bende öyle düşünüyorum ama miami polis departmanı bi katili daha kaldıramaz. tüm departmanı kapatırlar kesin
Ben asıl öyle birşey olursa Debra için üzülürüm,her zaman Dexter kurtaramaz
Yeni bölümü indirdim...
Dexter.S03E07.HDTV.XviD-LOL
Dp'de daha altyazı çevrilmeye başlanmamış sanırım yarına anca çıkar gibi bu bölümün türkçe altyazısı.
çeviri hala aynı yerde...
Anlaşıldı bu günde izleyemicez. Çevirmenler iyi baya saldı önceki altyazı pazartesi gecesi çıkmıştı.
Anlaşıldı bu günde izleyemicez. Çevirmenler işi baya saldı önceki altyazı pazartesi gecesi hazırdı bi hışımla 720p indirdim ama izleyemedim lanet gelsin.
Haydaaa... Şimdi de çeviri iptal olmuş... E nolucak şimdi? Başka nerden bulabiliriz altyazıyı?
Vazgeçmiş heralde.
Hakkaten ya yok hala altyazı 3 gün oldu.Sadece DP'de değil hiçbir altyazı sitesinde yok.
Arkadaşlar napıcaz??? Altyazı yok hiçbir yerde... Aaaa kalakaldık yaa
Altyazı mutlaka gelir arkadaşlar ama ne zaman gelir orasını bilemem,mecbur bekliycez birkaç gün,dpde üyeliği olan varsa istek falan yapsın bari.
Geldi altyazı
Yumulun beyleeer
Bu bölümde pek bir gelişme yoktu... Ama bence katilin;
Çok fazla hareketli ve heyecanlı bir bölüm olmasa da yine de güzel bir bölümdü bence,
Dexter ve Miguel arasında yaşananlar ilginçti bir an için araları bozulacakmı dedik ama aksine bozulmadı daha da iyi oldu,
Ayrıca Dexter'ın kendi kurallarına bağlılığını ve bu kuralın tek istisnasını bölüm sonunda arkadaşını öldürmesiyle görmüş olduk. -''Şimdiye kadar öldürdüğüm herkes,merhamet göstermem için bana yalvarmıştı.Bu...Merhamet işte bu.Ama sadece bir arkadaş için.''
güzel replikti.
arkadaşlar lost ve terminatörden sonra bu diziyide izlemek istiyorum.1. ve 2. sezonu nereden temin edebilirim.hd olarak satılıyormu acaba.yoksa dvd sini bulabilirmiyim?yardımcı olabilirmisiniz.....
google'a dexter s01 all episodes yaz
@erceylan Bende 3 sezonunda 720p arşivi var ama dvd ye çekmek mümkün değil bir sezon 16-17gb hatta 3. sezonda her bölüm 1.5 gb dextera yer açmak için ne var ne yok sildim. Ayrıca bu 3x07 itibariyle sezon başından beri aklımda olan Debra bu sefer kiminle yiyişçek sorusuda cevaplanmış oldu. Ben quinn diye tahmin ediyodum ama Muhbir Anton oldu hadi hayırlısı bakalım.