Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • divxplanetteki ing altyazı lol sürümüne göre benim indirdiğim 0tv. ne yapıcam ben ya
  • altyazısız sadece ingilizce izledim dayanamadm. haliyle anlamadığım yerle olsada genelini anladım. bölüm harika özellikle sonu çok bomba. hatta geçen bölümden daha bomba bence.
    ağır spoiler

amaan yarabbi o ne bölümdü öyle. sezon finaline 3 bölüm kala çok çok güzel oldu dexter. miguel ne zeki bi adammış meğer bunca zamandır dexterı kullanmış. anlaşılan hep tahmin edilen sonla bitecek dizi ama bunu başarmak dexter için kolay olmayacak. kafayı yediği sahneyi gerçek zannettim bi an dedim dexter nasıl yırtacakyahu adama bak dexterin güvenini kazanmak için gitmiş hayvan kanı bulaştırmış gömleğe. ayrıca o deri yüzücü ne soğukkanlı bi adam hiç tepki yok bişey yok rolünün hakkını vermiş ama öyle bi cani ancak o kadar güzel canlandırılabilir de ben deri yüzücünün neden insanların derisini yüzdüğünü anlamadım. yarın yada çarşamba altyazısı çıksında bakalım bi daha izliycem. şimdilik bu kadar sayın seyirciler

• Her zamanki gibi nefis bir bölüm olmuş.

Skinner'ın kimliği ve Miguel'in gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Kalan üç bölümde Dexter'ın iki avı olacak :)
  • bu arada bölümün başında (6. dkda) miguel çok güzel hareketler bunların müziğini çalıyo ıslıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

bu arada bölümün başında (6. dkda) miguel çok güzel hareketler bunların müziğini çalıyo ıslıkla

Ahahaahha
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

bu arada bölümün başında (6. dkda) miguel çok güzel hareketler bunların müziğini çalıyo ıslıkla

Ahahaahha

ee sen izledin mi bölümü? nasıl buldunuz ya merak ediyorum

• Herhangi bir yerden çıkmış altyazı yok mu acaba?
  • Altyazı bitmek üzere...
  • 9. bölüm Türkçe altyazı çıktı arkadaşlar

http://divxplanet.com/sub/s/106624/Dexter.html

ben daha bölümü indirmedim

altyazı çıkalı baya olmuş yahu birden heycan yaptıydım
    neyse bilmeyenler öğrenmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 25 Kasım 2008; 17:03:12 >

• arkadaşlar son sezonun blu-rayı çıktımı bilgisi olan varmı?
  • divxplanet bu aralar baya hızlı

ben indirdim Allah'tan bölümü...
  • Haydaa kafayı yiyeceğim ya !

Altyazıyı koyuyorum heroesun altyazısı olarak gösteriyor. Alakasız altyazılar denedim heroesun altyazısı çakılı kaldı ne alametse. Restart attım GOM playerı sildim yükledim hala düzelmed. Altyazıyı sürüklüyorum bilgisayarda bile varolmayan bir heroes altyazısı beliriyor ve kaldırılmıyor da.

Önerebileceğiniz başka divx player va rmı kafayı yemek üzereyim 1 saattir uğraşıyorum düğzelmedi allahın belası şey !
  • quote:

Haydaa kafayı yiyeceğim ya !

Altyazıyı koyuyorum heroesun altyazısı olarak gösteriyor. Alakasız altyazılar denedim heroesun altyazısı çakılı kaldı ne alametse. Restart attım GOM playerı sildim yükledim hala düzelmed. Altyazıyı sürüklüyorum bilgisayarda bile varolmayan bir heroes altyazısı beliriyor ve kaldırılmıyor da.

Önerebileceğiniz başka divx player va rmı kafayı yemek üzereyim 1 saattir uğraşıyorum düğzelmedi allahın belası şey !

K-Lite mega codec kullanmanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

quote:

Teşekkür ederim izleyebiliyorum şimdi. 15 yılı aşkın süredir GOM kullanıyorum ilkdefa böyle birşeyle karşılaştım hayırlısı.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim izleyebiliyorum şimdi. 15 yılı aşkın süredir GOM kullanıyorum ilkdefa böyle birşeyle karşılaştım hayırlısı.

15 yıl

• quote:

quote:

quote:

15 yıl1993? gom player? divx?
    şaka şaka elin kaydı heralde

bölümü tekrar izledim tr altyazıyla. birkez daha hayran kaldım. bu dizide en iyi yansıtılan şeylerden biri dexterin içinde yaşadığı çatışma bence. babasının öğrettikleriyle açığa çıkartmak istediği duyguları sürekli bir kavga içinde dexterin. sanırım bu bölüm anladık ki

babası haklı çıkmış..

• 1,5 işte

Bu arada Miguel you are fucked

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 25 Kasım 2008; 22:06:57 >

• Dexter'ı bölümün sonunda delirmiş gibi gösterince çok şaşırmıştım ama..
    Diğer bölümde Miguel Dexter'ı yatırırsa şaşırmam, adam çok uyanık çıktı Çok güzel bir bölüm bekliyor bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 25 Kasım 2008; 23:52:08 >
  • Müthiş bir bölümdü bence... Sezon sonuna doğru bölümler coşuyor yaa.. Muhteşem...
  • quote:

bende diyorum bu melodi çok tanıdık

vaybe vaybe dediğim bir bölüm daha. hele bölüm sonu dexter ın çıldırma anını görünce şok oldum. pis yedim o sahneyi.
    2 kurban kaldı. miguel ölmeyi hak etti. dexter ı çok hafife aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 26 Kasım 2008; 13:11:06 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.