Şimdi Ara

DEXTER Original Sin (2025), New Blood (2021), DEXTER (2006 - 2013) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.064
Cevap
69
Favori
610.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DEXTER Original Sin (2025), New Blood (2021), DEXTER (2006 - 2013)

Süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

4.sezon ilk promo fotoğrafı

Süper.

Harbiden süper yaa

• İşi biliyorlar
  • quote:

Süper.

Mukemmel olmus iyce heycanlandim ya

@gyükseltürk

espriyi anlamadim

• "My dad is killer"
  • 2. sezonda bitti.

Geriye 12 sivrisinek kaldı.

Onca emek boşa gitti. Tekrar baştan başlayacak arşive.

• quote:

Süper.

• @ ExECaLiBuR
    2. Sezon sürükleyicilik ve heyecan açısından bence hepsinden güzeldi
    zulalarının meydana çıkması ve Sgt. Doakes'un kafayı Dexter'a takması gibi en sonunda koleksiyonda Doakes'un başına
    patladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Haziran 2009; 20:14:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VaLoUr

@ ExECaLiBuR
    2. Sezon sürekleyicilik ve heyecan açısından bence hepsinden güzeldi
    zulalarının meydana çıkması ve Sgt. Doakes'un kafayı Dexter'a takması gibi en sonunda koleksiyonda Doakes'un başına
    patladı.

Aynen.
    Çavuş, vurgun yapacam derken pisi pisine gitti. Adamın kaderi kaymış zaten. Kulübeden kaçıyor. Timsahlar bi taraftan kaçakçılar bi taraftan, herkes ölmesini istiyor.

Dexter kadar ballısı yok. Lila işi halletti. KVP'deki Cevat'ın dişi versiyonuydu mübarek.

• quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orjinalden alıntı: VaLoUr

@ ExECaLiBuR
    2. Sezon sürekleyicilik ve heyecan açısından bence hepsinden güzeldi
    patladı.

Aynen.
    Çavuş, vurgun yapacam derken pisi pisine gitti. Adamın kaderi kaymış zaten. Kulübeden kaçıyor. Timsahlar bi taraftan kaçakçılar bi taraftan, herkes ölmesini istiyor.

Dexter kadar ballısı yok. Lila işi halletti. KVP'deki Cevat'ın dişi versiyonuydu mübarek.

Basindan beri sinir oluyodum o herife

• o ingiliz kadını hiç sevmiyodum ya bakalım 3. sezona başladık
  • 3 günde 3 sezonu bitirdim

Diğer diziler gibi ortalama 42 dakika üzerinden hesap yapmıştım ama 50'şer küsür dakika olunca biraz hesaplar şaştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

3 günde 3 sezonu bitirdim

Diğer diziler gibi ortalama 42 dakika üzerinden hesap yapmıştım ama 50'şer küsür dakika olunca biraz hesaplar şaştı

eee nasildi 3. sezon
  • quote:

Orjinalden alıntı: salim89

quote:

eee nasildi 3. sezon

evetevet nasıldı 3. sezon

• quote:

Orjinalden alıntı: seyt1903

quote:

Orjinalden alıntı: salim89

quote:

eee nasildi 3. sezon

evetevet nasıldı 3. sezon

sen bitir oyle gel spoiler yiycen simdi

• Dexter'in 2. kitabı çıkmış. Okuyan var mı?

Dexter Morgan için hayat çok zor. Özellikle de Miami Polis Departmanı için çalışırken, dünyadaki vicdan sahibi tek seri katil olmak hiç de kolay değil. Şüphe uyandırmamak için Dexter, büründüğü role başarıyla ayak uydurmak zorunda. Giderek dünyanın bir numaralı hımbıl seri katiline dönüşerek kız arkadaşı ve onun çocuklarıyla daha fazla zaman geçirmeli.

Ancak tam bu sırada Miami'de korkunç bir psikopat işlediği cinayetlerle ün salıyor. Bu öyle bir katildir ki, öldürürken kullandığı teknikler Dexter'ın bile nutkunun tutulmasına neden olur. Demir kadar sert bir polis olan kızkardeşi Deborah, davaya atanınca, bir anda Dexter için her şey netlik kazanır. Bir an önce saklandığı delikten dışarı çıkmalı ve o canavarı geç olmadan avlamalıdır.
    Tabii, bu arada kendi av olmazsa...

"Ölesiye komik."
    -The New York Times Book Review-

"Ürkütücü derecede bir numara... Hiç olmadığı kadar hareketli." -The Oregonian-

"Suç romanları arasında esen taptaze bir nefes gibi, işte bu Dexter'ın ta kendisi."
    -The Denver Post-

• quote:

Dexter'in 2. kitabı çıkmış. Okuyan var mı?

Dexter Morgan için hayat çok zor. Özellikle de Miami Polis Departmanı için çalışırken, dünyadaki vicdan sahibi tek seri katil olmak hiç de kolay değil. Şüphe uyandırmamak için Dexter, büründüğü role başarıyla ayak uydurmak zorunda. Giderek dünyanın bir numaralı hımbıl seri katiline dönüşerek kız arkadaşı ve onun çocuklarıyla daha fazla zaman geçirmeli.

Ancak tam bu sırada Miami'de korkunç bir psikopat işlediği cinayetlerle ün salıyor. Bu öyle bir katildir ki, öldürürken kullandığı teknikler Dexter'ın bile nutkunun tutulmasına neden olur. Demir kadar sert bir polis olan kızkardeşi Deborah, davaya atanınca, bir anda Dexter için her şey netlik kazanır. Bir an önce saklandığı delikten dışarı çıkmalı ve o canavarı geç olmadan avlamalıdır.

"Ölesiye komik."

"Suç romanları arasında esen taptaze bir nefes gibi, işte bu Dexter'ın ta kendisi."
    -The Denver Post-

1. kitap tamamen diziyle ayni ama diger kitaplarda oyle degil diye duymustum. Yazar seriyi batirinca senaristlerin yazdigi konular islenmeye basladi diye okumustum biyerden yanlis hatirlamiyorsam. Bu arada bu kitap turkceye yeni cevrildi yani daha once yazilmisti.

not: Belki de bu sayfa da okudum emin degilim

• quote:

Dexter'in 2. kitabı çıkmış. Okuyan var mı?

"Ölesiye komik."

-The Denver Post-

Ben de var 1,5 ay önce almıştım ama sıra gelmedi okumaya, bir ara fırsat bulursam 1. kitapla beraber okumayı düşünüyorum, sonra da 2 sezonu tekrar izlemeyi.

Yeni gördüm, poster harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 23 Haziran 2009; 1:48:20 >

• Dexter'ın bir kitabını okumuştum, yanılmıyorsam Artemis Yayınları'ndan, hikaye bildiğimiz gibi başlıyordu Ice Truck Killer olayı falan, ama ilerledikçe çok büyük farklılıklar ortaya çıkıyordu.
    Ice Truck Killer'ın hiç Rudy adını alarak Debra ile takılmaması gibi
    Her şey oldu bitti gibi bitmişti. Zaten kitapta kısaydı, 250 sayfa falan, diziyi izledikten sonra hiç beğenmedim. Kitabı mı, filmi mi konusunda benim için filmin ilk zaferi oldu bu.
  • Yeni sezon ne zaman başlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.