Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

bunu biliyormuydunuz?

http://news.yahoo.com/s/ap/20090109/ap_on_en_tv/people_hall

Karı kocalarmış.

Bi an oynadıkları 18+ sahneler geldi aklıma. Karın ya da kocan diğer sette başka bir oyuncu ile önemli sahneler çekiyor. Ve aynı dizide oynuyorsunuz.
    Ne geniş insanlar bunlar yahu

ne geniş mezhebiniz varmış içinde at koştur... (çok güzel hareket bunların bir oyunundan)

• quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

desenize deb'i yatakta fitnessçı çocukla yakaladığı sahne bizim orjinal türk filmi sahnesiymiş..

Debra da Dexter'i Lila ile yakalamıştı.

quote:

ne geniş mezhebiniz varmış içinde at koştur... (çok güzel hareket bunların bir oyunundan)

Hatırladım bunu

• dexter koşş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

bunu biliyormuydunuz?

http://news.yahoo.com/s/ap/20090109/ap_on_en_tv/people_hall

Karı kocalarmış.

Bi an oynadıkları 18+ sahneler geldi aklıma. Karın ya da kocan diğer sette başka bir oyuncu ile önemli sahneler çekiyor. Ve aynı dizide oynuyorsunuz.
    Ne geniş insanlar bunlar yahu

Türkiyede Olsa Kan Gövdeyi Götürür

bize gelmez cidden. 3. sezon başlarıda debra için zor olmalı

• Ben de bu akşam 3. sezonu bitirdim ve aklımda kalan birkaç "replik"i sizinle paylaşmak istiyorum. Dizide özellikle Debra'nın mükemmel :D sözleri olduğu ve hiç birini kaçırmamak için İngilizce altyazı ile izliyorum.

3. sezondan replikler. (spoiler içerebilir)

1. Debra: Anton'la sabahladıklarında uyandığında,geç kalmış bir vaziyette:
    cocksuck...motherfuck...wake up...

2. Ve "fucking"in kullanımında son nokta:

abso-fucking-lutely= kesin-"kahrolası"-likle

sezon 3 bölüm 5, 30. dk'nın başı.: Vince sürekli bozuk ağzından dolayı ekibe yeni katılan "cadillac guy"dan (ismi aklıma gelmedi) bir uyarı alır. Ve morali bozulur artık küfürlü konuşmaz ve bir soruşturma sonucu raporuyla ilgili kişisel görüş bildirdiği söylenir ve buna çok sinirlenir. Ardından bombayı patlatır:

Vince:That's not opinion, that's science. And science is one cold-hearted bitch with a 14-inch strap-on. Bu bir görüş değil, bu bilimdir.Ve bilim 14 inçlik takma.... olan soğuk kalpli bir fahi..dir.
    Debra: And he's back. -- ve geri döndü.

Eh yeter... dizide küfür konusunda favorim Debra sonra Vince.

3. sezonu da en az 1 ve 2 kadar ilgili ile izledim.Bu sezonda Dexter'ın hiç alışık olmadığımız yönlerini görüyoruz. 3. sezon finali 1 ve 2'ye göre biraz sönük kalmış ama yine de fevkaladenin fevkinde olmuş. Tekrikler "showtime", tebrikler Dexter. 2009 Eylül'de görüşürüz. Lost-prison break vs tarzı diziler arasında Dexter benim için 1. sırada geliyor, 2.'lik Prison Break'e, 3.lük ödülü artık suyu çıktığı için Lost'a gitmiyor. 3.'m yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 12 Ocak 2009; 2:45:43 >

• Dizi Süper Gidiyor Buz Kamyonlu Katil Yakalandı Dexterla uzun Uzun Konussaydı Güzel Olurd Belki 8.Bölümde Konucaklardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: erci541

Ben de bu akşam 3. sezonu bitirdim ve aklımda kalan birkaç "replik"i sizinle paylaşmak istiyorum. Dizide özellikle Debra'nın mükemmel :D sözleri olduğu ve hiç birini kaçırmamak için İngilizce altyazı ile izliyorum.

3. sezondan replikler. (spoiler içerebilir)

1. Debra: Anton'la sabahladıklarında uyandığında,geç kalmış bir vaziyette:
    cocksuck...motherfuck...wake up...

2. Ve "fucking"in kullanımında son nokta:

abso-fucking-lutely= kesin-"kahrolası"-likle

sezon 3 bölüm 5, 30. dk'nın başı.: Vince sürekli bozuk ağzından dolayı ekibe yeni katılan "cadillac guy"dan (ismi aklıma gelmedi) bir uyarı alır. Ve morali bozulur artık küfürlü konuşmaz ve bir soruşturma sonucu raporuyla ilgili kişisel görüş bildirdiği söylenir ve buna çok sinirlenir. Ardından bombayı patlatır:

Vince:That's not opinion, that's science. And science is one cold-hearted bitch with a 14-inch strap-on. Bu bir görüş değil, bu bilimdir.Ve bilim 14 inçlik takma.... olan soğuk kalpli bir fahi..dir.
    Debra: And he's back. -- ve geri döndü.

Eh yeter... dizide küfür konusunda favorim Debra sonra Vince.

3. sezonu da en az 1 ve 2 kadar ilgili ile izledim.Bu sezonda Dexter'ın hiç alışık olmadığımız yönlerini görüyoruz. 3. sezon finali 1 ve 2'ye göre biraz sönük kalmış ama yine de fevkaladenin fevkinde olmuş. Tekrikler "showtime", tebrikler Dexter. 2009 Eylül'de görüşürüz. Lost-prison break vs tarzı diziler arasında Dexter benim için 1. sırada geliyor, 2.'lik Prison Break'e, 3.lük ödülü artık suyu çıktığı için Lost'a gitmiyor. 3.'m yok.

Vince Masuka'nın gülüşü ayrı bir olay. Ihıhıhıhıh

• Teğmeninden en düşük rütbelisine kadar ağzı bozuklar ya.
  • Altın küre kazanamadı Dexter maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 12 Ocak 2009; 11:34:29 >
  • Bende daha demin 3.sezonun finali izledim.en güzel sezonuydu bana göre.Ama hiç birisi 1. sezonun finali gibi olamaz.
  • Yeni bir dizi arıyordum ve dexter ı seçtim bakalım nasıl çıkcak =)
    ilk 10 bölümü indirdim 1 i izliyorum şuan
  • Resmen harika çalmış ya....

• Yok Artık Dondum Kaldım Ya 8.Bölümü İzledim Buz Kamyonlu Katil Doktormus yuh ya tucciyi hem kesdi hem iyilestirdi yaw debin bası beleda oyoy dizi süper ya final cok güzelmiş final nasılmıs bakalım az kaldı
  • @fLaX[Ly]´#
    bu daha hiç bişey değil

• 1.sezon bitti 4 bölüm üst üstte izledim sırf final için ama finalde birşey olmadıkı dexter hayal etti sadece rudy ile dexter kardesmiş tmm bu iyi güzelde finalin neyini bukadar sevdınız anlamadım
  • Bırakırsam düşersin
  • 2.Sezonda Bitti 1.Sezon Daha Etkileyiciydi Ama 2.Sezonun Son Bölümleride Güzeldi 1.Sezonun Finali Daha Güzeldi Lilayı İlk Gördüğümden Beri Birşeyler Olduğunu Anlamıştım Şeytan Ruhlu Pskopat Biri 3.Sezon Başlıcam 3.Sezonda Süperdir Dizi Gerçekten Çok Güzel Bağımlı Oldum
  • 3. sezon çok güzel, kıskandım seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

3. sezon çok güzel, kıskandım seni

Hafızanı Silelim Baştan İzle
  • Ah kardeşim ah, şu aralar silinmesine o kadar ihtiyacım var ki.. Keşke..

Dexter arşivimi HD kalitesine yükseltiyorum, bir sezon 3 DVD
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.