark tan aldım. Cihaz önce mkv uzantılı olan bazı dosyaları açarken bazılarını açmadı. Sistem güncellemesi yaptım. Sonra sorunsuz çalışmaya bayladı. Oynatmadığı format yok. Herkese tavsiye ederim.
  • huuso H kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz img yüklendiğinde youtube ve internet tv kanalları çalışıyormu? Çünkü çalışmadığını serviste kabul ediyor. Ayrıca bazı codecleri desteklemediği için, tüm filmleri açamayacağınıda kabul edip, 2 sene önce görüştüğümde "yeni yazılım çıkacak, düzelecek" denildi. Hala yeni yazılım yok... Sizdede bu sorunlar yokmudur?
  • Lütfen satıcı arkadaşlar ürün hakkında, herşey çok güzel yazmak yerine, ürünü satın alanların yıllardır güncelleme beklediğini unutmasınlar. Ben ürünü satın alırken, banada "güncelleme geliyor, düzelecek" dedikleri için ürünü aldım. Forumdaki Satıcı ve Servis personeli arkadaşlar, eğer güncelleme yapılmayacaksa, Kaynak img kodlarını verin üzerinde çalışayım. Hiç olmaz ise, düzgün bir yazılım için çabalayan birkaç kişi olur...
  • ilk aldigim medya playerlerden di,tv den kayit icin almistim, kayit ve sinama depolama yi dusunmustum, ancaak, kayit sadece mpeg 2 olup, bendeki goruntu kalitesi oldukca kotuydu, sonrasinda da cihaz ariza verdi, iade etmistim..philips 3000 aldim 100 tl ye, 1,5 TB HHd taktim acmadigi format yok, kayit icin sunny 14200 , ve lifemaxx HD almistim ikisi de MTS olarak kayit yapiyor ve oynatiyorlar, hatta HHD imin icindeki filmleride ne olursa olsun oynatiyorlar, optik olarak ses sisteine bagladim 5.1 , 2.1 ses olarak aliyorum ...dexonnic vaktinde iyi diye cikti ancak uretimi durdugu icin amerikan firmasi destegi kesti, yazlim falan cikmaz cikmayacak da...youtube falan isteniyorsa goldmasterin 1050 1045 i gayet iyidir, benim fikrim bu, kullanici olarak, 590 tlverip dark 7. 1 ini de alip iade etmistim. kayit kalitesi iyi degildi,d smart uyesi olup flmleri kaydet izle yapacaksaniz, gigabule 800 hd se , GM 1045, 1050 alinmali, sadece uydu kayit ve izleme icin ise sunny 14200, 14700 14100 ultimate, gibi ucuz modeller alinabilir...

• Bence artik gereksinim kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı hala benim gibi kullanan varsa, youtube tekrar çalışmaya başladı.Artık youtube izlenebilmektedir.
  • Cihaz için en son çıkan FİRMWARE'i upload edebilecek biri var mı acaba? (20.08.2011 tarihli olandan başka var mı ki?)

Bu konu içerisinde verilen linklerin hepsi ölmüş ve ayrıca ne üretici firma ne de dijital trend'in sayfası kalmamış

Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerzzz -- 23 Mayıs 2014; 17:06:27 >
  • 20.8.2011 tarihinden sonra yeni yazılım çıkmadı.Ama bu yazılımla youtube çalışmaktadır.Ben sorunsuz bir şekilde izlemekteyim.
  • quote:

20.8.2011 tarihinden sonra yeni yazılım çıkmadı.Ama bu yazılımla youtube çalışmaktadır.Ben sorunsuz bir şekilde izlemekteyim.

İşte hocam bana 20.08.2011 tarihli olan bu yazılım lazım. Bu yazılımı bir yere upload etmeniz mümkün mü acaba? Dijitaltrend iflas etmiş ve siteleri de kapanmış. Ayrıca bu konu içinde ki linklerin de hepsi ölmüş.
  • Sizin için upload ettim.http://www.dosya.tc/server30/hyEA4B/bt3548hr_FW_20.08.2011.zip.html buradan indirebilirsiniz.Ziplenmiş şekilde zipten çıkarıp kullanabilirsiniz.
  • quote:

Sizin için upload ettim.http://www.dosya.tc/server30/hyEA4B/bt3548hr_FW_20.08.2011.zip.html buradan indirebilirsiniz.Ziplenmiş şekilde zipten çıkarıp kullanabilirsiniz.

Hocam çok teşekkür ederim. Cihaz yarın elimde olacak. Yarın akşam güncellemeyi yaparım artık.
    Siz olmasanız bu güncellemeyi bulmam mümkün gözükmüyordu,tekrar çok teşekkür ederim;)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.