Bildirim
Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (58. sayfa)
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Dexter'in 2. kitabı çıkmış. Okuyan var mı?
Dexter Morgan için hayat çok zor. Özellikle de Miami Polis Departmanı için çalışırken, dünyadaki vicdan sahibi tek seri katil olmak hiç de kolay değil. Şüphe uyandırmamak için Dexter, büründüğü role başarıyla ayak uydurmak zorunda. Giderek dünyanın bir numaralı hımbıl seri katiline dönüşerek kız arkadaşı ve onun çocuklarıyla daha fazla zaman geçirmeli.
Ancak tam bu sırada Miami'de korkunç bir psikopat işlediği cinayetlerle ün salıyor. Bu öyle bir katildir ki, öldürürken kullandığı teknikler Dexter'ın bile nutkunun tutulmasına neden olur. Demir kadar sert bir polis olan kızkardeşi Deborah, davaya atanınca, bir anda Dexter için her şey netlik kazanır. Bir an önce saklandığı delikten dışarı çıkmalı ve o canavarı geç olmadan avlamalıdır.
Tabii, bu arada kendi av olmazsa...
"Ölesiye komik."
-The New York Times Book Review-
"Ürkütücü derecede bir numara... Hiç olmadığı kadar hareketli." -The Oregonian-
"Suç romanları arasında esen taptaze bir nefes gibi, işte bu Dexter'ın ta kendisi."
-The Denver Post-
Türkçe çevirimi ? 1.kitap var bende
-
-
Dexter”ın 4. Sezon Posteri Yayınlandı
Showtime, geçtiğimiz gün “Dexter“ın 4. sezon posterini yayınlandı. Poster, ilk bakışta şirin gözükse de bebeğin önlüğünde yazan “My Father is killer/Babam katil” sloganı 4. sezonun bir hayli kanlı geçeceğini işaret eder gibi…
“Dexter“ta 4. sezon, 27 Eylül’de başlayacak.
Kaynak : DiziDizi.Net -
3. Sezon 2. sezon kadar iyi değildi yeni sezonda ise şehire yeni bir katil gelicek olması, her seferinde 3 kişiyi birden öldürmesi ve 30 yıldır yakalanmaması aynı zamanda Dexter'ın bunu ilham kaynağı haline getiricek olması 4. sezonun güzel geçiceğinin habercisi gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Haziran 2009; 17:48:17 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
http://www.dizidizi.net/wp-content/uploads/2009/06/dexter-s04-poster.jpg
Showtime, geçtiğimiz gün “Dexter“ın 4. sezon posterini yayınlandı. Poster, ilk bakışta şirin gözükse de bebeğin önlüğünde yazan “My Father is killer/Babam katil” sloganı 4. sezonun bir hayli kanlı geçeceğini işaret eder gibi…
Kaynak : DiziDizi.Net
Vermiştim ben posteri.
-
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
http://www.dizidizi.net/wp-content/uploads/2009/06/dexter-s04-poster.jpg
Vermiştim ben posteri.
Sorunun varsa şikayet et.
Pardon hacı, görmemişim.
-
quote:
son 94 gun
-
-
Askerdeyiz de şafak sayıyoruz sanki. -
quote:
Orjinalden alıntı: ZoRBa
Askerdeyiz de şafak sayıyoruz sanki.
safak 93 -
Sonunda bitti.
-
hadi artık 4.sezon -
Dexter'ın 4. sezonu 27 Eylül 2009'da yayınlanmaya başlayacak. Bu sezonda yeni kötü adamımızı kimin canlandıracağı belli olmuş.
Buradan sonrası 4. sezonla ilgili spoil içerir.
-
Şu konuyu hortlatmayın yav gördükce zaman geçmiyor. -
Bilgi veriyoruz Dexte® hakkında. Boru değil, Dexte® bu. -
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
Bilgi veriyoruz Dexte® hakkında. Boru değil, Dexte® bu.
Ben vermiştim aynı bilgiyi. -
Ben daha diziyi yeni bitirdiğim için yetişmeye çalışıyorum.
Bu da oyunu. "Dexter The Game" Umarım verilmemiştir.
http://www.dextergame.com/
-
Tırstım lan.
Televizyonun resmini çektim sonra -
quote:
Orjinalden alıntı: Cane®
Tırstım lan.
Televizyonun resmini çektim sonra
Biraz ilerle bakam.
Sgt. James arkadan sessizce gelip bi şaplak atıyomuş enseye.
Baya kasılıyor. Takılmasa oynayacağım. Neyse PC sürümü çıksın bakalım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X