Arkadaşlar bende torrettan indirdim ancak dosyaları açamıyorum.Arşiv bozuk veya hatalı diyor. Başına böyle birşey gelen varmı acaba
sahte indirmiş olabilirsin, bilindik kişilerin riplerini indirmelisin..
Verdiğim torrenti indir..
dexter baba oluyo ha çocuğunu düşünemiyorum bunun.
bayağı güzel başladı ilk bölüm. yeni bölüm 29undan önce gelmez herhalde.
S03E01 kaç dakika?
ve görüntü kalitesi nasıl?
2 tane netload linki buldum part şeklinde ilki 400mb kestim indirmeyi.
Sizde de bu kadar uzun mu? yani 28 eylülde çıkacak olan bu kadar büyük mbli olmaz di mi?
Haftaya başlıorum 3.sezonu indirmeye..Bakalım ortalığı kesip biçecek mi bu sezonda da dexterrr
ilk iki sezonu 2 günde bitirdim nihayet 3.sezon başlaımş biraz biriksin 2-3 bölüm birlikte izleyim
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
S03E01 kaç dakika?
ve görüntü kalitesi nasıl?
2 tane netload linki buldum part şeklinde ilki 400mb kestim indirmeyi.
Sizde de bu kadar uzun mu? yani 28 eylülde çıkacak olan bu kadar büyük mbli olmaz di mi?
58dk (özet içinde)
en iyi kalite şuan 480*360 EZTV grubuna ait, bendeki 535mB ama boyutu kalitesine göre çok fazla.. TV de çıkınca yüksek çözünürlükte daha düşük boyutta riplerler..
Zaten bu ilk bölüm bilerek tanıtım, reklam amaçlı düşük kalitede verilmiş birşey..
1. sezonu bitirdim bu gece dizi süper gidiyo yav sezon finali süperdi! 2. sezona başlicam bugün
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
dexter baba oluyo ha çocuğunu düşünemiyorum bunun.
bayağı güzel başladı ilk bölüm. yeni bölüm 29undan önce gelmez herhalde.
Kesinlikle yeni sezon süper başladı.
Benimde dexterin çocuğuyla ilgili şüphem yok değil Aynı zamanda şu Narkotik için katılan polis Quinn di sanırım şüpheleniyorum bir yamuk olursa ondan beklerim
acaba dexter artık aile babası mı olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: emreee85
acaba dexter artık aile babası mı olacak.
Adam o tür duyguları kaldırabilirmi acaba. Şok geçirir ha
İlk 2 sezonunu çok beğenmiştim. Şimdi 3. sezon ilk bölüm yayınlanmış ama malesef kotayı baya aştım zaten bu ay. Bir dahaki ay için indirileceklerin ilk sırasında
Bol kesmeli parçalamalı bir 3. sezon olması dileğiyle.
2.sezonu biraz önce bitirdim. Daha önce normal bir dizi sanıyordum bunu fakat inanılmaz bir şeymiş. Dexter yüzünden bir daha keyif alarak dizi izleyebileceğimi sanmıyorum Prison bile çok yavan kalıyor bunun yanında...
İlk sezon uzun bir film gibiydi. Keşke devamı olmasaymış dedim ama 2.sezon mükemmeldi. Tek nefeste izledim.
Bu karakterle ortak yanımız da yok değil hani... 2.Sezon 10.bölümün sonunda kendimi gördüm. Tek fark Dex pişman olmadı eski çizgisine devam etti. Benim içinse yapacak bir şey yok son pişmanlık fayda etmiyor.
1.sezon bitti.
Biraz kafam dinlensin devam edeceğim.
Diziden fazlasıyla etkilenmek istemiyorum.
2. sezondan devam ediyorum Dexter'ın yeni hatun daha güzelmiş be
o taş gibi ya o hatunun başka bir dizisi daha var tnt de rastgelirsem kaçırmam
quote:
Orjinalden alıntı: eddy
o taş gibi ya o hatunun başka bir dizisi daha var tnt de rastgelirsem kaçırmam
Bi de psikopat tam benlik
s3e1 i yeni izleyebildim Dexter herzamanki gibi ''Dexter!'' güzel ve keyifli bir 3.sezon izleyeceğiz gibi gözüküyor,bölüm sonu süprizi de ilginçti,bakalım neler olacak.
Yine mi bu müzik? Yine mi çikolatalı puding? Kahretsin! Ne oldu? Bunu daha önce de yapmıştım. Ne demek istiyorsun? Hamileyim. ne bu yeni bir gebelik testi mi çocuk filan pek sanmıyorum bu bölümde cinselliği baya bir zorlamışlar birde şu Quinn ne ayak hiç anlamadım birde kadın vardı morgan a birşeyler teklif etti