hemen indirin.. Ayrıca çeviri yi yapan.. leventch adlı arkadaşa teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: el-muhaberat
sabah sabah da et yenir mi yaww
benim dizideki favorim buz kamyonlu katil. dexten daha soğukkanlı daha yakışıklı. bi de isme bak buz kamyonlu katil
Buz Kamyonlu
bu akşam 21:00 da yeni bölüm yayınlanıyo. online olarak izliyebilirmiyiz? showtime diye bi kanalda çıkıyo sanırım... torrent'e düşmesi kaç saat alır acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: helloween
bu akşam 21:00 da yeni bölüm yayınlanıyo. online olarak izliyebilirmiyiz? showtime diye bi kanalda çıkıyo sanırım... torrent'e düşmesi kaç saat alır acaba?
normalde bir iki saat sonra torrent de oluyor adamlar çok hızlı çalışıyorlar, ama indirmen çok zor çok yavaş iner, hızlı indirmek için 3-4 gün sonra denemelisin.. Alt yazılarda geç çıkarsabile en geç 6 gün sonra verilmiş oluyor diğer haftaya geçmeden..
ohüü.. netten izliyemiyozmu...
bu bölüm harika olucak hissediorum
5. bölümde ki dark defender olayı süper olmuş, çok pis gaza geldim o kısımlarda
ilk önce isim ekleme olayı olmayacak. ilk mesajdaki en alttaki uyarıyı oku. BİRDE ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ OLARAK "spoiler" i TÜRKÇE yazalım. BOZGUNCU VAR=(SPOİLER ingilizcedir.)
aga iyi reklam yaptın sen de haa ama altyazı hala çıkmadı yaw 6yı izleyemiyorum bi türlü
---------------------------- SPOILER S02E06 ----------------------------------- Yine çok kral bir bölümdü ama Rita'ya üzüldüm :-( ---------------------------- SPOILER S02E06 -----------------------------------
ismini yazdığın hangisiydi
quote:
Orjinalden alıntı: King Edward VII
ismini yazdığın hangisiydi
??????????????????
Electraya yazmıstım birol :) Rita yazmıs ya bi an hatırlayamadım o kimdi ?