Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel bir dizi 1 2 bölüm izledim izlemeye kısmet olmadı en yakın zmanda izlemeyi düşündüğüm dizleriden birisi

• son bölüm süperdi miguel sinirlendi ve bu ilk kavgalarıydı. Bu tür olaylar yüzünden sezon sonuna dogru 2 li arasında ölümüne bi çekişme yaşanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 8 Aralık 2009; 16:53:38 >
  • Altyazı da çıkmış bu arada.

• bi ara dex miguele kafa göz dalacak sandım
  • Son bölüm çok sıkıcıydı, sonunu zor getirdim.
  • 3.sezon 5.bölüme kadar izleyebildim.
    Neden bilmiyorum ama ilk 2 sezon kadar zevk alamıyorum.
  • bence süperdi. çıkarılacak bir sonuç vardı. onu da yukarda spoiler e aldım
  • ben ısınamadım ya bu diziye çok saoğuk geldi ama fazla izleyemedim zaten onun için çok yorum yapmayım
  • Bence güzel bir bölümdü.Zaten Dexter genelde başlarda kötü gelir ama sonlara doğru süper olmaya başlar.

Bu bölümde şu deri yüzücü katilin ağaç kesici olduğunu öğrendik bence süperdi bu.Hatta önceki bölümlerde bir yerde ceset bulmuşlardı yine ve iki tane ağaç kesen adam vardı onlara sormuşlardı belki onlardan biri bile olabilir.

Son sahnede mükemmeldi ağlayacaktım nerdeyse.

• PB'den sonra bunu da başladım izlemeye, bakalım hayırlısı..
  • şuan 3x5'i izledim...ve 6 nın inmesini bekliyorum...Şu miguele uyuz oldum bişeylik çıkacak.bi rahat bırakmadı dexterı.
  • Miguel Prado adamım ya ama cidden gizli bi tarafı var.Hadi hayırlısı

• güzel bir bölümdü. aynı kalitede devam ediyor. deri yüzen katille tanışmamıza az kaldı.
  • Bence skinnleri göstermeleri ancak sezon finalinde olur. Çünkü bütün olayları son bölüme yüklüyorlar baya heyecanlı oluyor. Ama 3. sezon biraz sıkıcı başladı ve nedense aynı sıkıcılıkta ilerliyor. Umarım 1. sezondaki gibi sonlara doğru açılır. Şimdiye kadar izlediğim en iyi bölüm 1x12'ydi. En heyecanlı bölüm ise 2x12'ydi. Ama bu sezon olaylar fazla ağır ilerliyor 9-10 da işler çok karışacaktır buna eminim o savcı kadın birşeyleri öğrenecek pradonun ve dolayısıyla dexterin başını yakacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoFence

Bence skinnleri göstermeleri ancak sezon finalinde olur. Çünkü bütün olayları son bölüme yüklüyorlar baya heyecanlı oluyor. Ama 3. sezon biraz sıkıcı başladı ve nedense aynı sıkıcılıkta ilerliyor. Umarım 1. sezondaki gibi sonlara doğru açılır. Şimdiye kadar izlediğim en iyi bölüm 1x12'ydi. En heyecanlı bölüm ise 2x12'ydi. Ama bu sezon olaylar fazla ağır ilerliyor 9-10 da işler çok karışacaktır buna eminim o savcı kadın birşeyleri öğrenecek pradonun ve dolayısıyla dexterin başını yakacak.

Bence sıkıcı olmasın nedeni;

Dexter salak hala etraftaki rahatça gezen "deri yüzen KATiL" üzerinde hiç yoğunlaşmadı, sürekli dandirik kişilerle uğraşıyor miquel yüzünden, ondan dolayı sıktı biraz, yoğunlaşsaydı o adama biraz daha yaklaşırdı..

Kısaca Dex 3. sezon miquel yüzünden pasif kaldı, eee Dexter sıkı arkadaşlık yapmamalı böyle yavaşlar yoksa

• Dexter`da bir ara, kahramanimiz az kalsin gercekten dubloru olduruyordu, gercek bicagi fake sanip adamin gogsune saplamis sahne geregi 10dk sonra farketmis
  • Ayrıca hala açığa çıkmamış çok büyük bir sır var bildiğiniz gibi Miguelin kardeşini öldüren Dexter ve bu olaydan hiç bahsedilmesede kesinlikle biryerde patlak verecek buna %99 eminim ondan sonrada Dexter ile Miguel arasındaki büyük fırtınalar kopacak.
  • Dex Miguel'i indirir muhtemelen son bölümde.

• quote:

Orjinalden alıntı: NoFence

Ayrıca hala açığa çıkmamış çok büyük bir sır var bildiğiniz gibi Miguelin kardeşini öldüren Dexter ve bu olaydan hiç bahsedilmesede kesinlikle biryerde patlak verecek buna %99 eminim ondan sonrada Dexter ile Miguel arasındaki büyük fırtınalar kopacak.

Evet Dexter'ın Miguelin kardeşini öldürme olayı şimdilik kapandı gibi gözüküyor ancak dediğin gibi ileride tekrar gündeme gelebilir,Miguel Dex'in öldürdüğünü öğrenirse ya Miguel ya da Dex yaşamaz gibi,Dex'e bişey olmayacağına göre Miguel gider sanırım.
  • Ya da Miguel'in birşeyler gizliyor ve ortaya çıkacak... Ancak Dexter Miguel ile arkadaşlığından çok çekecek gibime geliyor... Her ne kadar yardımları da dokunsa...

Bu arada 8. bölüm çıktı... İniyor
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.