Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anlamadığım 27 eylül gibi bir tarihte başlayacaktı, bu ilk bölüm geniş özet gibi birşey mi acaba?
  • İlk 6 dakikası özet, nasıl olduysa internete sızmış bu bölüm, birde ingilizce alt yazısı olsaydı
  • 2.Sezonda da son 2 bölüm sızmıştı böyle özet değil bölümün tamamı.
  • Arkadaşlar Lost başlayana kadar bi dizi izlemek istiyorum da ne dersiniz Dexter iyi midir? Kaç sezon var şu ana kadar?
  • 2sezon var 3de şuanda çıkmış. Kesinlikle izlenecek bir dizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

2sezon var 3de şuanda çıkmış. Kesinlikle izlenecek bir dizi.

Torrentlerde bulunur herhalde bölümler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GebereJackson

quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

2sezon var 3de şuanda çıkmış. Kesinlikle izlenecek bir dizi.

Torrentlerde bulunur herhalde bölümler?

Kesinlikle bulabilirsiniz, ben torrent olayları içinde değilim ama yaygın bir dizi olduğu için bulunması kolay olacaktır.
  • Torrentler çok yavaş oluyor ben rapidden 720p görüntüleri izliyorum bu dizinin sadece 2 bölümünü göz ucuyla cnbce de seyrettim diyaloglara dexter karakterine adeta aşık oldum. House M.D den sonraki en favori dizim budur artık.
  • 3x01 -- Our Father
    Air Date (Sep/28/2008)
    Release Date Sep/05/08
  • 3. sezon altyazılarını bulan biri var mı
  • Çıkmadı daha beklemedeyiz, bu gidişle 27 eylülü bekleyeceğiz galiba.
  • Dizi tvde yayınlanmadan altyazısı çıkmaz sanırım.Tvde yayınlanınca İngilizce altyazı cıkacak ve onu öyle çeviren olacaktır.
  • Severek izlediğim diziler arasında.
  • 3 x 1 i indirdim, birazdan izleyeceğim. eğer alt yazıyı bulamayan varsa buyursun

http://www.altyazi.gen.tr/?file_id=92

ekleme : indirdiğim bölümün adı our father. yani imdb ile de uyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 11 Eylül 2008; 21:25:16 >
  • Az önce 1. sezon 1. bölümü izledim bayıldım yahu! Adam kendini nası sevdiriyo şirefsiz psikopat Yalnız bölüm 52 dk.ydı bütün bölümleri böyle uzun mu? Alışmışız 30 dklık 40 dklık dizileri izlemeye
  • İlk 6 dakikasında özet gösterdiler. Genelde işte 45dk felan sürüyordu.
  • resimlere bakılırsa görüntü kalitesi artmış sanırım
  • arkadaşlar ben lilaya hasta oldum bişi sorcam tam 2 saattir arıyorum bu lila yeni terminatördeki sarah connor diilmi eğer oysa 300 spartalıdaki kadında o kraliçe olan lütfen birisi bişi desin kim bu hatun adı yani
  • değilmiş buldum

yeni oyuncu haberlerimiz sıradan geliyor. şimdi de, kan severlerin dizisi, karizmatik michael c. hall'lu dizi dexter'a bir yeni oyuncu haberi var.
    ingiliz aktris jaime murray, dexter 2.sezon'da bir rol kapmış. 30 eylül'de yeni sezonuna başlayacak olan dizide, murray, Lila adında bir karakteri canlandıracakmış.

Lila, Dexter'ın yakın arkadaşı rolünde karşımıza çıkıyor ve tahminim, sırrını bilen yegane kişi olacak. Aynı zamanda iş arkadaşı olacak olan Lila, çılgın, akıllı ve beklenmedik olarak tanımlanmış. 12 bölümden 10'unda göreceğimiz Murray'i ve diziyi merakla bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: McLanE

-Spoiler içermektedir!- “Dexter“ın pazar günü yayınlanan 2×08 - Morning Comes bölümü, Amerikan izleyicisindan büyük ilgi gördü ve Showtime’a tarhinin en yüksek izleyici sayısını getirdi. Saat 21:00′deki yayınıyla 1.23 milyon izleyiciye ulaşan bölüm, 23:00′teki tekrarıyla bu sayıyı 1.63 milyona taşıdı. Morning Comes ayrıca bir önceki bölüme oranla %41′lik bir seyirci artışı da elde etti. Dexter’ın sırlarının giderek açığa çıktığı bölümle ile kırılan rekordan sonra; Dex’in, sorunlu kız arkadaşı Lila’yı öldürmek zorunda kalacağı (böyle giderse büyük ihtimalle öyle olacak) bölümün yeni bir rekor getirme olasılığının bir hayli yüksek olduğu da ortada.

dexter

sana katılıyorum dostumbu arada death note bitiyo bi ara değiştirelim şu cd leribi famly guy ı indirmedin gitti

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.