Şimdi Ara

DEXTER Original Sin (2025), New Blood (2021), DEXTER (2006 - 2013) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.064
Cevap
69
Favori
610.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • b.ku yedin Miguel cim. Dex i bizim gibi tanımıyor tabi ne piskopattır o
  • Gerçekten güzel bölümdü ve sonunda beklenen oldu,

Dexter ve Miguel karşı karşıya geldi,Miguelin Dexterı kandırmış olmasına şaşırdım baya çünkü içtenmiş gibi davranıyordu oldukça akıllı adammış Miguel ancak Dexter'ı da bir yere kadar uyutabildi,Miguel baltayı taşa vurdu Dexter da baltayı Miguele vuracak:)haftaya baya heyecanlı bir bölüm olacak gibi.
  • Dexter'a kızmak çok yakışıyor
  • [spoiler]bölüm sonunu mükemmel yapmışlar. dexter'in cinnet geçirdiğini sandıktan sonra sakin sakin oturup düşündüğünü görüncü "baba büyüksün" demek kalıyor bizede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 26 Kasım 2008; 11:09:48 >

• miguel game over.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

miguel game over.

Eğlence Geliyor Demekki
  • Dexterın sinirlenip etrafı dağıtması sonradan bunun hayal olması durumunu birçok kez Six Feet Underdan görmüşlüğüm var. Yani Michael C. Hall'un David Fisher rolünü oynarken çok rastladım bu sahnelerine pek heyecan yapmadım.
  • ilk defa dexter'ın ham duygusunu göreceğiz demek ki hiç bir kod falan olmadan.

bu arada bu derici adam ahmedinecada çok benziyor
  • Çook güzel bir bölümdü aynı geri de kalanlar gibi. Finale 2 bölüm kaldı galiba deri yüzücüyle beraber çifte kavrulmuş bir şeyler yapabilir dex.
  • s3 9. bölüm

Dexter i miguel in ilk baştan beri kandırması ona çok koydu, miguel iyi taklitciymiş. Dex cidden bu salak miguel yüzünden gerçek işine tam odaklanamadı, yoksa deri yüzeni de çoktan yakalardı..

Dexter yaptığı aptallıkları temizleyecek artık..
  • şunu kaçırmayın ama acaba miguel sorgu odasında deri yüzücüye ne dedi?
    ve o herif bürodan çıkarken neden dextera dikkatlice baktı?
    var bir numara. miguelde kendini sağlama alıyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

şunu kaçırmayın ama acaba miguel sorgu odasında deri yüzücüye ne dedi?

Bak bunu düşünmedim hiç... Bence Miguel Dexter'dan özür dilemek için deri yüzücüyü kendi avı yapmak istedi ve sorgu odasında ona göre birşeyler söylemiş olabilir... BU bir ihtimal...

Ya da Dexter'a yakalanma sakın falan demiş olabilir bunun yanında... Bakalım görücez
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

şunu kaçırmayın ama acaba miguel sorgu odasında deri yüzücüye ne dedi?

Bak bunu düşünmedim hiç... Bence Miguel Dexter'dan özür dilemek için deri yüzücüyü kendi avı yapmak istedi ve sorgu odasında ona göre birşeyler söylemiş olabilir... BU bir ihtimal...

Ya da Dexter'a yakalanma sakın falan demiş olabilir bunun yanında... Bakalım görücez

harbiden bunun altında bi bityeniği olabilir. o sahneye bi daha baktımda harbiden elaman çok pis bakmış dextera. hiç zannetmiyorum kolay kolay öldürebileceğini dexterin migueli

• Yeni bölüm geldi çattı
  • miquel'in sonu yakın, ama kolay lokma olmadığı da bir gerçek, hele dexter ile o kadar yaşadıklarından sonra..
  • Dexter S03E10 HDTV XviD-0TV
  • Ben de indiriyorum şimdi ama neye yarar Çarşamba'dan önce izleyemeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Dexter S03E10 HDTV XviD-0TV

herzaman indirdiğim siteden, netload üzerinden indirdim

divxplanet bu aralar hızlı bakalım ne zamana çıkacak altyazı
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ER_JaNN:.

Ben de indiriyorum şimdi ama neye yarar Çarşamba'dan önce izleyemeyiz

İngilizce altyazı da görünmüyor. Cidden çarşambaya kalacak herhalde
    Sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 1 Aralık 2008; 13:03:56 >
  • Son sahneyi tekrar izledimde, Dexter miguel için hususi çalışma yapıcak heralde.

Daha 1 acı çektirerek.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.