Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tnt de rast gelince izliyorum gayet hoş

• Arkadaşlar 1. sezonu izledim fakat içim karardı ya tamam komedi dizisi değil ama spoiler vermek istemiyorum bıktırdı biyerde, bu dizi sürekli böylemi devam ediyor yoksa ileriki sezonlarda açılıyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Arkadaşlar 1. sezonu izledim fakat içim karardı ya tamam komedi dizisi değil ama spoiler vermek istemiyorum bıktırdı biyerde, bu dizi sürekli böylemi devam ediyor yoksa ileriki sezonlarda açılıyormu?

tabi biraz zevk meselesi. ama şunu söyleyebilirim ki dizi sonradan açılıyor. diğer sezonlar çok daha güzel.
  • quote:

Arkadaşlar 1. sezonu izledim fakat içim karardı ya tamam komedi dizisi değil ama spoiler vermek istemiyorum bıktırdı biyerde, bu dizi sürekli böylemi devam ediyor yoksa ileriki sezonlarda açılıyormu?

1. sezonun son bölümleri süperdir.

2.sezonun her bölümü süperdir.
  • quote:

Dexter'da sezon başında biraz durgunluk oluyor. Ama diyorum ya, dizinin diğer dizilere göre değişik bir havası var. Özellikle 2. sezonun başında çok etkileyici bir olay var. Zaten 2. sezon bununla başlıyor.
    Bence 2. sezondan devam etmelisin. 1. sezona göre daha güzel gelmişti bana

• quote:

bu dizi devamlı böylemi devam ediyor derken neyi kastettiniz anlamadım ama sanırım zevkinize uygun bir dizi değil dexter çünkü ben 1.sezonu baya zevkli izlemiştim.
  • 1. sezonu bitirmiş bulunmaktayım, yapılan yorumlara göre çok daha fazlası bekliyor beni, hadi bakalım devam..

• migelin elemanı öldürüş sahnesi aklıma geldikçe çok fena oluyorum. adam o kadar iyi oynamış ki yaşadım bende onunla. o karakterin ne kadar sıkıntıda olduğunu ve ölüm anında içini nsaıl boşalttığını çok iyi resmetmiş adam. özelikle gözlerini çok iyi kullanmış. haber çıkmıştı hatırlarsınız heralde dexter setinde dublör ölüyodu diye. o olay bu olay. tamda kalbine saplamış adamın iyiki ölmedi yoksa dizi bitmeden atarlardı içeri. şu aşamada dizinin ilerisi için bence bi tahminde bulunmak doğru değil. migel gidecek savcıyı öldürecek dexterda onu öldürecek sezon bitecek diye bakmamalıyız çünkü bu senaryo çok yavan olur dexter için. daha iyisni bekliyorum kesinlikle. bu hafta çok iyi bi bölüm geliyo

• Haklısın cidik. Gerçekten sadece Miguel için değil, Dexter dizisinin oyuncuları çok iyi yapıyorlar işlerini. Bu dizinin yapısı gereği bize duygularını çok iyi yansıtmaları gerekmekte. Bunu çok iyi yapıyorlar. İzlerken bunları görmek dahi büyük zevk
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Yarın Dexter
    Ondan sonra Prison ve Heroes...
    Sonra Porto maçı
    Sonra Avrupa Yakası..

Tv'ye Pc'ye yapışıcaz yine

Yarın Dexter,
    Sonra PB, Chuck, How I Met Your Mother, Big Bang Theory
    Perş. GS maçı ve Knight Rider

• Dexterın 1.sezonundan etkilendiysen Six Feet Underın 4-5 başta olmak üzere bütün seoznlarını izlesen intahar mı edersin acaba.
  • Dexter.S03E09.HDTV.XviD-0TV
  • irfree'den indirdim ben de. altyazı beklices
  • İniyor benimde Torrent gibisi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Dexter.S03E09.HDTV.XviD-0TV

Dexter.S03E09.720p.HDTV.X264-DIMENSION
  • daha ingilizce altyazı yokmuş... Dolayısıyla çevrilemiyor...
  • 9. bölümün daha İngilizce altyazısı bile çıkmamış. O yüzden Divxplanet'te, İndivx'te başlamamış Türkçe altyazıyı hazırlamaya
  • İng bu saatlerde geliyor genelde. Gelsin beklemeyecem çeviriyi felan.
  • www.dizimatik.com kesinlike öneririm herkese , hem download link leri hemde çeviri çok güzel bir şekilde yapılıyor bu sitede ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

İng bu saatlerde geliyor genelde. Gelsin beklemeyecem çeviriyi felan.

spoiler vermeden yorum bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.