Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dexter halleder 2sinide.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

vay be ortaklık he...
    dexter halleder 2sinide.

nereye hallediyo? son bölümü izlemedin herhalde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

vay be ortaklık he...
    dexter halleder 2sinide.

Dexter karakterinin Dexter adlı bir dizide öleceğini düşünmüyorum

• Dexter'ı kaçıran Masuka olmasın sakın :) Parti işine kendini fena kaptırmıştı çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demus

Dexter'ı kaçıran Masuka olmasın sakın :) Parti işine kendini fena kaptırmıştı çünkü.

Sezon başlarında olsa belki derdim ama

Bu arada deri yüzücünün şekline şemaline bakıyorumda, o adamda hiç Dexter'ı 2 dakikada öyle paketleyecek kalıp göremiyorum

• Miguel'in sorgu odasında deri yüzücüye ne söylediğini anlamış olduk

Sonu bombaydı gerçekten...

• büyük bi oha çektim son dakikada gerçekten büyük bir merak içinde kaldım dexter ın intikamı acı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 2 Aralık 2008; 20:43:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

izledim.dexter eninde sonunda halledecek zaten rahat ol .
  • altyazı çıkmış divxplanette de;

http://divxplanet.com/sub/s/107251/Dexter.html

• şu hmym bitsin dextera başlıcam ilk 4 bölümünü izlemiştim güzel dizi hmym 1.sezon 10.bölümdeyim komedi dizisi olmasına rağmen durmadan izliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

şu hmym bitsin dextera başlıcam ilk 4 bölümünü izlemiştim güzel dizi hmym 1.sezon 10.bölümdeyim komedi dizisi olmasına rağmen durmadan izliyorum

Durmadan? Sen izlemeye başlayalı iki gün oldu, daha onuncu bölümdesin Birde her bölüm 20 dakika yani
    Bence bir an önce başlamalısın Dexter'a. Her sezonda, her bölümde giderek güzelleşiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

şu hmym bitsin dextera başlıcam ilk 4 bölümünü izlemiştim güzel dizi hmym 1.sezon 10.bölümdeyim komedi dizisi olmasına rağmen durmadan izliyorum

himym dizisi çerez dizidir.dextera başlayabilirsin.
  • Güzel bölümdü Dexter Miguel kapışması her bölüm daha da hararetleniyor,

Dexter adlı dizide Dexter karakterinin ölmeyeceğini bilmek için dahi olmaya gerek yok zaten,tabiki de Dexter ölmeyecek ama olayların nasıl gelişeceği ve Dexterın nasıl kurtulacağı şu an da meçhul,Miquel kolay lokma olmadığını bu bölümle birlikte iyice göstermiş oldu,Miguel'in deri yüzücüyle işbirliği yapması oldukça şaşırtıcıydı burdan bazı arkadaşların gecen hafta yaptıkları tesbit doğru cıktı Miguel deri yüzücüyle anlaşma yapmış,ayrıca Miguel'in ''senin elinde yüzük varsa bende de adalet sarayı var'' lafı güzeldi bence Dexter Miguel'i öldürmekten başka çaresi olmadığını anlamış oldu,Dexter ilk defa av oldu gelecek bölüm oldukça ilginç olacak.

• Dexter son bölümlerde resmen show yapacak.
  • 40:15 de masukanın gülüşüne koptum bu arada ya
  • O hep öyle güler ya

Bu arada hain tuzak olmasa Dexter, Miguel ve o sıska hıyarto deri yüzücüyü rahat alırdı. Adam teknik biliyor sonuçta.
    Ama şunuda demeliyimki en iyi sezon 3.sezon oldu. Diğerleride harika ötesi ama 3.sezon bana göre biraz daha ağır basıyor. Bey harbır bağçırı ve laylaıda unutmuyoruz tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 3 Aralık 2008; 1:11:33 >
  • oha

edit:

@figure

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 3 Aralık 2008; 3:09:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

Güzel bölümdü Dexter Miguel kapışması her bölüm daha da hararetleniyor,

Dexter adlı dizide Dexter karakterinin ölmeyeceğini bilmek için dahi olmaya gerek yok zaten

Güzel arkadaşım ben 'Dexter karakterinin Dexter adlı bir dizide öleceğini düşünmüyorum, ben bir dahiyim' diye bir cümle mi kullandım? Ya da bundan sonraki olay örgüsünü biliyorum mu dedim?

@lejyonerx
    Teşekkürler arkadaşım

• Sezon3 10. bölümle ilgili

Dexter deri yüzen katil tarafından yakalandı. Bu bölüm manyaktı ya
  • Hastasıyık
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.